GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
30.12.16 23:07

@Lotty83 s tou materskou mi povidej. Jondovi budou 2 v unoru a radsi hledam skolku kdyby to nevyslo tak at muze v klidu nastoupit od ledna 2018

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
30.12.16 23:14

@1985bara no to já už teď taky. Ale ještě před měsícem jsem z toho měla pěkný nervy. Maty měl těžkou poruchu imunity a už víc jak rok jsme v izolaci a školka nepřipadala v úvahu. Tak že mít druhé pro mě byla jediná šance jak nezůstat doma bez peněz. Naštěstí se to skokově zlepšilo a od března budeme v normálním režimu. Ale už teď vím, že i kdybych v lednu otěhotněla (což se nestane) rodičák mi nestačí :-( Je to na prd. Těžko nastoupím zpátky do práce (zd. sestra) těhotná po IVF. A na PN snad po ukončení rodičáku nemám nárok. Nemáte tady s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
30.12.16 23:22

@JarčaZ Jaru Fertipronu mi doporucila primo doktorka v Gennetu.Ale nevim, zda jsou videt nejake vysledky, beru ji uz 4 cyklus.Me uz asi nepomuze nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
1.1.17 18:45

Díky všem za info k Fertiproně ;) a možná zkusím cvičit mojžíšovou

@Lotty83 A do kdy máš rodičák? Když by Ti to vyšlo aspoň 3 měsíce před koncem, že se Ti potvrdí, že jsi v tom, mohla bys jít na nemocenskou ;)
@1985bara Máš ještě rok času, to musí letos klapnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
2.1.17 10:08

@JarčaZ to sice mam rok cas, ale je to jen relativni pocit, vidim jak utekly ty dva roky, nehlede na to ze v gennetu mi dali termin az 13.1 takze leden je zabity, protoze budu nejaky 18den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
2.1.17 18:12

@1985bara taky jdu v pátek 13.1. ;) a s lednem už jsem ani nepočítala. Je pravda, že od první schůzky nám už uplynul taky rok, 3 měsíce testů a vyšetření, 3 pokusy a nic. Letí to. ALE zjistila jsem, že možná bude problém v tom, že se stresuju víc než je zdrávo, teď v poslední době ze všeho a občas z toho mám možná i zvýšenou teplotu (jinak jsem OK) na 12.1. mám domluvenou schůzku s jednou psycholožkou. Člověk se zkouší odreagovat, ale někdy to jde těžko. Musíme bojovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
2.1.17 18:18

@JarčaZ me prave dr rekla ze by rada stihla v lednu, nemela jsem ani vysazovat medrol ja to beru sportovne, jsem vuci stresu nejak imunni,,,uz zacinam z okoli slychat - nesmis na to tak myslet :-D - jako kdyby nevedelize u nas je zdravotni problem,,,je fakt ze to az tak nehrotim protoze uz je tu jonda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.1.17 19:12

Ja jdu zitra na kontrolni ultrazvuk.Budu 11.DC. Uvidim, zda mi Clostilbegyt pomohl a kdyz jo…tak o vikendu 3. IUI. A zrovna se s ni domluvim na IVF…uz asi nechci cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.1.17 10:15

@faldi Nazdarek,u me nastal konec.Na UZ opet zamlkle tehu, takze hned revize.Opet.Takze ja uz jsem tak nejak skoncila.Mam sice jeste 1 snehulaka, ale uz tomu neverím. Dalsi pokus nam pojistovna neuhradi, takze asi zkusime adoptovat.
Nejak mi dosly sily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.1.17 10:17

@kalicka …to je mi líto…:( Třeba se to ted povede přirozeně. Když už s tím ani nebudete počítat. Drž se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.1.17 10:19

@Lucie343 Treba.Ale uz s tim nepocitam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
4.1.17 11:24

@kalicka to mě mrzí :,( drž se :hug: Opravdu nezoufej, může to přijit samo.Ja taky nedoufala a prislo to samo po tom vsem. A uz nam tu beha 14mes. cacorka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.1.17 11:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
4.1.17 12:45

Gennet Liberec info

Ahoj holky,
V 15ti jsem podstoupila operaci cysty na vajecniku, teď se už nějakou dobu (cca rok a půl) snažíme o miminko, ale bohužel beru utrogestan, abych to vůbec dostala. Dnes mi dr napsal doporučení do gennetu, protože si myslí, že nemám vůbec ovulaci. A chtěla bych se zeptat, jestli některá nemáte zkušenost s léčbou tohoto problému, jestli se to vůbec dá nějak léčit? A když mi budou dělat hormonální rozbor a manželovi spermiogram, kolik to bude stát? Moc díky za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
4.1.17 13:00

@Kuhnice ahoj, já zatím neplatila skoro nic, jen 700 za nějaký výsledky z krve, ani nevím co přesně to bylo, pak 1500 za hysteroskopii aby mi zjistili, jestli mám průchodný vejcovody a v pořádku rodidla a tak. A jinak už máme za sebou asi 6 spermiogramu…a já 2 IUI a za to jsme neplatili. Ovulku ti nastartují injekcí Pregnyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.