Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nezna_margarita a nestacila by ti ta hydroskopie? tu delaj v gennetu
@barusssska tu pani doktorka zavrhla.Pry je nejlepsi ta laparka, ze mi muzou hned odstranit pripadny problem a hlavne diky te kyretazi chce podrobny vysetreni.
Jééééé strašně moc dekuju uklidnila jsi me…taky se snažíte o první. my už rok a pul a nic jsem po laparo vše ok manžel spermio též tak nevim ted jsem druhý mesíc na clostlbegytu, pregnylu a utrogestanu dokonce ted na poslední folikulometriii byly dva dominatní folikuly hele a je 12.7 a už špinim ![]()
@nezna_margarita tak je to pravda, taky jsem byla na laparce a odstranovali mi srusty.Nic hroznyho to neni.jen tri dirky
@nezna_margarita neboj, je to v pohodě
nevím jestli je to standart (ale asi ano), dělají 3 otvory (vpichy), 2 jsou hodně nízko, jakoby v ochlupení, ty nejsou skoro vidět, už ani nevím kde jsem je měla, a 1 je přes pupík, tu mám vodorovně asi 3cm, vidět trochu je, ale není to tak strašný. kámoška ji měla svisle, a není vidět skoro vůbec. Řekni jim, ať si dají záležet ![]()
@Johanna7 tak to každopádně
Možná by mohli i ubrat trošku tuku, když už se tam budou vrtat
Jinak díky za slova útěchy ![]()
@nezna_margarita
já tam tenkrát tolik tuku neměla
zato teď
děs ![]()
@Johanna7 tak mě zase ta moje postava až tak neštve. Dříve jsem byla kost a kůže a po antikoncepci jsem přibrala cca 18 kg a ne a ne to jít dolů, i když už jí tak 8 let neberu. Pak i nervíky daly svoje a je ze mě baculka jako vyšitá. Štve mě to jen, když se mi líbí nějaké oblečení a ze soudnosti bych ho nenosila. Ale být zase hubeňour, to už neee.
@nezna_margarita no, já zas nikdy kost a kůže nebyla, ale těch 20 kg mi vážně vadí
a taky to nějak nejde dolů, něco přičítám hormonům, ale z větší části to bude mojí leností, žravostí, a nepevnou vůlí, ach jo
ale něco musím
prý se pak lépe těhotní ![]()
@nezna_margarita oni vyblednou, ale chvilku to videt je.ja uz jsem po 2 laparkach nic hroznyho to neni.Po cicari. jsou horsi jizvy.mas v pupiku a dole jakoby navurovni kalhotek a na strane ta je videt nejvic, ale ma asi 5mm.tak ze nic strasnyho
@Johanna7 to mi taky říkal doktor v Praze, že bych měla aspoň 5 kg dát dolů. Jenže cíleně mí to nejde a to ani, když chodím 3× týdně cvičit, jím střídmě. Teď se nesnažím nijak cíleně. Jím, co chci, jen menší porce. Práce na zahradě a v baráku je nejlepší cvičení. Dokonce mi jsou už volnější i kalhoty a jedna známá se mě ptala, jestli jsem nezhubla. Ale to nevím, protože váhu beru obloukem. Dokonce jsem ani váhu nevěděla ve čtvrtek u doktorky, tak jsem tam dala odhad
Hodně dělají i stresy. Když jsme se na rok přestěhovali do Prahy, tak jsem přibrala cca 10 kg. Doufám, že teď už bude aspoň trošku klídek a pohoda a půjdou nějaký cm dolů
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.