Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
1985bara: Asi to píšou, aby se krili. Tak zkusíme to a uvidíme
Také nemám žádné potíže.
@nothingn Ja byla na hydrolap. v pondeli a v sobotu jsme pomaloucku a nezne sexovali
pak asi po 11 dnech uz normalne bez zabran. Takze kdyz te to neboli, neni duvod cekat. ![]()
@JarčaZ Ahojky
Jééé já myslela že už jsi dávno po. Tý jo, tak to tě to zkolilo těda řádně
Moc moc držím palečky!!! Já jsme dnes konečně začla s přípravou, nepřípravou. Tento KET bude v nativu. Příští pátek jedeme na SONO a cca kolem 20.11. transfer. Tak snad pro nás bude listopad ten správný měsíc. Pro mě už vlastně je. Maty je taky z listopadového ET ![]()
Prosím, máte některá z vás zkušenosti z IVF na kolik vas to vyslo?? Dekuji za odpověď ![]()
@Bara Liebischova píše:
Prosím, máte některá z vás zkušenosti z IVF na kolik vas to vyslo?? Dekuji za odpověď
Vetsinou stoji cca 20 -25000 podle tech metod oplodneni. zamrazeni a poctu
@Bara Liebischova @1985bara Přesně tak souhlasím Mi dali 29 tisíc. Jak kdo a za co ![]()
@Bara Liebischova píše:
Prosím, máte některá z vás zkušenosti z IVF na kolik vas to vyslo?? Dekuji za odpověď
My jsme za první dali 12500 Kč a za druhé 30000kc.
@Bara Liebischova píše:
Ahoj
My platili poprve 16tis a podruhe 25tis ![]()
@Bara Liebischova píše:
Nas to vyšlo na 27tis z IVF nakonec bylo PICSI a připlatili jsme si za embrioglue
@Bara Liebischova píše:
Ahoj první na 11 OOO,– a druhé uvidíme, ale počítám, že víc.
Je to fakt hodně individuální, teď jsme byli na 1.KET za transfer zmraženého embria se vždy platí 5tis a opět jsme si zkusili navíc připlatit za embryo glue + asistovaný hatching, takže celkem nás to vyšlo i s léky na stimulaci a krátkým pobytem na lůžku necelých 11tis… a teď čekáme jak to dopadne, příští týden v úterý se to rozhodne.
@JarčaZ Ahoj..... jak jsi dopadla? Já jsem 3 den po nativním KETu. Krom nafouklého a občas bolestivého břicha mi nic není. Tak uvidíme jak to dopadne…
@Lotty83 ahoj v pondělí jsem si dělala test z moči - negativní a bohužel i z krve mi už potvrdili stejný výsledek
. Nafouklý a občas bolestivý břicho jsem měla taky, ale říkala jsem si, že když to půjde zkusím příště taky NATIV. Teď jsem měla stimulovaný od 1.dne MS
Držím palečky ať to aspoň tobě vyjde a máš pěkný dáreček pod stromeček ![]()
@JarčaZ To mě moc mrzí
Moc ti držím palečky pro příště!!! S tím nativem uvidíš, mě ho dr. Mokrá nabídla sama po 1. neuspěšném KETu. UŽívala jsem jen Prednison od 1DC, píchli mi Pragnyl a od ovulace Utrogestan 2-0-2. A to nafouklé a bolavé břicho dělá asi určitě Utrogestan. No nevím, je to můj 4 pokus a pokaždý je to jiný, nedá se to odhadnout. Nezbyde nic jiného něž čekat. Testnu v něděli, to už by mělo být něco vidět kdyby… A příší pátek krev.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.