GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
13.7.15 12:46

@nezna_margarita tak postavickae bleee, to jak na ty fotce lezim tak se to vsude rozteklo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.7.15 12:48

@1985bara Aha chodila jsem k Dr. Mokré pak tedy zaváděl Dr. Petr. Ok díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.7.15 12:49

@1985bara Jo a tři mrazáčci jsou super. :palec: My jsme rádi aspoň za jednoho moc nám toho nezbylo. Ale aspoň něco. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
13.7.15 13:04
@žiraf píše:
@1985bara Jo a tři mrazáčci jsou super. :palec: My jsme rádi aspoň za jednoho moc nám toho nezbylo. Ale aspoň něco. :P

nam pri prvnim pokusu nic nezbylo a ted pri druhem se oplodnili jen 4 vajucha a vsechny nastesti zustali a jedno ted chrni v postylce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.15 14:00

@barusssska ale prdlajz :P Tedy jestli si měla před těhotenstvím buchétky, tak tohle může být nezvyk, ale jinak jako úplně v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.7.15 23:05

@1985bara No nám to taky nějak vymřelo :( při tom prvním pokusu, ale jeden se ještě udržel tak se zamrazilo. A jeden je doma. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
14.7.15 23:21

@faldi Ahoooj, všechno dobrý :D! Už jsme se vrátili z dovči, akorát jsem se zatím moc nezastavila. Ale na ultrazvuku je už prcek krásně vidět. Mával na nás ručičkami a kopkal nožkami. No málem jsme se s manželem oba dojetím rozbrečeli :lol:…nádhera. Tak doufám, že už žádné nebezpečí nehrozí, jsem teď v 11.týdnu. A jak u Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
15.7.15 08:12

@La moinelle Ahoj :mavam: u mě taky dobrý, jedu 21. týden, příští týden jdu na velký ultrazvuk.Tak to je fajn, to už je to kritické období skoro za tebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.7.15 14:40

Co nás čeká?

Přeju všem hezký den. Mám dotaz. S přítelem chceme miminko, moc dlouho se nesnažíme, ale vzhledem k tomu, že přítel měl cca před 20ti lety zánět normální cestou otěhotnět nelze. Doktorka mi řekla, že vzhledem k tomu, že mi je 36 neni na co čekat a doporučila nám Gennet Liberec. Chtěla bych se zeptat co nás čeká a zda se něco platí? Děkuju moc všem za rady. Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
28.7.15 15:13

@KACEN00 ahoj,ceka vás vstupní konzultace, popovidani, Tebe ultrazvuk, oba odbery krve, pritele spermiogram a podle toho se rohodne co dal.Za tohle se nic neplati, ale potom už za vsechno :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
28.7.15 15:15

Ahoj vsechny, jak se mate? Co Kalicka? Co je u Tebe noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
28.7.15 15:53
**@Eva ás vstupní konzultace, popovidani, Tebe ultrazvuk, oba odbery krve, pritele spermiogram a podle toho se rohodne co dal.Zat
@Eva Sz píše:
@KACEN00 ahoj,ceka vás vstupní konzultace, popovidani, Tebe ultrazvuk, oba odbery krve, pritele spermiogram a podle toho se rohodne co dal.Za tohle se nic neplati, ale potom už za vsechno :) :)

Děkuju. Takže pak za veškerý procedury se platí. Slyšela jsem, že tři pokusy hradí pojišťovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
28.7.15 20:40

@KACEN00 no hradi, ale uplny zaklad.Nas vyslo ivf na 21000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.7.15 06:02

Přesně tak.Nas vyšlo taky na 20 tis + další dva KETy, kazdy za 5500.V tech 20 tis mám oplodnění vajíček, prodloužená kultivace a zařazení zbylých embrii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.7.15 09:25

@faldi Ahojky :mavam:, tak jak jste dopadli na USG? Všechno ok? Já jdu příští úterý na první USG screening, tak se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.