GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10554
9.11.15 19:40
@barusssska píše:
@Didli Ahojky.V zadnem pripade si nenech delat to s cim nesouhlasis a dr. neni takova ze by ti nevysla vstric.Je lepsi si priplatit. vetsi pravdepodobnost ze se to povede. a to ze mas jedno dite uz prirozene neznamena ze to dalsi pujde.Na vse se neboj zeptat.ja taky z prvni konzultace byla vyprskla. Chodila jsem k mudr. mokre a mame A Anicku a cele nas to vislo na 30000,– a nelituji ani halire. Odber vajicek se dela ambulantne z obou vajecniku. A pokud nebudes mit hyper stimulak, tak budes moct fungovat normalne.Ja sla na nemocenskou az po transferu.Na ten se jde nejdele 5 den, po punkci. Drzim pesti a pokud jste oba fit, tak to urcite klapne.

uzasna rodinka, taky doufame ze se rozrosteme at za pomoci gennetu nebo prirozene :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
10.11.15 08:25
@Johanna7 píše:
@Marti30 Jsou nádherný :kytka: :kytka: :kytka: ty se tedy povedly :kytka: ať Vám dělají jen radost :kytka: :kytka:

Děkujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
10.11.15 12:44
@nezna_margarita píše:
@Lela13 musim si to propomenout a napisu ;)

Mockrát děkuji za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.15 20:00

@Lela13 není zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.12.15 07:53

Ahoj všem, ráda bych se zeptala jestli z Vás někdo nebyl na kontrole průchodnosti vejcovodů tou kontrastní látkou v Gennetu? Máte někdo zkušenosti? Jak to probíhalo? měli jste narkozu? Nejspíše mě to v lednu nemine. Děkuju Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
13.12.15 21:52

@kalicka my dobrý, Mariance už je 8 měsíců, je krásná a zdravá, to je hlavní. :) Je fajn, že z tý psycholožky máš dobrej pocit, vypovídáš se, uleví se ti… kdyby u nás byl někdo dobrej, šla bych tam před ivf taky. Příští rok na podzim vytáhneme mrazáčka a zkusíme vyrobit sourozence, tak doufám, že tou dobou už budeš mít minimálně břicho jako balón!!! :D Užij si krásný vánoce a do Nového roku ti přeju hodně hodně hodně štěstí, ať se zadaří! A taky zdraví samozřejmě, protože to je taky důležitý! Měj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.12.15 01:16
@Katka 35 píše:
Ahoj všem, ráda bych se zeptala jestli z Vás někdo nebyl na kontrole průchodnosti vejcovodů tou kontrastní látkou v Gennetu? Máte někdo zkušenosti? Jak to probíhalo? měli jste narkozu? Nejspíše mě to v lednu nemine. Děkuju Katka

ahoj, já na tom byla v Gennetu na Letné v Praze. Trochu to bolí, když tam ten kontrast tlačí, ale snaží se pomalu. Trvá to chvilku a je to bez narkózy. Potom člověk chvilku slabě krvácí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
28.12.15 01:26

Ahoj holky, nechodila sem holčina jménem Laďka? Je jí přes 40 a otěhotněla v libereckém Gennetu na čtvrtý pokus :) Teď je ve čtvrtém měsíci. Jinak všem držím pěsti, ať se to brzy povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
23.1.16 11:55

vyšetření

Ahoj, taky mne to koncem února čeká - Gennet Liberec. Co jsem si kde na internetu četla, bolí to jak silnější menstruace, navíc v LBC dávají narkózu, takže se člověk v klídku probudí a bude po všem. Nevěřila jsem kolik rozborů a vyšetření se dělá než proběhne IVF - chtějí mít jistotu, že je vše vpořádku, což je na druhou stránku dobře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.2.16 17:24

@JarčaZ Ahoj tak já už to mám za sebou. Je dobře že dávají tu narkozu. Byli moc milí. Akorát teda z krátkodobé narkózi se vyklubalo 90 minut. Údajně sem jim dala zabrat a nechali ve mě víc té tekutiny než prý chtěli. Ale prej se to vstřebá. Taky sem vic krvacela tak mám i steh nějakou nití co se vstřebá. Ačkoliv mám ovulaci v pohodě tak mě přesvědčili abych svolila i k drillingu vaječníků. Nakonec ho prej udělala jen na jednom a u druhého ne kvůli špatné průchodnosti vejcovodu. Ještě našli začínající endimetriozu. Prd tomu rozumím tak mi nic jiného nezbývá než jim vše věřit, i když do toho drillingu se mi nechtělo. Teď dovyřizuji ještě nějaká vyšetření a chtějí mě dat na Ivf. Tak teď čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.2.16 17:04

hydrolaparoskopie

Ahoj už to mám též za sebou, strašně milý personál, vše vysvětlí co člověka čeká. Narkóza úplně vpoho (byla jsem prvně) jak dlouho ani nevím, ale též mi objevili endimetriozu, takže se to bude muset řešit. Další sezení máme za 3 týdny, kde se dovíme i výsledky genetických testů a řeknou nám co dál, ale podle toho co jsem kde četla, IVF nás asi též nemine, pokud mezi tím neproběhne nějaká léčba - no uvidíme. Je to zdlouhavý, ale hlavně když přijdou, jak na to a povede se to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
5.3.16 10:22

Ahoj holky, dá se u gennetu parkovat, nebo to je parkoviště pro personal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.3.16 10:30

@Petule 1985 da se tam parkovat pri prijezdu jen z okynka zazvonite, pusti vas zavorou a nazpet se to automaticky otvira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
5.3.16 12:44

Doporučuji si tam zavolat, probíhají jakési výkopové práce. Tento týden bylo ještě částečně funkční, ale stál tam už jeřáb, a vzhledem k tomu, že je celkem pěkné počasí :-) A to prý mají kutat do konce roku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.3.16 12:46

@Johanna7 dobre vedet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.