Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara Děkuji
! Jojo, každý den se modlím, ať je to v pohodě
…
Ahoj holky, tak na ultrazvuku je dneska jedno embryo
a v dolní části dělohy. Není to nebezpečné? To mě samozřejmě napadlo až doma… Podle výpočtu jsem 5+4. Myslíte, že by se mohl vyloupnout ještě druhý? Dr. teda říkal, že už asi ne…
@La moinelle Ahoj
stát se může cokoliv, ale jestli dr. že ne, tak asi ne. A jestli je dole, tak bych radši zaváděla utroš, ale vypadnout nemůže ![]()
@faldi Díky, no já jsem takový přemýšlivý typ
…tak jsem si nějak říkala, aby to třeba nekrvácelo či tak. No snad nic, nebudu malovat čerta na zeď
. Vypadal pěkně zakousnutě, tak jen ať si tam hezky hoví ![]()
Ahoj holky, tak co je u vás nového? ![]()
@netopyrek26 co ty, jak to vypadá s KETem?
@1Anička1 Ahoj blbe ted v cervnu jsem to zrusila, mozna az tak v srpnu, a asi budeme menit CAR
uz skoro tri tydny cekam na vyjadreni Dr. kvuli zadance na imunologii, pry proc ji chci kdyz mam tu zakladni hotovou a ta je ok, jako nechapu to a zacina me to stvat!!!
Holky nemate nekdo zajem? Menopur do zari 2015,utrogestan do 10/2016,medrol 77/2017 a estrofen 12/2017?nektery platicka ne uplny. Predam, poslu. Zadarmo.
@La moinelle Ahoj
tak co je u tebe nového? jak prcek prospívá?
Chodili jsme s manželem do libereckého gennetu dlouhých šest let. již po pul roce nam doktorka řekla tak co s vama nepřemýšleli jste o adopci…přišlo mi to docela nevhodne vzhledem k tomu že mi nedělá problém otěhotnět ale miminko donosit. začala jsem cvičit cviky paní mojžíšové a opět jsem otěhotněla. nevyšlo to…když jsem se v liberci zmínila že mi cviky pomohly k otěhotnění tak se mi pan doktor ivo petr vysmál. abych to ukončila…čtyři měsíce jsme s manželem jezdila do SANUSU do hradce králové a hned první pokus vyšel. je to velmi zajímavé, myslím že postupy a léčba v gennetu neprobíhá tak, jak má. věřte mi že klinice nezáleží na tom aby se to povedlo ale abyste tam nosili peníze a byli co možná nejdéle jejich pacienty. nyní jsem těhotná a neskonale štastná. do gennetu liberec už bych NIKDY nešla.
@ondasek …to je věc názoru. My naopak díky nim máme miminko a nikdy na mě nedělali dojem, že z lidí tahají peníze. Několikrát nám zvolili a navrhli levnější varianty, řekli pro a proti. Do laboratorních metod nenutili a i když my chtěli nějakou dražší (v domění, že se naše šance zvýší) doporučili levnější nebo ji uplně vypustit, protože potřeba u nás nebyla. Kdyby si chtěli vydělat, neřeknou ani slovo ![]()
Užívej si štěstí a neházej na nikoho špínu s Tvým prvním příspěvkem.
@ondasek Už jsem to tu jednou psala někomu na stejné téma. My jsme byli s Gennetem velice spojeni. Díky nim čekáme již druhé miminko. Obě dětičky vyšly na první pokusy. Takže žádné zbytečné tahání peněz se nekonalo. Je pravda, že druhý pokus byl dražší, ale to bylo tím, že se mezitím zdražili léky na stimulaci. Takže za mě Gennet supr.
A za mě Gennet taky ne nikdy více…opravdu to je věc názoru někomu prostě pomohou a někomu ne
jen mě mrzí, že mudr mokrá byla poslední dobou pěkně hnusná co se jednání týče. Neměla by neshody mezi Ivo Petrem tahat mezi pacienty ![]()
@faldi Ahojky, já jsem na dovolené tak nevím…ale snad vše ok…naštěstí se žádné drama neděje
. A co ty?
@La moinelle No u mě dobrý, cítím se dobře
užívám si to. Začínám 18.tt tak to utíká. Bude po prázdninách a já budu pomalu rodit
včera jsem si pořídila angelsound
a super věcička. Hned napoprvé jse našla
tak budu mít drobka pod kontrolou. V pondělí jdem na kontrolu, tak jsem zvědavá co to bude
ale je nám to jedno, hlavně, že to bude zdraví. Už jsem to mohla vědět dříve, ale přítel chtěl být u toho, ale byl zrovna v práci. A já jsem to nepoznala
ale paní dr.to ví ![]()
@faldi Tak to je super
! Užívej si to
! Já se zatím trochu bojím…už aby byl desátý týden
.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.