Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, chci se zeptat, pokud se s manželkou chceme objednat do Gennetu, tak musíme mít doporučení od její gynekoložky nebo to vůbec nemá vliv a čekací doba je stejná jak s doporučením, tak i bez doporučení? A jak dlouho se čeká? Děkuji moc…
Podle mě čekací doby Gennetu jsou tak měsíc. Právě jsem potřebovala na doporučení lékaře objednat ultrazvuk v porodnici, kde jsem už registrovaná a i tam mě odmítli, že mají plno.
Rikitan je potřeba doporučení gynekologa a získali jsme termín v Gennetu až za 3 měsíce (jsou hooodně vytížený, v říjnu jsem objednávala a dostali jsme termín první schůzky v lednu) pak několik vyšetření jedno, druhý, třetí a po čtvrt roce první pokus, jenže ten nám nedopadl, tak ještě jedno vyšetření na Imunii v Praze, teď čekáme na výsledky a pak snad v srpnu další pokus tentokrát z mrazáčků ![]()
@Rikitan jen s doporučením, ale třeba někdo vypadne a zavolají, že můžete dřív. Po registraci už ty termíny jsou v pohodě ![]()
Prosim jake mate ohlasy na dr holcovou? nevim jestli jsem si zapamatovala spravne jmeno
, chystame se na KET, drive jsem chodila k dr petrovi a je na case poridit nasemu raubiri sourozence ![]()
1985bara
ahoj, chodíme k doktorce Holcové a jsme zatím spokojený, ikdyž první pokus nedopadl. Jediné z čeho jsme byli ze začátku trošku vyjevený, vždycky nám podala toliko informací co nás čeká, z čeho můžeme vybírat, že jsem z toho měla hlavu jak kosmonaut. Naštěstí člověk vždy dostane zprávu do ruky o tom co má následovat a případně i doktorka sama něco doporučí nebo upřesní. Teď nás na začátku září bude čekat KET, za 3týdny až to dostanu budu nasazovat Estrofem. 2 dny před transferem půjdu ke zkoušce zavedení inseminačního katetru, jelikož při prvním pokusu to šlo obtížně a ještě máme zvážit jestli využijeme embryoglue a asistovaný hatching, ale asi do toho půjdem. Je to dalších 5tis, nicméně to trošku zvyžuje šanci na uhnízdění ![]()
Ahoj holky, kolik stojí v Gennetu cyklus IVF s PICSI. Děkuji. Gabča. ![]()
@GS1530 píše:
Ahoj holky, kolik stojí v Gennetu cyklus IVF s PICSI. Děkuji. Gabča.
http://www.gennet.cz/ceny zde jsou ceny ke stahnuti ![]()
@Lotty83 ahoj objenávala jsem se 4. 8. a jdu 20. 9. ( Pí. Mokré)máme taky schovaného jednoho mrazáčka a chceme si ho vyzvednout mám 2,5 letého syna z IVF. Veronika
Zdravím Vás tu všechny ![]()
chodím k p. doktorce Mokré. jsem dnes 10den po KETU 2-5denních mrazáčků
nevydržela jsem a 9den jsem udělala testík, je tam malý dušíček a dnes je o malinko silnější. Nechci se moc radovat kdyby to náhodou nevyšlo. V ůterý mám jet na krev.
Měla jste to taky takhle některá a jaké byli příznaky?
Krásný den ![]()
@Jaruška110 ahoj
také jsem měla 9 den dušika na tt, pak za dva dny začal slábnout. Bohužel to u mě nedopadlo
,ale tobě se určitě zadaří. Jinak příznaky jsem měla asi od pátého dne.Bylo mi na zvracení, strašně jsem se potila a bolel podbříšek a v kříži jo a dva dny před očekávanou menstruací mě začala bolet prsa. Tobě držím palce
Ahoj
děkuji za podporu
doufám že to vyjde, dnes je // o malilinkato silnější ![]()
mě právě taky tak asi od 4-5 dne bolesti podbřišku, lechtání u žaludku, občasné píchání. Na to se mi přidala motání se hlavy a nevolnost, jěště střídání horka a zimnice.
Právě se bojím že to opět nedopadne ale hlodá vě mě něco že to vyjde.
Je mi líto že ti to nevyšlo, ale šance je veliká a musíme doufat
@Jaruška110 určitě ti to vyjde…máš fotečku tt? Jo pamatuju že mě to strašně šimralo pod pupíkem. No dofám že to jednou vyjde, ale doufám už dlouho a to je tvoje první ivf?
Snad jo, jen sem odpoledne začala špinit ale je to hnědý výtok krev vůbec. tak doufám
ANO JE TO MOJE 1IVF 1KET v obou případech 2bl.5denní.
A doufej stále ono se to povede mi se snažíme už 2roky budu držet palce
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.