Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To jo mě v gennetu mrazili 11blastocyst k PGD a neplatila jsem nic
![]()
Našla jsem fotku té faktury ![]()
@hačilka Hele me snad ani testy na imunologii nedelali nebo aspon o tom nevim ![]()
@1Anička1 já mám brát prednison 2 měsíce před Ketem a zvysovat.Tak mám ty protilátky asi o dost vyssi
@1Anička1 Ahoj tak jak ti je? Ja si dneska nechala ukoncit neschopenku a v nedeli jdu do prace. Ty jsi mela biochemicke tehu? To znamena ze se ti to chytilo ale pak to zdalo? Ja se v tom moc nevyznam, promin ze se ptam. Ja mela totiz v krvi hcg cistou 0 a tak mam strach ze moje telo nechce embryo vubec prijmout ![]()
@netopyrek26 Jj, s největší pravděpodobností prý ano. To znamená, že se embryo chytlo a pak to vzdalo. Jinak se cítím docela dobře, do práce chodím celou dobu, tak si jen říkám, jestli bych to nemohla bývala nějak zachránit, kdybych byla doma… Teď už to nezjistím.
Však ono se smůla jednou unaví a vyjde nám to ![]()
@Eva Sz Teď na to koukám, tak 6 týdnů před KETem… Ale mám to zvýšené málo, to máš pravdu… Tak snad nám to pomůže ![]()
@1Anička1 Tak to mas dobry ze vis ze se aspon chytlo, ty moje nemaji ani tendenci se uchytit
kolik jsi mela hcg, jestli se muzu zeptat
@netopyrek26 Říkala, že je to téměř nula, že se to považuje za negativní. Potvrdila jsem 3 dny duchy na testech…
@1Anička1 Aha tak to jo, dekuju a ty uz nejake deti mas? Ja bohuzel zadne, jeste jsem nikdy tehotna nebyla
tak se v nekterych terminech ztracim
@1Anička1 Jo jinak dneska jsem mluvila se setrickou v gennetu a ten 3. KET mam schvaleny az to v cervnu dostanu mam si zavolat a objednat se na UTZ.
@netopyrek26 píše:
@hačilka Hele me snad ani testy na imunologii nedelali nebo aspon o tom nevim
No neříkej vy jste nebyli v Praze v Imunii? Jestli ne tak cinkni do gennetu dr. ti určitě napíše doporučení
![]()
@hačilka No fakt ne, to jsem z toho ted jelen kdyz to ctu, ale doktor o nicem takovem nemluvil ![]()
@netopyrek26 to je zajímavé vím že většina holek z gennetu byla v Imunii
zeptej se na to
za o nic nedáš
Proč máte IVM ty máš PCO?
@hačilka Ja si zitra zkusim projit vsechny papiry co z gennetu mam, ale vim urcite ze jsme v Praze kvuli imunologii nebyli. Prosim te my mohli mit obe verze jak IVF tak IVM a dr. tenkrat rikal ze IVM pro me bude lepsi ze to neni takova zatez co se tyce hormonu.Ja se prave bala aby se mi nesplasily vajecniky
Jinak PCO nemam pokud vim, co vim tak jsem v papirech mela ze mam poruchy ovulace, ja se v tom poradne nevyznam se priznam, treba ovulaci jsem nikdy neresila
@netopyrek26 No to je fakt že je to menší zátěž
já myslela že se to dělá jen při PCO ale dr, to musí vědět líp ![]()
projdi si to hele já mám vše, genetiku na začátku pak imunologii a endokrinologii kvůli zvýšenému prolaktinu a hematologii
pak mi dr. nabízela ještě Imuno v plzni u prof. Ulčové Gallové, ale sama říkala že asi nic nenajde
jinak už na mě není co vyšetřovat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.