GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
7.12.16 20:29

@JarčaZ ja parkuju vetsinou na namesti a kdyz je obsazeno tak v takove ulicce naproti divadlu.jen vybehnu kopecek a jsem tam. Je to.dost na prd tohle ale co nadelas. nejspis kvuli te budove co opravovali u nich aby meli pro zamestnance. Ja mela pregnyl. vcera a zitra jedu na utz aby se podivala co a jak a nejpsis v to po tk vypukne a chlap nemuze mit volno tak to zmaknu. Kdyby az v utery tak jede se mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
8.12.16 16:51

@JarčaZ tak u nas potvrzeno, ket je v utery, sice jsem mela pregnyl v utery vecer, ale folikul jeste nepraskl, takze ovulovat budu cca zitra, uz od vcera jim blbne system v pc, tak jsou vsichni takovy naprdnuty i dr, sedela jsem u ni pres pul hodky a nerozbehla to, tak mi ani nevytiskla papir

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
9.12.16 04:46

@1985bara ja si zajdu na UTZ dnes ráno a uvidím co mi řekne. Už včera dvě čárky na ovu testu, dnes též, tak dnes asi začnu brát utrouš - taky ho máš asi nasadit že? Uvidíme jestli už jim půjde systém, včera byl asi kolapsový den, vyzvedávala jsem balík v uložence a tam jim to taky nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
9.12.16 08:48

@JarčaZ utros mam az od dneska zavadet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
10.12.16 10:58

@1985bara tak v pátek na Gennetu fungovali normálně, technika už naskočila. Utros beru ode dneška, v pondělí jdu na zkušební zavedení katetru a transfer ve středu. Do pondělí musíme rozmyslet jestli dáme ty 2 embria nebo jen jedno. Větší šance, že se aspoň jedno chytne, ale můžou z toho bít i dvojčátka a nějaká rizika tam taky jsou. Budem dávat asistovaný hatching, ale sestřička mi říkala, že už se setkali i s tím, že někdo dával 2 embria ALE jen u jedono AH - přemýšlím nad tím ;)

Teoreticky na Vánoce budem vědět jestli to klaplo co? ;) Byl by to nádhernej dáreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
10.12.16 11:47

@JarčaZ :mavam: Zdravím
tak budu držet palce, mi měli po prvním IVF zavedeny 2 a nechytlo se ani jedno, po prvním ketu taky zavedeny 2 u jednoho AH a chytlo se :andel: Jen nebylo něco v pořádku a 7+2 jsem prodělala zamlklý potrat :(
Ted v prosinci si jedeme pro léky a v lednu nás čeká 2 IVF.Taky budeme opět dávat 2emb. a AH u obou. Já si dvojčátka přeju :hug:
Přeju hodně štěstí at to vyjde :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
10.12.16 15:07

@JarčaZ super ze jim to klape, ja jdu v to utery, takze to mame nastejno cca, davame jedno a bez jinych procedur, transfer je u me ok, ty musis na zkousku? jinak ja testuji vzdy od 7dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.12.16 05:44

@1985bara v pondělí jsem byla na zkoušce zavedení katetru, protože při posledním pokusu to zavedení nešlo úplně OK, ale teď zkouška vpoho, takže doufám že i dnes ;) Dáváme 2 jedno s AH druhé bez a uvidíme - zvýšíme šanci, že se aspoň jedno chytne a ikdyby z toho byli dvojčátka, budu to mít za sebou.

Teď zas budeme čekat a doufat že to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
14.12.16 09:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
14.12.16 09:33

@JarčaZ hodne stesti preji. Ja dala jedno proroze vidina dvou je pro me s jonasem za zady nepredstavitelna. Testit chci tak 8-10den..nulty mam za sebou :-)…jinak vcera dr nemela zrovna extra naladu. Svetluska ke me vplula 13.12.2016 v 13.13.26 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.12.16 09:51

@1985bara @JarčaZ Holky moc moc vám držím palce!!! Bylby to krásný vánoční dárek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
14.12.16 10:21

@JarčaZ tak drzim palecky :srdce: ja budu v pondeli testovat po iui :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
14.12.16 16:21

@Lotty83 @Lucie343 Děkujeme ;)

Nakonec dopadl transfer jen jednoho, druhé zbývající embrio = poslední mrazáček byl nepoužitelný, tak to osud pořešil. Dnes mela doktorka dobrou náladu a dodala, ze se ji uz stalo ze z jednoho embria byli i dvojčata.

No Kéž by nam to holky klaplo. Dnes lehároš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
14.12.16 16:54

@JarčaZ jo to mi rikala ve ct na utz ze ted meli mamcu s transferovanym jednim a jsou dve :-D, jsem rada ze mela lepsi naladu, ony ji zkazili asi ty prede mnou, protoze rikala ze mam lepsi mocak nez ostatni, ty prisly s prazdnym…tfuj tfuj leharos zavidim, ja si moc neodpocinula s tim mym rarachem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.16 13:24

Ahoj děvčata. Mám dotaz. Před rokem a půl jsem byla v Gennetu. První IVF nedopadlo a paní doktorka mi řekla, že musíme na vyšetření na imunulogii do Prahy… Dala mi i kartičku.. Jenže pak jsme se rozhodli, že si dáme pauzu a teď bych se ráda objednala na tu imnulogii, ale já tu kartičku nemůžu najít…nevím kam zavolat… :roll:. Určitě některá budete vědět… :-). Akorát mi ale teď došlo…musím mít s sebou doporučení? 8o Děkujůůů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.