GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
30.8.15 22:28

Ahojte, chystám se k psycholozce z Gennetu. Nemate nekdo zkusenosti nebo nazor? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.9.15 12:09

@kalicka Ahoj kali, přišla jsem se podívat, co je tu novýho a taky jsem doufala, že tě tu potkám. :-) Je mi líto, že se zatím nedaří, ale myslím na tebe a přeju ze všech sil, aby se vše povedlo jak má! Myslím, že návštěva psycholožky je určitě dobrá věc :palec:, on to stejně nikdo jinej moc nechápe, kdo si tím neprošel, neví o čem je řeč. :hug: To bude tvoje druhé ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
16.9.15 12:01

@Mar31 Ahooj,tak jak se mate vy? U psycholozky jsem uz byla a bylo to fajn.Jsme domluvene na dalsim terminu. Pristi tyden jdu na konzultaci k pani doktorce.Tak uvidime co se bude dit dal.Uz jsem z toho lehce nervozni, ale zaroven se tesim.Bude to moje posledni IVF od pojistovny.Tak i to mi na jistote moc nepridava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.9.15 07:55

Ahoj všichni, po dlouhých letech se chystám na radu kamarádky, která hned na první pokus má klučičí dvojčátka která jí „upekli“ právě v Liberci, do Gennetu. Chtěla bych podstoupit nativ nebo max. IVF s minimální stimulací. Kamarádka mi doporučuje objednat se na konzultaci k doktorce Mokré. Máte někdo zkušenosti a rady či doporučení lékaře či lékařky právě z tohoto zařízení??? Ať už pozitivní nebo negativní… Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
23.9.15 11:10

@Myška1979 Ahoj :mavam: já i když jsem si nakonec neupekla mimi v Gennetu, tak na paní dr. Mokrou nedám dopustit :) příjemná ženská, vše řekne na rovinu. Měla jsem ji ráda, a to že jsem se k ní nachodila. Nakonec nám mimi bylo souzeno přírodní cestou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.9.15 12:52

Ahoj všichni, chtěla bych Vás poprosit o info ohledně MUDr. Petry Holcové, máte některá zkušenost? je tam krátce nově + Mudr. Mokrá, nevím ke které jsem objednaná. Čeká mě první konzultace a jsem z toho strašně rozpačitá, nevím přesně co vše mohu čekat a taky nevím jestli vůbec mohu mít důvěru k těmto centrům.. ale jasný mi je, že mi nic jiného stejně nezbyde:). Třeba to vše dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
23.9.15 14:24

@faldi Ahoj Faldi, tak to je super ze jsi otehotnela přírodní cestou. :) To u mě nehrozí, mam vyoperovane oba vejcovody :) Jsem rada ze jsi mi potvrdila tvrzeni kamaradky, hned se citim jisteji. Ona mi říkala, že do ni mudr. Mokra vlila ohromny kus pozitivní energie. A da se objednat primo k ni? Zkoušela jsem pred cca 7 lety 2× IVF se dvema ET a čtyřmi KETy a nic. Ted bych rada zkusila nativ. Jezdila jsem do Hk ale tam je přístup lékařů katastrofický :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
23.9.15 15:16

@Myška1979 Já si myslím, že nebude problém se k ní objednat. Já jsem podstupovala 2 ivf, z 1 nebylo co mrazit, tak pak 2 a tam jsem měla tuším 3 mrazáčky a taky nic a do bylo otestované. Mezitím jsem dala lázně, léčitele a šup po roce co jsem byla v lázních se zadařilo. A to jsem 3× potratila :( od roku 2010 jsme s dětma bojovali :oops: teď už to snad dotáhnem do zdárného konce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.9.15 19:55

Ja mam od dr. Mokry s koro 10mesicni Aninku. Prima zenska, zadny cukrbliky.Za me velka spokojenost.Vse vysvetli. super. Druhou dr. neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
24.9.15 12:28

@Katka 35 Ahoj :) chodím do Gennetu Lbc, a je to tam bezva, od sestřiček, přes doktory, a i údržbář je sympatickej :mrgreen:.
MUDr. Holcovou neznám, je tam krátce, chodila jsem k Petrovi, ale ten už tam není, teď k Mokré, a je super, trošku ráznější, ale snaží se najít problém a vyřešit ho :palec:
Určitě si můžeš říct, ke komu bys chtěla chodit, možná bude mít ale Mokrá delší objednací lhůty, přece jenom je tam déle, ale je to jen můj názor.
Každopádně neměj obavy, bude to první pohovor, a uvidíš, že to bude v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.9.15 14:09

@barusssska ahoj,tak to je super toto cist, hned je mi lip. Sice to mám do Liberce pres sto km, ale jak to tak vypada zak se to skutecne vyplati se k dr. Mokre objednat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
24.9.15 14:11

@faldi moc ti to přeju :) takze jsi ted tehu? Ja jsem to teda puvodne zavrhla a zazadala o adopci, ale manzel rika ze to mame zkusit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
24.9.15 14:16
@Myška1979 píše:
@barusssska ahoj,tak to je super toto cist, hned je mi lip. Sice to mám do Liberce pres sto km, ale jak to tak vypada zak se to skutecne vyplati se k dr. Mokre objednat :)

urcite se vyplati, ja mam 7m draka, sice jsem chodila k mudr petrovi, ale na punkci a transfer jsem mela mokrou a super,,,mam pocit ze mi ho tam umichali horkou pinzetou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
25.9.15 07:07

@1985bara Horka pinzeta je supr nazev… :D a mrnouska mas z nativu? Kolikaty pokus? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
25.9.15 09:48
@Myška1979 píše:
@1985bara Horka pinzeta je supr nazev… :D a mrnouska mas z nativu? Kolikaty pokus? :)

Nee mela jsem gonalna prvni kterej nevysel a na druhy pokus menopur a mam tri nanuky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.