Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucie343 my máme taky Matyho z 2.IVF u dr. MOKRÉ. Nebýt Gennetu a MUDr. Mokré, nikdy by jsme dítě neměli. Teď se pokoušíme o druhé. Příští týden začínám s nativem ![]()
@Lucie343 píše:
Ahoj holky..je tu nekdo…kdo diky Gennetu opravdu otehotnel? A pod kridlama pani doktorky Mokre?
Ahojik. Mám díky dr. Mokré dvě holcicky.
A co názory na dr. Bukvovou? Já měla doporučení nejprve k dr. Mokré…ale ze začátku jsem si udělala takové kolečko…u každého něco:-O nakonec IUI udělala Mokrá, ale nedopadlo to. Bylo to zatím první…teď čekám na MS ať můžem začít nanovo a nejsem rozhodnutá, ke komu se objednat…protože ona sama Mokrá mi řekla, že si mám vybrat, když jsem tam tak pendlovala a původně jsem byla u ní…
Je tu někdo, kdo má gynekologa Dlouhého?
@sple ahaa ja ji tam jeste nevidela ani necetla a o dr dlouhem taky nevim ale to nejspis myslis obvodniho gyndare
@JarčaZ TY
ja to mam na 10.30 chteli v 9.30 nebo 13.30
@1985bara jj Dlouhy je obv. gyndar;-)to jsem nejak nespecifikovala
@Marti30 Dekuju a gratuluji
@barusssska Juu…tak zacinam byt klidnejsi
@Lotty83 ![]()
Tak se u nas ket odklada az po vysetreni na imunologii, cili cca za dva mesice
Jsme na tom podobně
Imunii sice už máme za sebou, ale doktorka chce podrobnější rozbor krve z hematologie a to budeme taky čekat měsíc na výsledek. Koncem února mám zas nasadit medrol + se bude žádat pojišťovna o schválení dalšího cyklu a konec března nebo duben to jistí. Jinak nyní metoda ICSI, ale vzhledem k tomu, že mi bude 35, doporučila doktorka gennetickou indikaci oplodněných embryí (název PGS array s dislokaci) tzn. než se zamrazí gennetik do embria nahlédne není-li patologický a vyšetří všechny známé chromozomy… to jsou metody (tenhle spešl úkon jde taky na pojišťovnu)
@JarčaZ ja mam zase hematologii. Byla jsem hned pri prvni konzultaci tenkrat pred cca 5 lety. Prosim te a jak v te imunii muzes napovedet jak to cca dlouho trva. Jinak.na imunii jsem mela jit jen ja ale s dr jsme se domluvili ze kdyz ket nevyjde zkusime jeste jednou ivf tak nam napsala rozsirenou zadanku a jde i chlap ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.