Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1Anička1 Tak ja mam to AMH asi vysoke, koukala jsem do papiru a pred rokem a pul kdyz mi to delali jsem mela 9,65!
@netopyrek26 To taky snad ale není úplně dobrý, ne? No já mám 0,70 asi
Holky kdyz uz jsme u toho nemohly byste mi vysvetlit ty zkratky?
AMH:9,65! FSH:6,88 LH:7,06 AFC:TSH:0,03 3,5 2,22 a TPO:168,42! Je to teda rok a pul stare, stitnou zlazu mam ted 1,24.
@1Anička1 Pokud si jeste dobre pamatuji tak dr. rikal ze je to dost ale nijak zvlast to neresil, co vim.
@netopyrek26 Jo, asi máš pravdu, právě proto, že máš hodně vajíček…
@faldi no supeeer, ses ani nepochlubila, nebo jsem to tu nepostrehla ![]()
@netopyrek26 No o AMH jsem si hledala…a zjistila tohle: Norma je do 10, medián 2,5. Zvýšené AMH značí megazásoby a taky se vyskytuje u polycystických ovárií (tam by ale měl být poměr LH:FSH > 2…což nemáš) a pak to je u anouvulujícíh žen…no tak možná proto IVM
, víc asi neporadím. TPO je autoprotilátka proti štítné žláze.
@faldi píše:
Ahoj holkynevěště hlavu
já už jsem taky měla Gennet jako druhý domov. Podstoupila jsem 2× ivf, asi 3 kety, měla jsem už potraty za s sebou.No a podařilo se nám otěhotnět normálně
krásně prospíváme, jsem 10+6 a příští týden už na scrining. Pěkně jsem si tělo vyčistila bylinama od těch hormonů a na velikonoce jsem z ničeho nic objevila // a to už jsem měla naplánováne moře
To je super! Gratuluji moc!!! A jaký jsi měla „problém“ proč nešlo otěhotnět?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.