GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
730
23.8.15 14:58

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat - před časem tu byla diskuze ohledně toho, jestli z Gennetu zavolají, když uběhne rok od zamražení embryí nebo jestli si to musíme hlídat. Nemůžu to tu ale najít.
Jak to je, víte někdo? Mě by teď měla doba končit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
23.8.15 14:59

@hačilka Co ty, jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
23.8.15 15:30

@1Anička1 nevolali ani nepsali, byla jsem na vylete v lbc, tak jsem se tam stavila a zaplatila - tyden po lhute myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
23.8.15 20:28

@1Anička1 Ahojky :mavam: já mám prázdniny :lol: :lol: jdu na minimálku k Apolináři tam mají volno v létě tak taky relaxuju :lol: :lol: :lol: trošku jsem se dala do kupy, našla novou práci zhubla pár kilo a v září jdem do minimálky :lol: pokud nevyjde objednávám se zase k dr. Mokré :D :D u Apolináře nepřišli s ničím jiným než v gennetu chtěli jsme zkusit něco jiného jsme přímo u přednosty dr. Řežábka ale nevidím rozdíl mezi postupy tak uvidím :think: :think: :think: Do Liberce se líp dojíždí na dr. Mokrou mám ráda tak pomažem zpět :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
23.8.15 20:37

@1Anička1 Me pokazdy volali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
24.8.15 09:13

@1Anička1 Alenko ja to mela rok v pulce kvetna a taky mi jeste nikdo nevolal, setricka mi rikala ze to maji nastarost v Praze a pry jim obcas trva nez se ozvou, ale kdyz budes mit cestu okolo muzes to klidne jit zaplatit, ja jdu do Gennetu v zari tak jim to rovnou zaplatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
25.8.15 09:53

@Marti30 Aloha ahoj :-D tak jsme to zvládli :-D:-D:-D ty už to máš taky za pár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
25.8.15 10:15
@Piškotka píše:
@Marti30 Aloha ahoj :-D tak jsme to zvládli :-D:-D:-D ty už to máš taky za pár…

Ahojik Piskotko. Tak to gratuluji. Jj mám to také za pár a uz, abych to měla za sebou. Tohle těhotenství bylo a je náročnější i stim, že už mám Terku. To je pořad nebouchej mě do břicha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
25.8.15 10:22

@Marti30 no jo s mladším dítětem už to je jiné…já do druhého už nejdu jsem vděčná za to co mám…ty se drž přeji pohodový porod a malá ať přijme sourozence v klidu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
25.8.15 10:28
@Piškotka píše:
@Marti30 no jo s mladším dítětem už to je jiné…já do druhého už nejdu jsem vděčná za to co mám…ty se drž přeji pohodový porod a malá ať přijme sourozence v klidu :-)

Jj je to jiné, kor když mi manžel z ničím nepomůže. Ještě ke všemu ma teď Terka období vzdoru a zkouší co vydržím. Tak hlavně, že jsi šťastná. A co nějaká fotecka? Pohodovy porod bude i nebude jdu na císaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
26.8.15 09:45

@Marti30 tak at brzo přejde bolest po císaři, škoda, že manžel se víc nezapojuje ten můj kmitá :lol:, ale v noci ho nechávám vyspat když teda chodí do práce :lol: zkusím fotečku..už má na ní měsíc a máme 5kg…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
26.8.15 10:05

@Piškotka je ten je krásnej moc se vám povedl :potlesk:

Bude se muset zapojit, když bude druhé mimco. Ty jeho veteráni budou muset na nějaký čas na druhou kolej. A jestli ne tak mu řeknu ať ode mě nic nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
26.8.15 10:45
@Piškotka píše:
@Marti30 tak at brzo přejde bolest po císaři, škoda, že manžel se víc nezapojuje ten můj kmitá :lol:, ale v noci ho nechávám vyspat když teda chodí do práce :lol: zkusím fotečku..už má na ní měsíc a máme 5kg…

krasnej milacek, rostou nam ty deticky strasne rychle, ja bych nejradsi vratila cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
26.8.15 11:02

@1985bara děkuji :)… téma ivf 2014 sleduji od začátku těhotenství neb tam my byli těhulky hodně nejblíž :), takže vím, že tvůj Jonášek je neuvěřitelný čipera a pohodář :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
26.8.15 12:05
@Piškotka píše:
@1985bara děkuji :)… téma ivf 2014 sleduji od začátku těhotenství neb tam my byli těhulky hodně nejblíž :), takže vím, že tvůj Jonášek je neuvěřitelný čipera a pohodář :)

jj je to raubir opravdu od hlavy az k pate,,ale porad je to moje zlaticko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.