GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.7.15 10:37

@Johanna7 ja si myslim, ze jsem cita :mrgreen: I kdyz vrtani zubu davam vetsinou bez injekce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.15 10:41

Anonymni: takze po te operaci se nebudeme asi moct snazit, kdyz mi vezmou sliznici, co? Jinak cystu jsem mela jen v prvnim tehotenstvi na vajecniku a po kyretazi byla fuc. Vzdycky me doktori chvalili dle ultrazvuku, jak to tam mam pekny :mrgreen: a ze by nemel byt problem otehotnet.Jen tedy ten predposledni mi rekla, at prijdu, az zhubnu 5 kilo a ze jsem stara baba, tak s tim uz nic neudelame :oops: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.15 10:44

Jo jinak ta dr. Mokra rikala, ze podle teplot mi nefunguje spravne zlute telisko a divila se, ze se na to jeste zadny doktor nepodival.Pry by relativne. ohly stacit leky (asi utrouš? :nevim: ) a mohla bych tak donosit miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.7.15 11:28

Ahoj ve čtvrtek se jdeme objednat s manželem do gennetu na inseminaci, řekněte mi nektera jake mají čekací lhůty na objednání, jak zákrok probíha a kolik stoji..? Mám za sebou laparku 2 folikulometrie manžel je po spermiogramu a jsme oba zdraví žádný problém ale stejne to nejde :oops: ted beru druhý měsíc clostilbegyt, pregnyl a utrogestan. Díky za rady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.15 12:35

@nezna_margarita sliznici berou jen vzorek, ne že by tě vyškrábli ;) No jelikož se to dělá myslím 5-10. den cyklu, tak asi cca14. den na ovulku to nestihneš ;) Ale myslím, že v dalším měsíci bez problému, to se už i začíná se stimulkama, pokud už jsou všechny výsledky a konzultace v pořádku ;)

• Citovat
  • Upravit
12.7.15 13:06
@Anonymní píše:
@nezna_margarita sliznici berou jen vzorek, ne že by tě vyškrábli ;) No jelikož se to dělá myslím 5-10. den cyklu, tak asi cca14. den na ovulku to nestihneš ;) Ale myslím, že v dalším měsíci bez problému, to se už i začíná se stimulkama, pokud už jsou všechny výsledky a konzultace v pořádku ;)

Ahaaa, takze budu muset pockat na dalsi cyklus, protoze ted mi teprve konci ms. Vzledem k poslednim dvema cyklum a jejich nepravidelnosti to bude pecka naplanovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.7.15 17:02

@nezna_margarita Prosím prosim poraďte mi někdo :( už jsem dopo psala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.15 18:18

@liiizzza ja jsem novacek :kytka: Na prvni konzultaci jsme sli po 4 mesicich. V srpnu jdeme pro vysledky genetiky a na zari nas objednaji podle laparskopie, az budu vedet, co me reprodukcni organy vyvadeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.7.15 18:42

Aha tak to se omlouvám vubec netusim jak to funguje :( jsem zdravá manžel taky mam za sebou laparku v pořádku, manžel spermio taky tak nevím… snažíte se o první??? my už rok a pul bez uspechu poslední tri mesíce s hormonama :oops: a tojsem nikdy nebrala antikoncepci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.15 18:52

Jo jo snazime se o prvni. Prave, ze ted mam jit na tu laparku a mam z toho strach. Nebojim se narkozy, tu jsem pri kyretazi snasela vyborne.Jen jsem pak mela dva dny jakoby okno.Ale bojim se bolesti po operaci a taky budud mit jizvy.Ne ze bych tedy byla modelka, to rozhodne ne, ale mit faldy a jeste jizvy…Brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.7.15 18:55

Hele já jsem strasna poserka a přežila jserm to jedinný bolesti co jsem mela tak hned když jsem se probrala po zákroku sestrička mi dala novalgin a za dve hodky bych mohla po svých odejít dom :) špatně snasim bolest ale opravdu nic to nebylo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
12.7.15 18:56

Jestli muzu doporučit byla jsem v JBC super personál v uterý jsem nastoupila ve stredu laparo a ve čtvrtek dom (v pondelí jsem sla do práce )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.15 19:32

Prave premyslim, jestli ČL nebo Lbc. A jak je to dlouho, co si byla na te laprce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
12.7.15 20:48

@liiizzza Ahojky,jaky jsou ted cekaci doby v Gennetu netusim.Ale k IUI. Dostanes pregnyl pujdes na utz. reknou ti kdy mas prijit na IUI. manzel musi prijit rano dat sperma a reknou mu kdy mas prijit ty. vetsinou kolem obeda. Zakrok probiha u dr. v ordinaci.Das nohy na kozu. zavede ti kanilku do cipku.to jen stipne a vstrikne spermouse.Da ti vlozku, protoze spermousi jsou v roztoku a neco z tebe vytece. Spermousi ne ty plavou nahoru. A jdes domu a cekas a cekas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
12.7.15 20:49

@liiizzza Ahoj, ráda bych ti poradila, ale IUI jsem neměla, ale určitě na jiné diskuzi najdeš spoustu informací. Ceník má Gennet na stránkách. Každopádně jestli se jdete objednat osobně, tak Vám tam hned řeknou. Jestli jsem to dobře pochopila, tak jdete poprvé? To určitě půjdete nejdříve na konzultaci k doktorce, a tam se teprve domluvíte. jsou tam už dvě doktorky, tak to taková doba nebude. A neboj, jsou tam příjemní a profesionální :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.