Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka píše:
@1Anička1 Holka vydrž jednou se určitě zadaří![]()
![]()
Mám u sebe dvě zaváděla se v pátek jedno mělo 8buněk jedno 10 buněk rpý byla kvalitní tak uvidíme
![]()
Je to můj 8 transfer ale většina byli KET tak snad čerstvá zamakají
![]()
když ne nevzdávám a hned si domluvím další minimálku
![]()
prachy ještě jsou tak co to vzdávat
![]()
![]()
8 transferů? Pane jo. Tak tfuj tfuj. Taky budu držet pěsti. Už si to zasloužíš!!! ![]()
@netopyrek26 píše:
@Missandei To teda jeale jdeme dal jeste se nehodlam vzdat
Super!!!
Jsi skvělá! To dodává energii i mně!
@Missandei No jo asi jo
uz jsem tady podstoupila 2 IVM a 2 KET, vis ono asi nejhorsi je ze ti stale dokola rikaji jak se embryo krasne vyvyji a ze mas hezky pripravenou delohu atd a pak v krvi ani jedina jednotka hcg a rikas si PROC, proc se nechce chytit kdyz je jinak vse ok
![]()
@Missandei Jasny jeste nejsem tak stara abych to vzdala
a rozhodne se nehodlam smirit s tim ze nebudu mama, aspon ne v blizke dobe ![]()
@netopyrek26 @1Anička1 Jasně holky nevzdávejte to
já chtěla prchnout do Apolináře když to bylo v Liberci na prd
ale zůstanu do Prahy to máme dálku sice je Apolinář levnější ale s cestou by to vyšlo daleko dráž
![]()
@netopyrek26 píše:
@Missandei No jo asi jouz jsem tady podstoupila 2 IVM a 2 KET, vis ono asi nejhorsi je ze ti stale dokola rikaji jak se embryo krasne vyvyji a ze mas hezky pripravenou delohu atd a pak v krvi ani jedina jednotka hcg a rikas si PROC, proc se nechce chytit kdyz je jinak vse ok
![]()
![]()
To je fakt.
A kam bys přešla?
@hačilka píše:
@netopyrek26 @1Anička1 Jasně holky nevzdávejte to![]()
já chtěla prchnout do Apolináře když to bylo v Liberci na prd
![]()
ale zůstanu do Prahy to máme dálku sice je Apolinář levnější ale s cestou by to vyšlo daleko dráž
![]()
A že se člověk nacourá ![]()
@Missandei To jeste vubec nevime, ale asi Praha nebo Brno. Jeste jim dam sanci s tim poslednim embryem a pak se uvidi.
@netopyrek26 píše:
@Missandei To jeste vubec nevime, ale asi Praha nebo Brno. Jeste jim dam sanci s tim poslednim embryem a pak se uvidi.
Do Brna
Ty blázne jeden! To je fakt dálka.
@Missandei No právě ale jak je Mokrá zpátky tak nemám s gennetem problém tak zůstanu
ono platiti musíš všude
ve velkých cenrech zase nejsi u jednoho doktora
pokud to měkomu pomůže s psychicky tak proč ne ale já jsem v klidu ![]()
@hačilka Takže jsi s ní spokojená.
Za měsíc se s ní také seznámím. Jsem zvědavá, co se mnou provede ![]()
@Missandei Já začínala u Petr a pak plynule přešla k ní, přimář mi přišel přílíš sladký
a ona je přímá a rázná ale žádná přetvářka
,chápu že ji nikdo nevydejchá ale já jsem taky dost rázná a takové ty kvočny nedávám takže za mě dobrý
Testovat budu c nejdýl stejně ještě v pátek píchám pregnyl tak to nemá cenu
![]()
@hačilka To jsem na ní zvědavá. Zas nemám moc ráda drsoně naproti sobě. Ale už se těšim.
Takže testování až příští týden? To je pěkně napínavý. Budu moc držet pěsti!
@Missandei Nj no, vis co on spis manzel uz je z toho nejak v haji, snad vic nez ja, vcera nadaval ze uz toho ma dost ze z nas akorat tahaji penize atd. Ja se snazim myslet pozitivne ale obcas je toho na me taky hodne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.