Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@splendis Ahoj
Dneska jsem přijela z nemocnice bohužel po revizi, bylo mi zděleno že je to zamlklý potrat a obávali se mimoděložního těhotenství, protože hcg rostlo. Nabrali mi krev ráno a hcg s 30tis. spadlo na 10tis. Což znamená že to mimo. těhotenství není.
Vybrečela jsem se a to pořádně, ted už se držím, Musím.
Dostala jsem od jedné paní na pokoji putovního andělíčka pro štěstí, tak doufám že už to příště vyjde. P.doktorka v Liberci mi řekla že za 2měsíce se můžeme začít snažit znova.
Akorád nás čeká 2IVF, mrazáčky už nemáme.
Je mi stoho všeho tak nějak divně, musíme ty naše mimísky vybojovat at se děje co se děje. Ted sem si vybrala asi všechno hnusný co šlo. Příště do 3tice už to musí být dobrý
![]()
Ahoj,
tak sliznice OK, prý 8mm, od zítra nasazuju dvojitou dávku MEDROLU, od neděle UTROGESTAN a na KET půjdu v pátek 16.9.16, ve středu předtím na zkoušku zavedení katetru, protože s tím předtím měla doktorka u mne problém. Jen to vypadá, že v ten pátek na KETu půjdu k MUDr. Mokré jelikož Holcová prý asi bude fuč. Budu si tam ještě ten den volat, aby mi dali vědět na kolikátou mám dorazit - dle vytíženosti asi kolem poledne.
Hlavně se teď musím dát do kupy i zdravotně, jelikož jsem od pondělí nachcípaná
a jinak by se to vše muselo o další měsíc posunout, takže jdu zítra k obvoďákovi
@Jaruška110 to nás mrzí, že to tak dopadlo - nedopadlo, ale jak píšeš do třetice všeho dobrého
budem držet palce
@Kuře22 a už Vám dělali veškeré testy i na Imunii v Praze? Jelikož manžel taky neměl úplně OK sperma, šli jsme do PICSI - větší záruka, že projdou ti zdraví bičíkovci
jinak nervózní jsme tady asi všichni holky že?
a proto si píšem a sdílíme co kdo má za se sebou. Ono se řekne nejlepší je nemyslet na to že? Neboj z prvního IVF je asi každej
protože píchat si sama injekce je prostě mazec, ale to dáš
už kvůli tomu, proč to člověk dělá
jinak ve starších příspěvcích v této diskuzi najdeš taky naše podněti z prvního IVF-PICSI
@JarčaZ Tak se možná potkáme na pokoji
U mě sliznice 8,2. Mohla jsem jít na transfer v pondělí, ale domuvila jsme se s dr, že pro mě bude lepší pátek. Přes víkend se o mladýho bude starat tatínek a já budu odpočívat. To se mi snad za 2 roky co je mladej na světě nestalo
Tak nsad pro nás pátek bude úspěšný den ![]()
@Jaruška110 je mi moc líto co se ti stalo. Ale jsme bojovnice!!! My tu cestu za potomkama vybojujeme!!!
Podívej se na Hačilku. To je pro mě bojovnice číslo 1. A dočkala se!!!
Jeeeeeeee tak třeba se potkáme
já se doma kurýruju, dostala jsem neschopenku, ani sluníčko a to teplo mi momentálně nedělá dobře, ale jinak takový počásko miluju
@JarčaZ Tak ještě máš 5 dní. Určitě se dáš do kupy!!! No mě taky nedělá dobře, tohle je na mě už moci teplo. Tak v pátek pááááááa
![]()
Přeji hezký den všem ![]()
Mám na vás dotaz, objednala jsem se do Gennetu na doporučení od gynekoložky. Jenže mi dali termín na konzultaci na termín možné MS (mám to od 30-35). Chci se zeptat, bude mít konzultace vůbec smysl nebo se mám radši přeobjednat. Jdeme tam poprvé a nevim, jak to chodí.
@nothingn MS ničemu nevadí, připrav se, že Ti můžou dělat sono vnitřkem, ikdyž to máš. Zažila jsem to, je to spíš na tobě, doktorka se Tě zeptá jestli Ti to vadí a kdyby jo, objedná si Tě asi na sono na jiný den. Je asi škoda kvůli tomu rušit první hlavně informativní schůzku.
@Lotty83 tak bohužel se teplot né a né zbavit, to je pešek. Takže zítřek pro mne padá
furt jsem doufala, poctivě ležela (až na to že si člověk udělal čajík, sváču…) nevím jestli i ta psychyka pracuje
ještě mi dají vědět jak s lékama dál, jestli vše vysadit. Budu ti držet palečky ať Ti to zítra vyjde ![]()
@faldi píše:
@Myška1979 Ahojjá i když jsem si nakonec neupekla mimi v Gennetu, tak na paní dr. Mokrou nedám dopustit
příjemná ženská, vše řekne na rovinu. Měla jsem ji ráda, a to že jsem se k ní nachodila. Nakonec nám mimi bylo souzeno přírodní cestou.
Ahoj faldi… tak koukám že jsem tu rok nebyla…
no.. k Mudr. Mokré jsem se dostala, je to fakt suprova ženská… Udělala mi veškerá vyšetření včetně hysteroskopie. Mela.jsem klasický IVF cyklus…12 vajicek z toho se 8 vyvijelo pak jich bylo 6 dobrých a nakonec 4 kterým se dělalo genetické vyšetření takže byly zamrazeny. No na první KET jsem šla na konci července ale nedopadlo to a hlavně se mi první a druhé rozmrazené vůbec nevyvijelo…
No a ted jedu příští týden na kontrolu a pak si budu hlídat ovulaci a půjdu na KET toho posledniho…
No…nemyslím že se chytí…ale jsem ráda že jsem poznala tak ferovou Mudr… ![]()
@faldi Ahoooj
no to je bobisek malej…
Jak se jmenuje a kolik vám je?
@Myška1979 Jéé…já to tam včera psala, ale asi se to nenahrálo. Je nám 10.měsíců a jmenuje se Karolínka. A má 10kiliček ![]()
@faldi jeeee to je krásné jméno…
A jakzkrásně ťape…
pošlu ti sz…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.