Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Myška1979 Kolikata jsem sla na radu nevim.Snad druha?Nevim.Muj uz je to nekolikatej pokus, pridam podpis.
Mas v planu testovat?
@kalicka Mas dlouhé vlasy? Jako hodně dlouhé? Nejeli jsme spolu rano výtahem? Testovat asi ještě nebudu myslím že je brzo. Navíc mám příznaky jako před ms…dnes je to teda až hodně…
co ty jak se. citis?
@Myška1979 Nene,ja jela vytahem sama. A na pokoji jsem taky byla sama, jen jsem se mijela s nejakou pani, ktera uz odchazela.Po me sla pani asi po chemosce. Myslim na ni jak je na tom.Musi to byt taky zahul.
Jinak ja se citim dobre.Boli me prsa az uz neprijemne, bricho tak poboliva v intervalech, trochu me boli zada, ale uz to necitim tak moc jako na ms.Jen ale abych to nezakrikla.
Bojuju se sebou jestli testovat nebo ne.Co myslite? ![]()
@kalicka tak to jsme se asi nepotkaly… Pani po chemosce? Ty brdo
no pak si člověk řekne že vlastně jsou daleko horší věci než naše „honba za miminem“… No je dobře že se cítíš líp. Mě jen tak Nějak Pořád stejně… A jestli myslíš tak to Testni ![]()
@kalicka tý jo, nádhera
a to jsi myslim tyden po, viď
Ze by dvojky ![]()
@faldi Ahoj Faldi, dnes 8.den.Je tam jen jedno! Ale na 8.den je to peknej dusak, vid?
Prvni krok splnen! Ted jeste hodne a bude mimi! ![]()
@Myška1979 Dekuju.Zatim to je opravdu jen male vitezstvi. Uvidime jak to dopadne.
Co ty?
@kalicka píše:
@Myška1979 Dekuju.Zatim to je opravdu jen male vitezstvi. Uvidime jak to dopadne.
Co ty?
To už dopadne…Moc si to zaslouzis…
No já zatím netestovala.
Jarča myslím že asi nic. Není mi vůbec dobře a do toho ještě Nachlazení… ![]()
@kalicka píše:
@Myška1979 Treba zrovna neco.Jsem zvedava!
Nevím nevím. No ale zas mám ms pravidelně 28.den. dnes jsem 30.den s nic… uvidím. Ale tobě to strasne preju a jakou radost bude mít naše Mudr ![]()
@kalicka pamatuji si Te, kdy jsem tu chodila před skoro dvěma lety. Gratuluji a přeji hodně stesticka, aby vše dopadlo na jedničku. MAm z Gennetu dve holcicky.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.