GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
694
30.4.15 17:37

@Eva Sz Ahojky, priti tyden je nam 5.mesicu.Uz je to velka zenska.Ma 7,5kg trosku obrik a chtela jsem kluka a mam ho akorat v suknich.je to dablice.Vali sudy a vzteka se ze ji nejde lizt. Hrozne to utika az me to desi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.4.15 17:38

Smisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.4.15 17:41

Anicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
30.4.15 17:42

A posledni z vitani.mam jsem na mobilu, tak nevim jestli se tam vlozila.tak jeste jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
30.4.15 19:21

@Missandei Nic noveho stale jen sotva viditelny duch, tak ze taky nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.5.15 19:18

@barusssska ta je kouzelna.Moc krasna. Hlavne, ze jste v poradku a daří se vam.Az začne lozit, bude po klidu.Drz se a ať jste zdrave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
2.5.15 08:52

Ahoj holky, mužů mít dotaz? ve čtvrtek jdu na první konzultací..budu 6 DC a asi to tak hned neleti, aby mé hned poslali na hydrolaparku, že? četla sem, že se to dělá do 11 DC..tak by se to i s předoperacnim stihlo :mrgreen: No plány jsou hezky :mrgreen: a ještě by mé holky zajímalo jestli se po tom doporučuje klid nebo je možné udělat hned iui? moc děkuji…a všem přeji moc stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
3.5.15 15:51

@gargamelinka Ahojky, my jsme na první konzultaci dostali žádanky na odběry (hormonální profil, srážlivost a nějakou revmatologii - ale to je individuální, záleží dle rodinné anamnézy a vlastních potíží)a spermiogram a genetiku. Odběry i spermio jsme už měli vyšetřené z domova, ale stejně chtěli svoje. Horm. profil se nabírá 2.den cyklu. Na hydrolaparku mi dali termín až za 2měsíce od první konzultace, ale naštěstí se pak uvolnilo místo, tak jsem šla o měsíc dřív…chce to zavolat první den menstruace, jestli náhodou někdo neodpadnul…takže jsem měla hydrolap. v podstatě do měsíce od první konzultace. Po výkonu se pak 6týdnů nic neděje, dodržuje se klid, v podstatě takové šestinedělí. Ono taky záleží, co se u Tebe najde. Já jsem po tom týden špinila a nakonec dostala menses, celé se mi to rozházelo. Jinak další termín konzult. jsme dostali až za 1,5měsíce po výkonu(jeden lékař). Pak nám Dr. navrhla raději rovnou IVF. No a pak záleží dle protokolu a jak reaguje tělo. Každopádně, nefičí to tak, jak by člověk čekal :roll:. Hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9805
3.5.15 18:13

@La moinelle moc děkuji zá odpověď..takže v podstatě nic moc :,( Já mám hematologii, genetiku, imunologii atd. všechno hotový, tak uvidíme jestli to budou chtít znovu..na spermiu byl chlap v lednu..tak uvidíme, je blbý, že tam je jen jeden dr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 09:45

@1Anička1 Ahoj tak jak je? V kolik jsi byla na krvi? Ja nejak po pul osmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
4.5.15 12:37

@netopyrek26 A jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
4.5.15 12:38

@netopyrek26 Ahoj, na krvi jsem byla hned v 7, musela jsem do práce… Ve 2 budu volat pro potvrzení toho, co už vím :-( co ty? Kdy půjdeš na další KET, pokud to teď nevyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 13:04

@Missandei Zatim nijak, za hodinu budou vysledky ale asi nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 13:06

@1Anička1 Tak to jsme na tom stejne, taky v pozitivum nedoufam no a kdy na dalsi to je otazka, mam dilema nevim zda jit hned nebo se zase chvili snazit sami, ale asi si dame pauzu i kvuli praci vis a zkusime to znocu pred Vanoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
4.5.15 14:02

@1Anička1 @netopyrek26 Držím vám moc pěsti, ať se usměje štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.