Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka Tak ja mam snad jen genetiku a endokrinologii( beru 50ku Letrox ), hematologii nemam dr. ji nedelal a ani o ni nemluvil az ted doktorka rikala ze bychom ji pak casem udelali. Jinak HP jsem mela v poradku, cyklus pravidelny snad jen ty poruchy ovulace proto nam nabizel to IVM.No nic rano to projdu a dam vedet
@netopyrek26 Taky bohužel pořád čekám na první mimčo… Tak doufám, že se dočkám co nejdřív… Mě se narozdíl od tebe chytla obě embrya, ale nedopadlo to. U toho zamlklého těhotenství jsem možná prodělala virozu, nejhorší je, že geneticky mohlo bý v pořádku
Taky mám strach, abych vůbec někdy donosila…
Jinak jsem byla taky v té Imunii po ZT. Řekla jsem si o to doktorce sama. A pak mě poslala i k Drbohlavové (hematologie) kvůli zvýšeným hodnotám LA (lupus antikoagulans), tak beru před KET a i po něm Anopyrin…
Já si o tu imunologii taky musela rict.To by sis pamatovala, ze jste to podstoupili. Jezdi se tam s partnerem, vysetruje se krev i sperma
@netopyrek26 píše:
@hačilka Hele me snad ani testy na imunologii nedelali nebo aspon o tom nevim
Taky jsem ještě neměla imunologii
Tentokrát ji chci! ![]()
@1Anička1 Mas dobry ze se ti chytla obe, vis ze muzes otehotnet, me se nechytlo ani jedno z tech ctyr
Ja mam zase strach abych vubec nekdy otehotnela, no az pujdu k dr. tak si o tu imunologii taky reknu a k te dr. Drbohlavove rikala ze by me taky pak poslala.
@hačilka Hele tak jsem hledala v tech papirech a nasla jsem toto : genetika:karyotyp oba patrneri bez prestavby, muz mutace CFTR a del Y-neprokazany
trombomutace:vylouceny-imunologie:dosud bez indikace
APSyndrom. nesusp.-OC bez onkopatologie
Chromosomalni vysetreni-karyotyp:oba partneri v norme 46,XX a 46,XY
ja i manzel:nebyly prokazany trombofilni mutace v genech pro faktor II(protrombin) a faktor V(Leiden)
Ahoj holky, mám dotaz. Byly jste po OPU a embryotransferu na neschopence? Nebo jste šly mezitím do práce. Mám sedavé zaměstnání, tak nevím, jak se k tomu postavit. OPu bude asi v sobotu. Asi taky záleží, jak je člověku celkově, co? Já mám stimulovat 300j. menopuru (poprvé) a mám z toho celkem strach - z OHS.
A druhý dotaz. Vyzvedávál vás manžel po embryotransferu? Ten můj totiž (jestli to tak vyjde) bude zrovna na služebce. A já to mám domů 1,5hod autem. Odřídily byste to? Díky moc za odpovědi
a držím všem palce ![]()
@netopyrek26 tak to jste jak rybičky zdraví
indikace k imunologii bude po neúspěších, klidně se na to v gennetu zeptej ![]()
@La moinelle nejdřív jsem byla v práci a v pohodě a to nesedím hodně se hýbu
Po transferu můžeš řídit to není problém ![]()
Ahoj holky, prosím Vás, máte někdo zkušenosti s úspěšností KETu v Gennetu Liberec? Já jezdím do Prahy, přes půl roku mě připravují na KET - bohužel sliznice KO a zvažuji, že zkusím jiné centrum, navíc bydlím v okolí Liberce. Děkuji moc předem za odpovědi.
@La moinelle Ja byla po OPU a ET doma na neschopence, ale jen proto ze delam na tri smeny a jsem 8h na nohou a jinak me manzel vyzvedaval.
@MartinaVa Ja mam za sebou dva KETY ale bohuzel mi nevysel zatim ani jeden
@hačilka Jj zeptam se na to dr. az tam pujdu pak na UTZ a diky ![]()
@netopyrek26 píše:tak snad se najde někdo, komu vyšel…
@MartinaVa Ja mam za sebou dva KETY ale bohuzel mi nevysel zatim ani jeden
@MartinaVa hele mě taky navyšli ale rozhodně to nebylo sliznicí spíš špatnými embryi
ale bylo tu pár holek co jim vyšel
třeba @Pampeliška7
tady se stimuluje estrofemem mě po něm vždy sliznice vyjela pěkně ![]()
@hačilka @netopyrek26 Holky, díky za odpovědi
. A když už jsem v těch dotazech
, jaké jste volili metody? ICSI, PISCI, vitrifikaci, embryoglue…? Jsem z toho celá rozpačitá.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.