GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
7.10.16 10:30
@Myška1979 píše:
Už vidím Macenauerova se jmenuje ta nová… A ta Buková tam není nikde… :nevim:

jo presne, ma takove slozitejsi prijmeni, jen vim ze na M dal mi mozek nepustil :-D, deli se o ordinaci s holcovou, je to tam prepazeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
7.10.16 19:50

@Myška1979 ta byla v Jablonci v porodnici 8o propoustela me :lol: No to bude asi ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.10.16 11:22
@faldi píše:
@Myška1979 ta byla v Jablonci v porodnici 8o propoustela me :lol: No to bude asi ona.

@faldi @1985bara No asi to bude ona… :) prý je fakt schopná.. aspon si doktorky trochu sleví…když jsem to tam viděla kolik mají snažilek a litají tam jak hadr na holi…!A tam je to přepažený??? Já tam byla jen třikrát na UTZ.. No snad to jen prospěje všem snaživkám… Přála bych mimčo všem, které si ho přejí… Jsem nějaká rozněžněláá… 8o 8o 8o. Není tady na debatníčku některá z holek co byli na KETu ve středu 5. 10.? Myslim že u Mudr. Mokré jsme tam byli 4…??? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
8.10.16 11:43

@Myška1979 ja byla u dr holcove a jsem z ni takova nejaka… my pujdeme cca na zacatku liztopadu na ket. Prrpazena je ordinace prave holcove. Mokra ma samostatnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.10.16 10:07

Ahoj holky, tak mi to nedalo a hledala jsem na netu mudr Bukvovou, tak je z prahy z gennetu. ještě hledám nějaký recenze, tak snad něco najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.10.16 12:08

@1985bara No já chodím k Mokrý a nemůžu si ji vynachválit… :potlesk: :potlesk: :potlesk: U Holzove jsem byla 3× na ultrazvuku. A ja si rikala ze ta její ordinace je nejaka prtava. :D No na me teda taky nedělala moc dojem. Když jsem byla na stimulacnim programu tak jsem musela na UTZ a moje Mudr byla někde na školení. Byla jsem u Holzove a ač už mám za sebou fakt hodně tak to jak mě vysetrovala ultrazvukem jsem ještě nezažila… :( :( :( Ryla se ve mě jak rejčem ve skleníku a ta bolest… bolely mě vaječníky ještě večer… :,( :,( :,( nevím jestli si nebyla jistá nebo co… A ty teď začínáš? No.me právě radila kamarádka že se mám objednat přímo k Mokré. Čekala jsem teda půl roku ale jsem ráda že jsem si. pockala… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.10.16 12:09
@Nanda0110 píše:
Ahoj holky, tak mi to nedalo a hledala jsem na netu mudr Bukvovou, tak je z prahy z gennetu. ještě hledám nějaký recenze, tak snad něco najdu

Takže jedeš do Prahy do Gennetu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.10.16 12:17

Tehu po hlídání ovulace

Holky je tady někdo Kdo otěhotněl po hlídání Ovulace? Měla jsem 3 IVF cykly stimulace se 2×ET a 5× KET. Nic co bylo podporovano léky nevyšlo a tak jsme se s Mudr rozhodli že ten posledni KET zkusíme bez leku.. Je tady někdo kdo po této Metodě má mimiska???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.10.16 13:33
@Myška1979 píše:
Takže jedeš do Prahy do Gennetu? :nevim:

Právě že nejedu, objednávala jsem se do Liberce.tak jedině že by tam byla na záskok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.10.16 15:13
@Nanda0110 píše:
Právě že nejedu, objednávala jsem se do Liberce.tak jedině že by tam byla na záskok

To je divný… Nebo tam jeste třeba nevyměnili cedulku u dveří a je tam misto te Macenauerove.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
11.10.16 11:13

@Myška1979 Jee,to jsem byla treba ja. Taky potrebuju nekoho na pokec. Jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.10.16 11:35

@kalicka jeee tyyyyy jsi po hlídání ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.10.16 11:42
@kalicka píše:
@Myška1979 Jee,to jsem byla treba ja. Taky potrebuju nekoho na pokec. Jak se citis?

Ahojky. Kolikáta jsi šla Na řadu? Třeba jsme se potkaly… No ja jsem tak nějak…nijak..? Už třetí den me bolí hlava, břicho mě občas poboliva jako před MS… prsa nic… furt lemcam jak velbloud a lítám Na wecko :) a co ty? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
11.10.16 11:54

@Myška1979 Ja ovulku nemam.Mam PCO. Takze bastim prasky.
Prsa mam citlivy celou dobu a cim dal vic, bricho me boli tak nejak od vcera vic a k tomu nohy a zada, jak na ms.Mam strach ze to dostanu.Je to uplne stejny pocit.Dnes me taky boli hlava, ale podle me to je spis pocasim. Tak tí nevim.
Taky hodne piju, tak taky litam porad curat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.10.16 12:44

@kalicka ja mam jen prednison a acidum a k tomu utrogestan 2-0-2.. No ja se spíš přikláním taky k MS připadám si tak. No a tak kolikáta jsi šla na řadu? A kolikátý máš pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.