Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Myška1979 Snad jo. Zatim jsem stastna, ale beru to s rezervou.Po tech vsech zkusenostech jsem uz opatrna!
@Marti30 jojo,to jsem tu taky byla pecena varena.Tak treba se ted taky nejake dockame ![]()
@kalicka ja ti to tak moc preju! Myslím že tentokrát to určitě vyjde
No já minule byla statečná dělala jsem si test až den před krvi… Věděla jsem to ale zajela jswm si na test druhy den 140 km daleko…
Ted asi pockam do soboty rano… kdyz nedostanu ms do té doby… tak v sobotu…
ať je u toho i muj chlap… ![]()
@Myška1979 jsi moc hodna, dekuju! Ja to sobe i ostatnim taky moc preju a myslim, ze si to za to vse zaslouzime vsechny!
Tak budu cekat v sobotu na zpravu.
Ja uz ted budu jen sledovat jak carka sili.
To je dobře jen sleduj bude to čím dál lepsin
No já už to tak nejak obrecela… dnes mám velké bolesti takže se asi nebude potřeba dočkat soboty… ![]()
@JarčaZ ahojky. První KET se nepovedl. Nějak jsem to ale tušila hned od začátku. Bolesti na MS jsem měla jen první 3 dny a pak mi už nebylo vůbec nic. U 2 IVF jsem od začátku měla bolesti břicha, prsou. A z 8 na 9 dne po ET jsem měla v noci silnou bolest v podbřišku trvající asi 10 min. Ráno byl test pozitivní. Teď absolutně nic. V pondělí jedeme na konzultaci a chci si hned domluvit další KET. Tak snad pulka listopadu bude úspěšná. Druhátko by se narodilo skoro na den 3 roky po Matym
A jak ty? Jsi zdravá? Kdy bude KET.
Tak jsem nejaka zmatena. Vcera byla carka, teda ten dusik takovej peknej a dnes tam sotva vykoukl. Trochu se bojim, ze je to v haji. ![]()
@Myška1979 To je mi lito.Asi dopadnu taky tak.
Ale nadeje umira posledni, co ty na to?
@kalicka ahoj kali neklesej Na mysli určitě to to bude dobrý
To se někdy stane ale určitě tam maličký/á je ![]()
@Myška1979 Jo! Treba to jeste dopadne.
Trosku mu domlouvam!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.