GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2791
29.4.15 17:45
@netopyrek26 píše:
@Missandei Fakt je v pohode, je mila, vlidna, opravdu se nemusis bat, jinak taky jsem mela dr. Petra a k doktorce jsem se bala.

Děkuju :) Nemám ráda změny. Jak dlouho jsi chodila MUDr. Petrovi? A k MUDr. Mokré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
29.4.15 17:47

@Missandei K dr. Petrovi asi rok a pul a u dr. Mokre jsem byla minuly mesic poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
29.4.15 17:52
@netopyrek26 píše:
@Missandei K dr. Petrovi asi rok a pul a u dr. Mokre jsem byla minuly mesic poprve

Koukám do tvého podpisu a máme skoro stejné časové období na snažení, laparku, Gennet. Budu ti moc držet pěsti, ať to konečně dopadne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
29.4.15 17:59

@Missandei Fakt jo to je hezky ;) jinak dekuji jsi hodna, ale obavam se ze to asi opet neklapne :,( jsem 12 po ket a testy negativni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
29.4.15 18:01
@netopyrek26 píše:
@Missandei Fakt jo to je hezky ;) jinak dekuji jsi hodna, ale obavam se ze to asi opet neklapne :,( jsem 12 po ket a testy negativni

Pročítám to :( To mě mrzí! Snad ukáže něco pozitivnějšího krev. Někdy se prďola ukáže trochu později. Strašně moc bych ti to přála. To čekání na prcka je náročný! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
29.4.15 18:12

@Missandei Jj dekuju taky si to rikam ze je treba pomalejsi a stydi se ukazat, no po nedeli budem chytrejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
29.4.15 20:10

@Missandei Kdybych počítala s tím, že ho uvidím, dávala bych víc pozor, ale přijela jsem na poslední chvíli na KET a pak kolem prošel, vůbec si teď nejsem jistá, co měl na sobě :(

Jinak my se začali snažit taky červen 2012, už by to sakra chtělo úspěch…
Ty budeš mít KET tak někdy červenec-srpen, viď?

@netopyrek26 Ještě to není ztracený, třeba budeš v pondělí překvapená… Ale bohužel věřím víc Dr. Maxovi než Mamatestu. Ten prý hází duchy. Jiným než Maxem netestuju. Mám doma zásobu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
30.4.15 06:47

Tak holky, dneska čistý test… Bohužel to nakonec nevyšlo, v pondělí jen pro potvrzení výsledků. Budu věřit v další pokus, ještě mám 2 mrazáčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
30.4.15 07:04
@1Anička1 píše:
@Missandei Kdybych počítala s tím, že ho uvidím, dávala bych víc pozor, ale přijela jsem na poslední chvíli na KET a pak kolem prošel, vůbec si teď nejsem jistá, co měl na sobě :(

Jinak my se začali snažit taky červen 2012, už by to sakra chtělo úspěch…
Ty budeš mít KET tak někdy červenec-srpen, viď?

@netopyrek26 Ještě to není ztracený, třeba budeš v pondělí překvapená… Ale bohužel věřím víc Dr. Maxovi než Mamatestu. Ten prý hází duchy. Jiným než Maxem netestuju. Mám doma zásobu :D

S tím Petrem, to je fakt zajímavé. Taky bych se ale nesoustředila na detaily, při takové „aplikaci“ ;) Žádný mrazáčky jsem neměla. V červnu (po 2 měsíční čekačce) jdu na konzultaci na 3.IVF.
Takže letos 3 roky holky. To musíme zlomit :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
30.4.15 07:05

@1Anička1 To je mi vážně líto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
30.4.15 13:46

@1Anička1 To me mrzi, ale nevzdavej to jeste :hug: ja dnes na testu pidi dusika, zacal se vybarvovat skoro hned ale po zaschnuti neni videt, uz fakt nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
30.4.15 15:21

@netopyrek26 @Missandei Nj, není to lehký :-( Ale my to letos dáme :-) Vyjde nám to, musí :-) Rok 2015 je prý rok plodnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
30.4.15 15:32

@1Anička1 Jasny se nedame :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
30.4.15 15:55

@1Anička1 Hi hi hi, to jsem také četla a slyšela. A že jich kolem mě je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
30.4.15 15:56

@netopyrek26 A co ty, s testíkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.