Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nezna_margarita tak postavickae bleee, to jak na ty fotce lezim tak se to vsude rozteklo. ![]()
@1985bara Aha chodila jsem k Dr. Mokré pak tedy zaváděl Dr. Petr. Ok díky. ![]()
@1985bara Jo a tři mrazáčci jsou super.
My jsme rádi aspoň za jednoho moc nám toho nezbylo. Ale aspoň něco. ![]()
@žiraf píše:
@1985bara Jo a tři mrazáčci jsou super.My jsme rádi aspoň za jednoho moc nám toho nezbylo. Ale aspoň něco.
nam pri prvnim pokusu nic nezbylo a ted pri druhem se oplodnili jen 4 vajucha a vsechny nastesti zustali a jedno ted chrni v postylce ![]()
@barusssska ale prdlajz
Tedy jestli si měla před těhotenstvím buchétky, tak tohle může být nezvyk, ale jinak jako úplně v pohodě
@1985bara No nám to taky nějak vymřelo
při tom prvním pokusu, ale jeden se ještě udržel tak se zamrazilo. A jeden je doma. ![]()
@faldi Ahoooj, všechno dobrý
! Už jsme se vrátili z dovči, akorát jsem se zatím moc nezastavila. Ale na ultrazvuku je už prcek krásně vidět. Mával na nás ručičkami a kopkal nožkami. No málem jsme se s manželem oba dojetím rozbrečeli
…nádhera. Tak doufám, že už žádné nebezpečí nehrozí, jsem teď v 11.týdnu. A jak u Tebe?
@La moinelle Ahoj
u mě taky dobrý, jedu 21. týden, příští týden jdu na velký ultrazvuk.Tak to je fajn, to už je to kritické období skoro za tebou ![]()
Přeju všem hezký den. Mám dotaz. S přítelem chceme miminko, moc dlouho se nesnažíme, ale vzhledem k tomu, že přítel měl cca před 20ti lety zánět normální cestou otěhotnět nelze. Doktorka mi řekla, že vzhledem k tomu, že mi je 36 neni na co čekat a doporučila nám Gennet Liberec. Chtěla bych se zeptat co nás čeká a zda se něco platí? Děkuju moc všem za rady. Katka
@KACEN00 ahoj,ceka vás vstupní konzultace, popovidani, Tebe ultrazvuk, oba odbery krve, pritele spermiogram a podle toho se rohodne co dal.Za tohle se nic neplati, ale potom už za vsechno
![]()
**@Eva ás vstupní konzultace, popovidani, Tebe ultrazvuk, oba odbery krve, pritele spermiogram a podle toho se rohodne co dal.Zat
@Eva Sz píše:
@KACEN00 ahoj,ceka vás vstupní konzultace, popovidani, Tebe ultrazvuk, oba odbery krve, pritele spermiogram a podle toho se rohodne co dal.Za tohle se nic neplati, ale potom už za vsechno![]()
Děkuju. Takže pak za veškerý procedury se platí. Slyšela jsem, že tři pokusy hradí pojišťovna.
Přesně tak.Nas vyšlo taky na 20 tis + další dva KETy, kazdy za 5500.V tech 20 tis mám oplodnění vajíček, prodloužená kultivace a zařazení zbylých embrii
@faldi Ahojky
, tak jak jste dopadli na USG? Všechno ok? Já jdu příští úterý na první USG screening, tak se těším ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.