GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.7.15 09:53

@barusssska ach jooo, to jediný mi asi vadí nejvíc na tom ty jizvy. :zed: Dneska mi manžel řekl, že mě obdivuje, že do toho jdu, protože on by to prý asi nedal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
13.7.15 10:35

@nezna_margarita vážně se neboj, a manžel ať Tě nestresuje :lol: nevím tedy kde a co pracuje, ale vzhledem k tomu, že máte baráček, tak asi občas něco kutí, když se klepne kladivem, bolí to mnohem víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.7.15 10:49

@nezna_margarita vůbec jedna je v pupíku a jedna mini na boku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.7.15 10:49

@barusssska ano Barco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
13.7.15 11:25

@liiizzza my uz mame 7 mesicni Anicku.Byli jsme 2× na IUI a nic.Pak IVF to jsem mela mimodelozni.8 zamrazenych.1 Ket nic a 2 Ket Anicka. Jinak ja mam endometriozu a manz horsi spermio
Vsem drzim palce.Ten boj a ty jizvy za to stesti stoji. DRZTE se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
13.7.15 11:35

Juuuu tak to potom všem gratuluju no vidiš my jsme oba zdraví, vyšetřeny od hlavy až k pate a nic…včera jsem to mela dostat zatim jen tak trochu spinim což se mi nestava uvidim když se to do zítřejšího rána nerozjede koupim test ale už mam po tech včech hormonech pocit že se neznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
13.7.15 11:38

@nezna_margarita kdyz vidim tu nasi 7 mesicni prdolinu tak ty jizvy za to stoji. kdyby mi tenkrat rekli uriznem vam prst a bude te mit dite, tak jsem do toho snad sla. A co si budeme povidat ono to tehotenstvi tu postavu taky zmeni.Prsa…Tak ze nejaka pidi jizva je o. k. Tak to jsou jizvy po dvou laparkach.Asi 2 roky.jsem sneda, tak jeste nevybledli.Ale pak uz budou svetlejsi. Myslim ze zanedbatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
13.7.15 11:45

Doufam, ze moje fotka nikoho nepohorsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.15 12:11

@barusssska naopak! Moc ti děkuju, že si ji sem dala. :hug: Konečně mám reálnou představu, jak to bude vypadat. Týýýý jooo, máš celkem ham ham postavičku a to už máš dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.15 12:13

@Johanna7 kdyby jen klepnutí kladívkem. Občas to je vyvrtnutý kotník, když si neuklidí svůj vlastní nepořádek :mrgreen:, tu odražený nehet apod. Ale jinak je opravdu šikovnej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.7.15 12:29

Ahoj :) mám ročního a půl syna a v Říjnu jdeme zkoušet další zatím zkusíme přirozeně jinak zas Gennet. Je tady taky někdo kdo má přes IVF prcka a zkouší dalšího.? Moc tomu nedávám, že to půjde samo mám endometrozu a po porodu beru injekce (antikoncepci navozený umělí přechod). Takže to bude asi mňamka pro mé tělo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
13.7.15 12:32
@žiraf píše:
Ahoj :) mám ročního a půl syna a v Říjnu jdeme zkoušet další zatím zkusíme přirozeně jinak zas Gennet. Je tady taky někdo kdo má přes IVF prcka a zkouší dalšího.? Moc tomu nedávám, že to půjde samo mám endometrozu a po porodu beru injekce (antikoncepci navozený umělí přechod). Takže to bude asi mňamka pro mé tělo. :?

my mame 5mesicniho prcka z gennetu a v planu jsme meli chranit se a od ledna zkouset prirozene, ale zjistili jsme ze musime bez ochrany, jinak ten sex po porodu je na nic, takze jedeme naostro a kdyz to vyjde tak to vyjde, jinak se do gennetu chystame po pristim lete :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.7.15 12:40

@1985bara Jé tak paráda. :palec: My musíme počkat do konce Září mám ještě píchlou injekci a pak taky jdeme na to. :lol: A přinejhorším tam máme mrazáčka tak ho zkusíme. :dance: Jinak další IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.7.15 12:43

@1985bara Jo a doktoři tam jsou stejný. Nebo se to tam změnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
13.7.15 12:46

@žiraf taky mame 3 mrazacky,,,jinak dr petr tam neni, ale jen mokra a ted od cervence tam ma byt nova dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.