Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Johanna7 ahojky děkuju
no já už jsem se objednala a nějak mě netrklo, abych si řekla ke komu chci. A navíc jsem se objednávala před 14 dny a jsem objednaná až na prosinec. A tak už to nechám být na osudu kam půjdu:) snad bude dobrá i ta nová paní doktorka. Vím, že mi na první schůzce vše řeknou, ale já mám dost strach z toho vyšetření průchodnosti vaječníků, někde jsem totiž četla že se tomu vyšetření nevyhnu.
@Katka 35 no pane jo, to jsou skoro 3 měsíce
ale to uteče. A potom už ty objednací doby budou kratší. Myslíš nejspíše průchodnost vejcovodů
no je to jeden z podstatných důvodů neotěhotnění přirozeně. Tak se tomu vážně nevyhneš. Ale není to nic tak hrozného, já jsem byla ještě než jsem s IVF začala, docela pohoda, zůstala mi jizvička u pupíku, a ty další 2 už nejsou vidět.
A z čeho máš vlastně strach? Z bolesti, z narkozy, z výsledku?
@1985bara Pockej pockej…na me musis pomalu…
Ja jsem se v tomhle pohyhovala pred sedmi lety…ted uz nevim zadny nazvy ani terminy…
Pred sedmi lety bylo vse stejne porad dokola… Takze mas po dvou IVF? Amas tri zmrazeny a miminko?
@Myška1979 píše:
@1985bara Pockej pockej…na me musis pomalu…![]()
Ja jsem se v tomhle pohyhovala pred sedmi lety…ted uz nevim zadny nazvy ani terminy…
Pred sedmi lety bylo vse stejne porad dokola… Takze mas po dvou IVF? Amas tri zmrazeny a miminko?
ano po dvou ivf, prvni bez uspechu (5vajec a vydrzelo jen jedno a nechytilo se) druhy ivf uspesne zakonceno 7m drakem co chodi kolem nabytku hulaka celej den mama, slinta a nenecha maminku odpocinout
( 4vajca a vsechna vydrzela, tri cekaji az budem chtit sourozence)
@1985bara tak to je super úspěch
To ja mela 2 IVF, u prvniho hyperstimulacni syndrom… 24 vajíček 5 jich nechali oplodnit normalne ale muj bejvalej byl alkoholik takze prej spermie plavali dokola takze napichat a z 1. IVF ET + 2 KET a z 2. IVF ET + 2 KET a taky nic. Jeste jsem mela v mrazacku jedno, ale po rozvodu jsem ho venovala na vedecky účely. Pak jsem se s tim smirila ze proste deti nebudou. No jó, ale pak přišel novy manžel a jeho napad ze to zkusime… ac ma sam tri dcery. dnes je to uplne jinde-nestacim se divit… ![]()
@Myška1979 píše:
@1985bara tak to je super úspěchTo ja mela 2 IVF, u prvniho hyperstimulacni syndrom… 24 vajíček 5 jich nechali oplodnit normalne ale muj bejvalej byl alkoholik takze prej spermie plavali dokola takze napichat a z 1. IVF ET + 2 KET a z 2. IVF ET + 2 KET a taky nic. Jeste jsem mela v mrazacku jedno, ale po rozvodu jsem ho venovala na vedecky účely. Pak jsem se s tim smirila ze proste deti nebudou. No jó, ale pak přišel novy manžel a jeho napad ze to zkusime… ac ma sam tri dcery. dnes je to uplne jinde-nestacim se divit…
budu drzet palce, my zkousime sourozence doma a kdyz se nepovede do pristiho zari tak nas tam zase uvidi, foto toho meho draka
@1985barabudu drzet palce, my zkousime sourozence doma a kdyz se nepovede do pristiho zari tak nas tam zase uvidi, foto toho meho draka
Jeee no jste kouzelny vsichni
![]()
@Johanna7 Ahoj, no řekla bych, že strach asi od všeho trochu
. Taky sem se zarazila, že mě objednali tak dlouho, ale nedá se nic dělat. Hlavně aby mi pomohli:) 35 na krku:(. To bylo pořád je čas je čas a teď zas čas není
.
Ahojik holky. Chci Vám oznámit, že 25.9 jsem se stala podruhé maminkou díky Gennetu. Narodila se nám dcerka Barborka měří 49cm a váží 3200gramu.
@Marti30 píše:
Ahojik holky. Chci Vám oznámit, že 25.9 jsem se stala podruhé maminkou díky Gennetu. Narodila se nám dcerka Barborka měří 49cm a váží 3200gramu.
krasna, gratuluji, povedla se jim a tys ji pekne dopekla
hodne zdravicka do zivota
@1985bara píše:
krasna, gratuluji, povedla se jim a tys ji pekne dopekla![]()
![]()
![]()
hodne zdravicka do zivota
Děkujeme
@Marti30 moc gratuluji pěkné míry, tak ať si holky na sebe brzo zvyknou tatínek ať se co nejvíce zapojí, mala je krásná…
@Piškotka píše:
@Marti30 moc gratuluji pěkné míry, tak ať si holky na sebe brzo zvyknou tatínek ať se co nejvíce zapojí, mala je krásná…
Děkuji. Terezka je z Barborky nadšena a pořád by jí neradši nosila v náručí.
@Katka 35 Ahoj
chápu tvé obavy, a nabízí se obligátní a často používané „neboj, bude to v pohodě“
ale co se týče pohovorů, vyšetření, a především přístupu lékařů a i sestřiček v Gennetu, tak se nemáš vůbec čeho obávat, jsou tam bezva. Ten dlouhý objednací termín bývá vždy jen na tu první konzultaci, pak už je to kratší, a až se bude něco dít, tak ti to ani nepřijde. Já začínala, když mi bylo čerstvých 36, taky jsem tenkrát měla na všechno čas
Takže hodně sil, ať se brzy najde problém, a miminko brzy na cestě
![]()
Krásný den holky, chtěla jsem se zeptat, jak rychle jste měly v Gennetu v LBC výsledky prvotrimestrálního screeningu… děkuju
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.