GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
27.11.16 08:54

@Lotty83 jj uvidíme co mi dr. Holcová řěkne, další týden mám termín schůzky. V prosinci mají omezený provoz, tak předpokládám až v lednu další pokus. Tentokrát dáme poslední 2 mrazáčky najednou ;)

Moc Ti držím palečky ať test ukáže 2 čárky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
27.11.16 10:12

@kalicka ahojik :mavam: Tak jak se ti-vám vede? co ultrazvuk? vše dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.11.16 16:27

@JarčaZ .No dnes jsem 9 den a sněhobílo :-( Sice mě od včera bolí prsa a občas břicho, ale přisuzuju to blížícímu se termínu menzes. Tak si myslím, že ještě v pátek budu vokat do Gennetu na termín konzultace. Snad mě objednají ještě v prosinci a stejně jako ty další pokus v lednu. Jen my dáme zase jen jedno. Dvojčata byvh nedala s tím našim hadem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.11.16 17:09

@JarčaZ ahoj taky chodim k holcove. jak na tebe pusobi? Ja mam konzultaci 6.12 na dalsi ket co nam nevysel. Myslela jsem ze pujdeme hned na dalsi ale bez konzultace pry ne. Hlavne nevim podle me jsem.mela mit i ovitrel a ne jen medrol clexan estrofem a pak utrous

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.11.16 20:19

@Lotty83 9.den může být ještě brzo, sestřička mi už prvně říkala, ať to nezkouším dřív jak po 10.dnu - třeba se ještě objeví.

@1985bara jeeee to je náhoda taky jdu 6.12. na konzultaci co dál ;) musím si každopádně předtím stihnout vyřídit preventivku na gyndě, abych zas měla aktuální citologii (nějak jsem to neřešila, když teď docházím na Gennet a už je to víc jak rok, doktorka mne na to upozornila) Ohledně doktorky - občas mi přijde, že člověka vyřídí tak rychle, že to ani nestačí pobrat - hlavně ze začátku jsem odcházela s hlavou jak pátrací balón, když se měl člověk rozhodnout pro metody oplodnění (navrhla nám postup a dali jsme na její rady) Občas nestíhá a má skluz v objednaných klientech na čas, ale komplikace se může vyskytnout to beru - i u mne u KETu to místo 10vteřin trvalo 10minut.
Jednou jsem byla v době její dovolené u MUDr. Mokré a ta na mne působila trochu lépe, ale dle diskuzí je všude něco. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
27.11.16 23:39

@JarčaZ no kéž by to klaplo. Jinak bude problém. Syn nesmí do školky a nevím co budu dělat, když neotěhotním :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
2.12.16 10:28

Ahoj holky, je tu některá, která jde teď nějak na 2.IUI? Já jdu dnes na ultrazvuj 10.DC…tak uvidíím, kdy půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.12.16 17:16

@1985bara ahoj, tak co dnes na schůzce? ;) Mně rovnou navrhla další pokus KET v nativu ASI příští týden ve středu. Docela mne překvapila v prosinci jsem nic nečekala. Musím to pořešit v práci, mám už jen 3dny dovči do konce roku a na neschopenku bych chybět nemohla, ale možná to tak má být - budu i s víkendem 5dnů doma a pak v práci třeba přijdu na jiné myšlenky. Ještě zvažujeme jestli 1 nebo 2 embria, jestli embrio glue a asistovaný hatching.

Příspěvek upraven 06.12.16 v 17:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.12.16 17:18

@Lotty83 a jak ty? Vyvrátil se výsledek z testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.12.16 17:21

@Lucie343 asi 14.12. mne čeká 2.KET, u prvního pokusu jsme měli PICSI. Kdy jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.12.16 17:25

@JarčaZ tak to pro nas meli stejne infosky :-), ja totiz taky s nicim nepocitala, ale po kontrole utz dr usoudila ze to zkusime v nativu, ze mam vse pekne pripravene, dnes musim v 21 na poho aby mi pichli pregnyl, podle ovu testu zavolat jestli je pozitivni a ve ct na kontrolni utz jeste jednou, ket cca v po nebo ut :D,,,jen me teda naprdli s tim parkovanim, uz tam nebude mozno vubec parkovat, pokud nejdes pod narkozu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
6.12.16 20:16

@JarčaZ jdu zitra :srdce: :srdce: Mam krasne velkej folikul a budu 15.DC. A chci zkusit vsech 6 IUI a pak pujdem na IVF. Tak at ti to za tyden vyjde Jaru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
6.12.16 20:41

@JarčaZ ani 2 KET nevyšel :-( Dokonce jsem i dostala menzes jen s jednodenním zpožděním i přes Utrogestan. Asi že jsem měla jen 4 globule denně. Ve středu jedu na konzultaci. Budu 11den cyklu. Pokud by mi nabídla KET, asi odmítnu. Vyšlo by to těsně před Vánoci a kdo by za mě doma všechno připravil. Necháme to po Novém roce. Takhle jako ty jsem to měla málem při 2 KETu. Přijed tam o 2 dny dřív, tak byl KET by byl ještě ten cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
7.12.16 20:05

@1985bara jj parkování už je jen pro ty co jdou pod narkózu, takže knihovna to jistí ;) trochu doufám, že bych mohla jít na KET v úterý a tím pádem bych mohla být do neděle doma, kvůli práci by to bylo lepší, kolegyně pak vybíraj dovču a bohužel tam vždy někdo musí být :? dnes si píchnu pregnyl a v pátek na UTZ se uvidí (ještě mne čeká zkušební zavedení katetru)

@Lucie343 držíme palce, třeba se podaří předvánoční dáreček ;)

@Lotty83 to je škoda, taky jsem zvažovala nechat to až na nový rok, ale pak jsem si řekla, že aspoň nebudu mít tolik času na to myslet a třeba… to klapne. Člověk je teď zaměstnanej pořizováním dárků, balením a ráda bych to před pokusem měla hotový.

HOLKY kéž by se nám další pokus povedl ;) budeme si držet palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
7.12.16 20:19

@JarčaZ dekuji.Mam z toho nejaky dobry pocit dneska :srdce:

Jo budeme si drzet palce…a urcite tu budeme vsichni za chvili pridavat pozitivni testy
:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.