Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuji. Uz jsem četla na jejich stránkach ze do konce roku je mimo provoz. Využit se ma parkoviště knihovny. ![]()
@hačilka Tak tu po 100 letech brouzdám co nového u,,starých známých Genneťaček,, a koukám že se povedlo. Moc moc moc gratuluju a držím palečky do hudoucna. My už máme skoro dvouleťáka
A když to půjde, tak by jsme na podzim chtěli zkusit druhé ![]()
@Lotty83 Ahooojky no jo na 10tý pokus
už jsme nedoufali, ale dopadlo to
Tak doufáme že se nám v říjnu taky narodí Matyášek
![]()
Jen si pro druhátko skočte, budu ti držet palce
![]()
Ahoj, u nás se nezadařilo, tedy ne s pomocí lékařů. Ale po roce a 1 měsíci od posledního KETu jsem otěhotněla přirozeně a koncem března se nám narodilo krásné děvčátko. ![]()
@Lela13 ahoj
Taky jsem navstevovala Gennet a s pomoci vědy
se nam nedarilo a v listopadu se nam narodila holcicka
Otehotnela jsem normalne rok po laznich.Ani uz jsme nedoufali ![]()
@hačilka píše:
@Lotty83 Ahooojky no jo na 10tý pokus![]()
už jsme nedoufali, ale dopadlo to
![]()
Tak doufáme že se nám v říjnu taky narodí Matyášek
![]()
Jen si pro druhátko skočte, budu ti držet palce![]()
![]()
Tak konečně se zadařilo. Gratulka a ať je v pořádku.
@faldi My už taky nedoufali. Čekali jsme na adopci. Jsouto zázraky.
Holky no to je bomba. Je vidět že někdy když už tu člověk přestane řešit se stane zázrak ![]()
Ahoj tak po třech letech co jsem přesně v Květnu byla na Ivf tak se snažíme o druhé a uvidíme jestli zas nezavítáme do Gennetu.
Určitě za tu dobu jsou nějaké novinky v pokrocích Ivf. ![]()
Mohu poprosit o zkusenosti? - chystame se jit na podzim pro mrazacka, je k tomu potreba doporuceni od gyndare nebo tak nejak? nebo proste si jen domluvit termin? mame od nich uz 15m prcka z cerstveho ET
@1985bara Nic Baru nepotrebujes.Jen se tam s nima domluvis, ze chvete KET objednaji te na konzultaci, vyfasnes prasky pak utz a sup tam s nim.
@barusssska píše:
@1985bara Nic Baru nepotrebujes.Jen se tam s nima domluvis, ze chvete KET objednaji te na konzultaci, vyfasnes prasky pak utz a sup tam s nim.
dekuji ![]()
Holky dotaz… jak je to teď s objednáním na konzultaci k MUDr. Mokré? Myslím za jak dlouhé jsou objednávací lhůty a za jak dlouho jste šli po 1 komzultaci na KET. Chceme jít na pozdim na KET a ráda bych byla max do prosince těhotná. Díký ![]()
@Lotty83 Ahoj, tak asi úplně přesně neporadím, asi záleží kolik klientek se v daném termínu objedná. Já teď dostala termín od telefonátu „za měsíc“, taky konzultace ke KETu, ale termínově mi to vyjde během cyklu, tak se stejně bude muset čekat na MS. No a taky budou dovolený. Asi bych se zkusila objednat dřív, a domluvit se na konkrétním termínu můžeš až s doktorkou. Tak ať je ten KET úspěšný ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.