Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@netopyrek26 píše:
@Missandei Fakt je v pohode, je mila, vlidna, opravdu se nemusis bat, jinak taky jsem mela dr. Petra a k doktorce jsem se bala.
Děkuju
Nemám ráda změny. Jak dlouho jsi chodila MUDr. Petrovi? A k MUDr. Mokré?
@Missandei K dr. Petrovi asi rok a pul a u dr. Mokre jsem byla minuly mesic poprve
@netopyrek26 píše:
@Missandei K dr. Petrovi asi rok a pul a u dr. Mokre jsem byla minuly mesic poprve
Koukám do tvého podpisu a máme skoro stejné časové období na snažení, laparku, Gennet. Budu ti moc držet pěsti, ať to konečně dopadne!!!
@Missandei Fakt jo to je hezky
jinak dekuji jsi hodna, ale obavam se ze to asi opet neklapne
jsem 12 po ket a testy negativni
@netopyrek26 píše:
@Missandei Fakt jo to je hezkyjinak dekuji jsi hodna, ale obavam se ze to asi opet neklapne
jsem 12 po ket a testy negativni
Pročítám to
To mě mrzí! Snad ukáže něco pozitivnějšího krev. Někdy se prďola ukáže trochu později. Strašně moc bych ti to přála. To čekání na prcka je náročný! ![]()
@Missandei Jj dekuju taky si to rikam ze je treba pomalejsi a stydi se ukazat, no po nedeli budem chytrejsi
@Missandei Kdybych počítala s tím, že ho uvidím, dávala bych víc pozor, ale přijela jsem na poslední chvíli na KET a pak kolem prošel, vůbec si teď nejsem jistá, co měl na sobě ![]()
Jinak my se začali snažit taky červen 2012, už by to sakra chtělo úspěch…
Ty budeš mít KET tak někdy červenec-srpen, viď?
@netopyrek26 Ještě to není ztracený, třeba budeš v pondělí překvapená… Ale bohužel věřím víc Dr. Maxovi než Mamatestu. Ten prý hází duchy. Jiným než Maxem netestuju. Mám doma zásobu ![]()
Tak holky, dneska čistý test… Bohužel to nakonec nevyšlo, v pondělí jen pro potvrzení výsledků. Budu věřit v další pokus, ještě mám 2 mrazáčky ![]()
@1Anička1 píše:
@Missandei Kdybych počítala s tím, že ho uvidím, dávala bych víc pozor, ale přijela jsem na poslední chvíli na KET a pak kolem prošel, vůbec si teď nejsem jistá, co měl na sobě![]()
Jinak my se začali snažit taky červen 2012, už by to sakra chtělo úspěch…
@netopyrek26 Ještě to není ztracený, třeba budeš v pondělí překvapená… Ale bohužel věřím víc Dr. Maxovi než Mamatestu. Ten prý hází duchy. Jiným než Maxem netestuju. Mám doma zásobu
Ty budeš mít KET tak někdy červenec-srpen, viď?
S tím Petrem, to je fakt zajímavé. Taky bych se ale nesoustředila na detaily, při takové „aplikaci“
Žádný mrazáčky jsem neměla. V červnu (po 2 měsíční čekačce) jdu na konzultaci na 3.IVF.
Takže letos 3 roky holky. To musíme zlomit ![]()
@1Anička1 To me mrzi, ale nevzdavej to jeste
ja dnes na testu pidi dusika, zacal se vybarvovat skoro hned ale po zaschnuti neni videt, uz fakt nevim ![]()
@netopyrek26 @Missandei Nj, není to lehký
Ale my to letos dáme
Vyjde nám to, musí
Rok 2015 je prý rok plodnosti ![]()
@1Anička1 Hi hi hi, to jsem také četla a slyšela. A že jich kolem mě je ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.