Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@dennisska píše:
Ahoj moc zdravím.
Chci se zeptat je v Gennetu ještě paní doktorka Mokrá?
ano je ![]()
![]()
tak hlásím že mrazáčci rostou a zatím je vše v pohodě ![]()
Začátkem září jdu na ultrazvuk
![]()
KRÁSNÝ DEN
![]()
@Jaruška110
jééé to je krásný
jen tak dál a samé dobré spravy ![]()
Ahoj holky. Chtěla jsem se zeptat, zda-li je možné, když máme rozjednaný 1.cyklus IVF, jdu už na ultrazvuk před nasazením léků a potřebuji jestě počkat do konce roku z vážných rodinných důvodů. Budeme muset s partnerem projít znovu všechna vyšetření, nebo zkrátka budeme pokračovat v lednu.Moc Vám všem děkuji. Gabča.
@žiraf Ahojky. Tak já byla u MURr. Mokré ve čtvrtek na konzultaci a teď ve čtvrtek až to dostanu začnu stimulovat!!! PECKA!! Za dva roky co jsem po spontánním porodu jsem nebsla na žádné operaci, nic podstatného se nezměnilo, tak není potřeba nic. Jen jsem v pátek ve spádové nemocnici zařídila odeslání moči na Chlamidie do Prahy a odběr ŠŽ. V pondělí kopii cytologie a je hotovo
A cca 17.9. šup dovnitř s jedním mrazáčkem abudeme doufat že v červnu přinese vrána Matymu ségru ![]()
Zdravím Vás tu
tak 27.8 v sobotu ráno jsem začala krvácet, zavolalajsem do gennetu a měla jsem počkat hodinu jestli to ustane. Bohužel neustalo, musela jsem do nemocnice.Na ult byl váček vidět a srdíčko taky, hcg roste, v pondělí mi nabrali krev a hcg opět vyšší, ale na ult váček stále je ale není tam vidět srdeční akce. Když mě vezli na sál dnes ráno zastavili nás před sálem že mě ještě chce vidět primář a ten vše zarazil a mám dorazit příští ůterý na další ult. jestli se něco změní. Měla bych být 5týdnu +5
Mám šílený strach
Všem ostatním tady držím palce at se vám vyhnou jakýkoli starosti a potíže a vše dobře dopadne
@Jaruška110 ahoj,to snad neee… Já myslela že
je na ult. videt až někdy po 6 tt. Třeba se spletli a je ještě čas, hlavně že hcg roste. Neboj určitě bude vše v pořádku myslim na tebe a držím palce ![]()
Je to jako zlý sen, ale doufáme pořád i když po pravdě bojím se že to nevyjde.
DĚKUJI ZA PODPORU
![]()
@GS1530 asi by neměl být problém v odkladu, mi odkládali o 1 měsíc, protože jsme měli na období stimulace před ET už zaplacený poznávací zájezd v zahraničí a těžko bych sebou vozila injekce atak.
@Jaruška110 držíme palečky ať je vše vpoho i nadále
@Lotty83 Jeee budem na tom podobně, já stimuluju od včera a asi 12.9. půjdu na KET dle sona ![]()
@JarčaZ tak jen o jeden den
Dnes jsem to dostala a začla zobat. Na SONO jdu v pátek 9.9. A na transfer doufám až následující pátek.
@Lotty83 myslíš že bude transfer až po týdnu? já jdu na sono 8.9.
a to bude 10.den … určo to ovlivňuje cyklus a gyndař mi před rokem objevil OVU už kolem 12-13dne
Tak to netuším… někde jsem četla jak staré je embryo, tolik dní po ovulaci se transferuje. Já spíš doufám že bude až v pátek, protože naše težkotonážní mimi má skoro 21 kg a tatínek se nám může z práce vrátit nejdřív v pátek. Dělá v Německu. Ráda bych byla aspoň pár dní po KETu v klidovém režimu. A to s Matym moc nejde.
Pátrala jsem v diskuzích a je to fakt asi různý, dle toho jak to bude se sliznicí.
Tady holky uváděj třeba až 22.den: https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
tady uváděj 14 a 16.den: https://www.emimino.cz/…-ket-248477/
No jsem zvědává jak nám to dopadně - nejlépe tak jak si přejem
držím palce ![]()
Přesně tak
Prosím písní jsk jsi ve čtvrtek dopadla. Já napíšu v pátek a možná se spolu sejdeme na jednom pokoji při transferu ![]()
Dobrý den a ahoj všem.
Doufám že nevadí že se přidám do diskuze
Zítra nás čeká s přítelem první návštěva gennetu. O miminko se snažíme rok a půl kdy po roce jsme zjistili přítelovo špatné spermio. Tak špatné že nám doporučili IVF-ICSI.
Mě je 24 a jsem naprosto zdravá. Žádné dítě zatím nemám. Vůbec nevím co mám od první návštěvy čekat.
Začínám být hodně nervozní ale hrozně už se těším. Byla bych ráda kdyby jste se podělily o vaše rady a zkušenosti. Jak vše probíhá? Trvá to dlouho? Děkuju moc ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.