Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara Ahoj
,jj dobře, začínám 21.tt,tak to utíká. Je mi fajn
užívám si pěkného počasí
@faldi píše:
@1985bara Ahoj,jj dobře, začínám 21.tt,tak to utíká. Je mi fajn
užívám si pěkného počasí
jezis uuuuuuuz fakt to leti jako blazen, tos me teda sokovala ![]()
@1985bara viď,strašně to letí, bude po prázdninách, spadne listí a 24.11 bude za dveřma ![]()
@faldi nestras uz listopadem
uz vite co se schovava v brisku?
@Johanna7 taky mi přijde, že by jim upadli ruce, kdyby to napsali.Nebo,že to platí ze svého
@Johanna7 ahojky
Tak mame za sebou prvni konzultaci.Jak jsem si stezovala, ze se mnou nikdo nechce nic resit, tak pani doktorka Mokra nasadila zbesily tempo.Hned ten den nam obema brali krev, druhy den jsem musela znovu dojet na krev a v pondeli jde manzel na spermigram. Nevis, za jak dlouho bude mit vysledky? V srpnu jdeme pro vysledky na genetiku.Co me ale zarazilo.Chce,abych sla na laparo.Pry po te kyretazi chce videt, jestli je tam vse v poradku. Ptala jsem se ji, jestli je to nutne a odpoved znela, ze nechce cekat na vysledky krve a pripadne pokusy (asi IUI) a ztratit tak treba dalsich pul roku.Jsem z toho takova rozpacita
Pry po te laparce je i velka sance otehotnet 4 mesice
@nezna_margarita souhlasím taky jsem byla na HSK po podobném problému a ta šance je opravdu větší. Berou vzorek sliznice a ta je pak čerstvá
A pokud budeš čekat stejně na výsledky, tak alespoň pak bude vše komplet a z toho se udělá závěr ![]()
@nezna_margarita Ahoj
vídíš, hned se něco děje
doktorka je bezva, sice trochu ráznější, ale zas řekne jak to je, a neokecává
vlastně ani nevím jak dlouho jim to trvá, každopádně vždy do další konzultace výsledky mají. Laparo je normálka, prostě se chce kouknout, nehledě k tomu, že jsi měla kyretáž, tak jestli je tam vše OK, jestli nění nějaká „mechanická“ příčina
. A co manžel? pohoda? nebo to špatně snáší, myslím ty odběry? ![]()
@Johanna7 krome toho odberu krve to snasi v pohode.Jen tedy byl vydeseny, kdyz slysel doktorku, ze mam jit na operaci ![]()
Nezna margarita ona to není klasická operace, zaleží jestli jen kouknou, nebo jestli je tam třeba cysta. Jestli nejsi extrémní cíťa, tak je to O. k. Já byla v nem. 3dny, pak týden klídek, jizvy jsem cítila pár dní. ![]()
@nezna_margarita ne, to vyšetření je v krátkodobé narkoze cca 10-15 min. Když jsou nějaké srůsty, nebo polypi odstraní to hned, jinak vemou vzorek sliznice a je po všem. Po probuzení lehká bolest. Mě MS bolí víc než toto
Ale určo bych do toho šla, než plejtvat za předem neúspěšný pokus (kdyby byl nějaký problém)
Manžel ať se nebojí, je to opravdu šetrný zákrok. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.