Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka píše:
Holky vydržte ono to dopadnemy už taky nevěřili
a včera se nám narodila naše láska Leontýnka
3,06kg a 48 cm
Je tak konečně se si také dočkala. Gratuluji a přeji hodně zdravicka a ať vám dělá Leontýnka jen samu radost.
@hačilka Jezís! Hacilko, strasne moc gratuluju! Vubec nechapu, ze to tak muze i dopadnout a muze z toho stresu byt tak krasna holcicka! To je super!
Jste holky sikovne!
@Myška1979 Ahoj,u me dnes trochu lepsi. Vcera zase spinila.Uz jsem myslela, ze jsem to dostala.Ale dobry. Pak jsem si tak ze srandy doma pocurala ten test z G a byl tam docela peknej duch.To me prekvapilo. A dnes na testu zase peknej duch. Zitra uz jdem na tu krev, takze uz to bude uplne jasny.Jsem zvedava jakou budu mit hodnotu. Zatim jsem to mela vzdy takovyhle na nic a hodnota hcg jen kolem 140.Takze si rikam, ze jestli to bude vic jak 200,tak to bude dobry a dobre to dopadne. A jestli ne, tak jsem na tom podobne jako Myska.Jen s tim rozdilem, ze mame jeste jednoho zmrzlyho sirotecka.
![]()
@kalicka Ahoj KALI tak vidíš Všechno je v pořádku
U tebe to dopadne. Nenervuj se zbytečně. Uvidíš že zítra ti to potvrdí
A me to nic taky…
No nic jsem s tím smířena… Takový je život. ![]()
@Myška1979 Jsi statecna silna holka. Vubec nechapu, ze to beres tak lehce. Nevim jestli to dokazu takhle prijmout az bude konec a zadna dalsi akce. Prijde mi, ze jsem se na tom zkouseni stala nejak zvlastne zavisla.
@kalicka Holčičko Zlatá život mě Naučil… Neuděláš nic jen se s tím Můžeš nakonec smířit… asi Pro me život chystá něco Jiného důležitého
Ale ty se vubec netrap… Ty tam máš aspoň Ty duchy uvidíš že to bude moc fajn až ti zítra poví ANO ČEKÁTE MIMINKO
![]()
@kalicka Holčičko Zlatá život mě Naučil… Neuděláš nic jen se s tím Můžeš nakonec smířit… asi Pro me život chystá něco Jiného důležitého
Ale ty se vubec netrap… Ty tam máš aspoň Ty duchy uvidíš že to bude moc fajn až ti zítra poví ANO ČEKÁTE MIMINKO
![]()
@Myška1979 Je to hruza co musime vsechno vydrzet. ![]()
Zase jsem zacala spinit.To je porad dokola.Uz zase strach, aby se to nerozjelo.Snad to vydrzi.
A co vase malicka.Ta musi byt super, ne?
![]()
@kalicka Hlavně se nestresuj. Nic se nerozjede
Mala je super. Právě tady na mě pohvizduje…Chce mléko…za chvilku půjde spát
Ráno budem Vstávat tak ve 4 abysme všechno stihli… ![]()
@Myška1979 Jsem magorka, vid? No jo. ![]()
Ja pujdu na krev hned nejak po sedme a pak hned pomazu do prace.
@Myška1979 A vy se hezky napapejte, uondejte a at vas blesky stipou celou noc. Zitra opatrne, jo? A udelejte si aspon prima vylet! ![]()
@kalicka Tak to mi dej vedet pak co a jak… Nejsi magorka… Jsi jen holka s citlivou duši
Ty nebudeš mít důvod projít si koncem ty totiž budeš mít miminko uvidíš
Ano zítra pojedem opatrně. Už mám budík nastavený na 4 hodinu… fuj
No tak to se nepotkáme…My budem vyjíždět kolem půl 6 takže tam budem tak na osmou… Posíláme s Naty pusu ať se ti od zítra rozzáří dalších 9 mesicu
![]()
@Myška1979
Mysko, jeste jsem ti chtela napsat, ze at to zitra dopadne tak nebo tak, jsem rada, ze jsem te tu potkala a ze me podporujes.Je to pro me moc velka pomoc. DEKUJU!
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.