GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2791
4.5.15 18:53
@hačilka píše:
@1Anička1 Holka vydrž jednou se určitě zadaří :palec: :palec: :palec: Mám u sebe dvě zaváděla se v pátek jedno mělo 8buněk jedno 10 buněk rpý byla kvalitní tak uvidíme 8o 8o Je to můj 8 transfer ale většina byli KET tak snad čerstvá zamakají :roll: :roll: když ne nevzdávám a hned si domluvím další minimálku 8o 8o prachy ještě jsou tak co to vzdávat :pankac: :pankac: :pankac:

8 transferů? Pane jo. Tak tfuj tfuj. Taky budu držet pěsti. Už si to zasloužíš!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
4.5.15 18:55
@netopyrek26 píše:
@Missandei To teda je :x ale jdeme dal jeste se nehodlam vzdat :palec:

Super!!! :palec: Jsi skvělá! To dodává energii i mně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 18:55

@Missandei No jo asi jo :nevim: uz jsem tady podstoupila 2 IVM a 2 KET, vis ono asi nejhorsi je ze ti stale dokola rikaji jak se embryo krasne vyvyji a ze mas hezky pripravenou delohu atd a pak v krvi ani jedina jednotka hcg a rikas si PROC, proc se nechce chytit kdyz je jinak vse ok :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
4.5.15 18:57

@Missandei Jasny jeste nejsem tak stara abych to vzdala :mrgreen: a rozhodne se nehodlam smirit s tim ze nebudu mama, aspon ne v blizke dobe :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
4.5.15 19:52

@netopyrek26 @1Anička1 Jasně holky nevzdávejte to :palec: :palec: já chtěla prchnout do Apolináře když to bylo v Liberci na prd :roll: :roll: ale zůstanu do Prahy to máme dálku sice je Apolinář levnější ale s cestou by to vyšlo daleko dráž :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
5.5.15 09:26
@netopyrek26 píše:
@Missandei No jo asi jo :nevim: uz jsem tady podstoupila 2 IVM a 2 KET, vis ono asi nejhorsi je ze ti stale dokola rikaji jak se embryo krasne vyvyji a ze mas hezky pripravenou delohu atd a pak v krvi ani jedina jednotka hcg a rikas si PROC, proc se nechce chytit kdyz je jinak vse ok :zed: :zed: :zed:

To je fakt. :| A kam bys přešla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
5.5.15 09:27
@hačilka píše:
@netopyrek26 @1Anička1 Jasně holky nevzdávejte to :palec: :palec: já chtěla prchnout do Apolináře když to bylo v Liberci na prd :roll: :roll: ale zůstanu do Prahy to máme dálku sice je Apolinář levnější ale s cestou by to vyšlo daleko dráž :nevim: :nevim:

A že se člověk nacourá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
5.5.15 09:28

@Missandei To jeste vubec nevime, ale asi Praha nebo Brno. Jeste jim dam sanci s tim poslednim embryem a pak se uvidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
5.5.15 09:45
@netopyrek26 píše:
@Missandei To jeste vubec nevime, ale asi Praha nebo Brno. Jeste jim dam sanci s tim poslednim embryem a pak se uvidi.

Do Brna 8o Ty blázne jeden! To je fakt dálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.5.15 10:11

@Missandei No právě ale jak je Mokrá zpátky tak nemám s gennetem problém tak zůstanu :roll: :roll: ono platiti musíš všude :jazyk: :jazyk: ve velkých cenrech zase nejsi u jednoho doktora :think: :think: pokud to měkomu pomůže s psychicky tak proč ne ale já jsem v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
5.5.15 11:17

@hačilka Takže jsi s ní spokojená. :think: Za měsíc se s ní také seznámím. Jsem zvědavá, co se mnou provede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
5.5.15 11:18

@hačilka A jak je, od pátku? Kdy budeš testovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.5.15 12:16

@Missandei Já začínala u Petr a pak plynule přešla k ní, přimář mi přišel přílíš sladký :lol: a ona je přímá a rázná ale žádná přetvářka :lol:,chápu že ji nikdo nevydejchá ale já jsem taky dost rázná a takové ty kvočny nedávám takže za mě dobrý :lol: :lol: Testovat budu c nejdýl stejně ještě v pátek píchám pregnyl tak to nemá cenu :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
5.5.15 12:45

@hačilka To jsem na ní zvědavá. Zas nemám moc ráda drsoně naproti sobě. Ale už se těšim.
Takže testování až příští týden? To je pěkně napínavý. Budu moc držet pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
5.5.15 12:47

@Missandei Nj no, vis co on spis manzel uz je z toho nejak v haji, snad vic nez ja, vcera nadaval ze uz toho ma dost ze z nas akorat tahaji penize atd. Ja se snazim myslet pozitivne ale obcas je toho na me taky hodne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.