Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a máš za sebou veškerá vyšetření včetně vyšetření na IMUNII v Praze? Tam mi teď objevili zvýšenou srážlivost krve, což může zapříčinit, že se embrijko nezahnízdí - budu muset brát krom toho co jsem už brala (estrofem, medrol) taky anopyrin a doufám, že KET teď v září vyjde.
Dali Vám fotečku zavedeného oploženého vajíčka? Já si při prvním IVF vyfotila ze zprávy, kterou jsem měla v ruce než mne umístili před výkonem na pokoj
Holky držím Vám všem palečky ![]()
@Jaruška110 budu, mě 8 let mi to už bere trošku sílu a 2 ivf za mnou a stále nic. Hlavně odpočívej, špinění nevadí někdo to tak má. Neboj se ![]()
Ahoj děvčata ![]()
v praze na žádném vyšetření jsme nebyli, vše nám dělali v Liberci. Máme vše v pořádku, jen mě před 2léty přišli na neprůchodný pravý vaječník, letos v dubnu jsem ještě podstoupila hysteroskopii kvůli cystám. Dopadlo to dobře
Fotečku jsme nedostali vyděla sem je jen na obrazovce na sále.
Splendis-
8let je hodně dlouho, ale říkej si že jednou to vyjít musí. ![]()
já si poprvé říkala to musí vyjít sledovala sem se pořád a nevyšlo to.
Ted už sem si říkala bud a nebo a jak to tak vypadá tak to dopadlo ![]()
A co sem si přidala za vitamíny? kys. listovou a kontryhelový čaj. Jo a místo drahého nosifolu jsem si koupila za 300kč Fertipronu.30sáčků je lepší v tom že má v sobě plus tu kys. listovou což nosifol nemá. Dnes jsem 12den po 1KETU a testík ukazuje // tt:lol:
![]()
Děvčata držte se určitě to vyjde ![]()
Krásnou neděli ![]()
Ahojky ![]()
včera mi řekli že je to pozitivní, ale musím přijet ještě příští týden na krev. Prý potřebují vědět jestli to bude víc nebo mín. Ale na testech co si dělám doma je silnější a silnější každým dnem.Tak doufám že to bude dobrý. ![]()
@Jaruška110 juuuu tak určo jsi na dobrý cestě tak držím palečky a napiš jak to hezky roste
![]()
@splendis - některá vyšetření nedělají v Liberci ale jen v Praze, je na to specializovaná ta Imunie - tam jste nebyli??? Z Gennetu jsme dostali žádanku na vyšetření, objednali se a po odběrech krve a sperma se čeká cca měsíc na výsledky.
Koukala jsem teď na nettu, že v Jablonci je centrum plodnosti, které pomáhá těm párům co už vyzkoušeli i několik ciklů IVF, podstoupili veškerá vyšetření a přesto to nejde: http://www.centrumplodnosti.cz/…ra-plodnosti
@Jaruška110 teeeeda to už vypadá slibně
gratulace a ať je vše i nadále vpohodě ![]()
@JarčaZ ahoj
v imunii jsme byli vše v pořádku jen mírně zvýšený NK bunky, ale problém by to být neměl, tak nevím kde je chyba
ještě jsem slyšela o testu fregmentace DNA spermií a to ani nevim jestli ji dělali v Praze ale nejspíš ne
@splendis JO JO to právě dělají na IMUNII a u manžela našli protilátky proti spermiím v ejakulátu tzn. při klasickém IVF bysme neměli šanci - spermie by se sama do vajíčka vůbec nemusela dostat. Ještě, že jsme radši dávali PICSI, aby se vybrali ty správné spermijky
Ahoj moc zdravím.
Chci se zeptat je v Gennetu ještě paní doktorka Mokrá?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.