GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
29.7.15 09:39
@Eva Sz píše:
Přesně tak.Nas vyšlo taky na 20 tis + další dva KETy, kazdy za 5500.V tech 20 tis mám oplodnění vajíček, prodloužená kultivace a zařazení zbylých embriiNe zarazeni,ale zamrazeni :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
29.7.15 10:31

@La moinelle Ahojky :mavam: Jj, všechno v pořádku :) ale já jsem nebyla v Gennetu na ultrz.byla jsem normálně u mé gynekol. Příští týden jdu na zátěžový test-těhu cukrovka a ještě mě paní dr. poslala do Liberce na dětské kardio, zkontrolovat srdíčko. Jinak se máme čile k světu a máme 470g, teda dneska už asi víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.7.15 11:14

@faldi Ty jo, to je nádhera :-). Gratuluji :-). Já taky nejdu do Gennetu, mám to dost z ruky, zařídila jsem si to u nás. Tak to už máš asi pěkný pupek :srdce:, co? Já musela vyřadit půlku šatníku už během stimulace…zatím se to drží, ale vypadám spíš tlustě, než těhotně :lol:, i když manžel říká, že břicho mám jiné :srdce: ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
29.7.15 11:18

@La moinelle Mám takový pěkný :lol: 96 cm přes obvod a jsem 23.tt.Letí to.To já když jsem stimulovala před rokem, tak jsem vůbec nepřibrala. A ted mám od začátku těhu 10kg navíc, ale mám to v bříšku. Začínala jsem na 58kg.Ale váhu neřeším, jíme na co máme chuť :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.7.15 11:45

@faldi Jasnačka, hlavně ať roste to nejdůležitější ;). Měj se krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
29.7.15 12:19

@La moinelle Ty taky ;) a zase se ozvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
2.8.15 21:32

Ahoj holky, už jsem tu pěkně dlouho nebyla. Teď ani tak nějak není proč.
Chtěla jsem se vás jen zeptat, jestli nevíte jak to teď je v LBC s čekačkama. Chtěla jsem se objednat (asi na další IVF) a tak jen jak s tím mám spěchat.
Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
3.8.15 07:15

@kalicka ahoj Kalicko, taky jsem tady po dlouhé době a už jsem se po Tobe ptala. Je tam už nová doktorka, ale nevim, jak to mají s cekackama. Radsi bych se objednala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
3.8.15 07:37

@kalicka tak já se objednávala na další konzultaci na začátku června a jdu teď v srpnu.. Je pravda že užtam je nnová dr. měla sem ji, ale zaucovala se a byla tam ještě s dr. z Prahy..bylo to v době dovolene dr. mokré.. Je tam 14 dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
3.8.15 10:05

@Eva Sz Ahoj, diky za info. A co noveho u tebe? V jake jste fazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
3.8.15 10:07

@gargamelinka Dekuju.Popremyslim na kdy a zkusim tam brnknout.Urco bych chtela zase k pani doktorce Mokre. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
3.8.15 12:15

@kalicka teď sem tam volala, protože mám pozitivní testy, ale krvacim a mám tam jít vě středu..ale otehotnela sem přirozeně, tak mé tam už nechtějí, ale neví zda zrušit termín, když krvacim, protože další by prý byl půlka až konec září, takže tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.8.15 09:59

Holky díky. Ještě se zeptám :D. Musíme mít doporučení od mé gynekoložky nebo ne? Hezký den všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.15 10:28

@KACEN00 já ho měla. Je to asi lepší. Ale na druhou stranu, jestli budeš bojovat, jako jsem musela já, než jsem našla lékaře, co mi to napíše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
5.8.15 17:20

@KACEN00 musíš.. Aspoň v květnu ho ještě vyžadovali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.