Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Malvína86 ahojky
24.9. jsem byla na krvi a 7.10. mi rekli vysledky v kombinaci s utz
@nezna_margarita dekuju.. mam krev i utz v jeden den, tak doufam, ze budu znat vysledek driv
@Malvína86 aha,tak to si budes muset potom asi par dni pockat.Teda ale to je hloupi, ze te budou takhle napinat. Kazdopadne ten utz je super. A snad bude prcek spolupracovat lip nez ten nas. ![]()
@nezna_margarita no uvidime
mam potvrzeny syndrom mizejiciho dvojcete.. tak foufam ze druhe mimco je v poradku…
@Malvína86 jejej.Tak to drzim pesti stesti, dej vedet, jak vysetreni dopadlo
@nezna_margarita Napíšu.. Už aby bylo po víkendu.. to čekání není nic moc..
@Malvína86 to ti verim, ale potom za to ten pocit stoji, kdyz vidis prcka a jeste mas dobre vysledky
@nezna_margarita Ahoj
dlouho jsem Tě tady neviděla
a co to vidím teď? Jsi těhotná?
Gratuluji. Co si vzpomínám, tak jsi řešila hysteroskopii. Takže je vše v nejlepším pořádku
A miminko máte přírodní nebo bio? Jestli se tedy smím zeptat?
@Johanna7 ahojky
No k laparce vubec nedoslo a otehotnela jsem hned v cerveci. Priroda je mocna a hodna.
@nezna_margarita tak to je bezva, ještě jednou gratuluji
prostě to chtělo jen ten správný čas
![]()
@La moinelle ahoj
jak se mate? vsechno v poradku? u nas dobry, uz se mi to krati ![]()
Ahoj já chodila k doktorce Mokré a máme pomalu dvouletého syna na první IVF. Teď se budeme snažit o druhé zatím sami a pak kdyžtak máme mrazáčka. Tak ať se vám daří miminka.
Před tím jsme se sami snažili pět let.
Ahoj všichni, chtěla bych Vás poprosit o info ohledně MUDr. Petry Holcové, máte některá zkušenost?
@Katka 35 Ahoj, byli jsme u ní zatím jednou, ale přišla mi velmi sympatická, na všechno se znovu vyptala, probrala možnosti.
@faldi Ahojky, a kdy máš termín? U nás dobrý, malý kope jak o duši, termín máme 6.února. Akorát jsem dneska byla na OGTT a měla jsem vyšší ranní glykémii, tak mě poslali rovnou domů, že mám přijít příští týden. Ach jo. Doufám, že to bylo jenom těmi čokol. piškoty, kterých jsem asi v 11večer zblajzla půlku balení, neb jsem měla straaašné chutě
. Myslela jsem si, že do půlnoci můžo klíďo jíst. Ale teď to studuju na netu, že se má min. 10hod lačnit… No tak uvidíme. Měj se krásně ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.