Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barusssska píše:
@1985bara Baru me vzdycky zavolaji, jestli je chceme nechat a pak mi poslou fakturu e-mailem. A mrazeny je mam v breznu a platime je vzdy v dubnu.
dekuji mockrat, ja bych tam jinak zavolala, ale pockam tedy ![]()
@1985bara a volali ti taky kvuli tomu kdy se malej narodil, jak se narodil…? ![]()
@barusssska píše:
@1985bara a volali ti taky kvuli tomu kdy se malej narodil, jak se narodil…?
neee nikdo mi nevolal vubec, ja se priznam ze jsem taky nevolala
@1985bara a maji spravne cislo.Me volali asi 3 mesice po porodu.Ja taky nevolala. Ptali se me na pohlavy, v jakem tydnu, jestli prirozeny porod…
@barusssska me tedy nevolali z Gennetu co a kdy se mi narodilo!? Dr jsem dávala fotku Terezky az loni v září, když jsme šli do dalšího IVF.
@1985bara kvuli zamraženým embryíí mi volali. Máme i zamražené sperma a rok co rok volají nebo mám pocit, že píšou meil, zda chceme prodloužit. My odsouhlasíme, pošlou fakturu meilem a je vyřešeno ![]()
po narození prcka jsem ji poslala jen oznámení s fotkou. A i tak mi pak za několik měsíců volali, jak sjem dopadla, že to píší do statistiky. Vše slušně, nevtíravě. ![]()
@La moinelle A už je něco vidět? nebo jsi na kontrole ještě nebyla
@faldi Jdu ve čtvrtek a už se nemůžu dočkat. Dneska jsem si nabrala kontrolní hCG a je 2876
! Tak si řikám, že by oba
? No uvidíme ![]()
@La moinelle píše:
@faldi Jdu ve čtvrtek a už se nemůžu dočkat. Dneska jsem si nabrala kontrolní hCG a je 2876! Tak si řikám, že by oba
![]()
? No uvidíme
gratuluji a preji hladky prubeh ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.