GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
5.5.15 12:50

Ahoj holky. Píšu prvně. Mám za sebou úspěšné IVF a tím pádem už 18 měsíčního raubíře. Pročátala jsem Vaše příspěvky a koukám, že to nemáme jednoduché :zed:. 14. dubna jsem byla na KET, test pozitivní, i ten z krve, tak se jen třesu na ultrazvuk. Mám za sebou mimoděložní těhotenství, tak teď pozoruju každé píchnutí a děsím se, aby to nepřišlo zase.
A pak taky, jak proběhla diskuse k paní doktorce Mokré. Já si na ní taky nemůžu stěžovat. Pomohla nám, vysvětlila, vždy byla profesionální, ale zároveň empatická a milá a to každý doktor taky neumí. Jednou jsem se ji tam rozbrečela kvůli nějakému výsledku. Tak mě trochu rázně usadila, vysvětlila a bylo. Někdy i ten přísnější přístup je lepší než ťuťu, ňuňu. Ale to je asi věc názoru :?: Tak vám moc přeju ať to vyjde a sobě vlastně znovu taky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
5.5.15 12:59

@marfyz Jo jo dr. je v pohode ja k ni chodim asi druhy mesic, pred tim jsem chodila k dr. Petrovi. Tak to gratuluji a preji hodne stesticka a at je vse ok :kytka: ja byla na KETU 17.4. ale bohuzel to nevyslo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.5.15 13:06

To mě mrzí, je to stresující. Mám známou, které to taky nevyšlo několikrát, udělali si aktivní sportovní dovolenou tady po Česku, pak šli na poslední KET a bylo to. Říkala mi tenkrát, že už ani nedoufala a ono to zrovna vyšlo no. Tak na vás budu myslet a přát vám, ať další pokus vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
5.5.15 13:08

@netopyrek26 Někdy mám taky pocit, že z nás tahaj akorát prachy a výsledky žádné. Jen pokusy. Ale chci a věřím, že to tak není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
5.5.15 13:10

@Missandei Tak to jsme na tom stejne, taky verim ze to tak neni :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
5.5.15 13:27

Ahoj holky, vidim, ze některá čekáte na výsledek a některé ho bohužel už znaji.Ja si byla dnes pro výsledky na imunologii a mam hodně protilátek proti spermiim a taky protilátky proti vajecnikum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.5.15 14:05

@Missandei Drsoň fakt není :lol: :lol: :lol: dík já doufám :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.5.15 14:10

@Eva Sz No tak aspoň už víš proč to nešlo :palec: :palec: teď tě přeléčí a vyjde to :pankac: :pankac: pokud si to tu četla třeba z roku 2013 tak stejný problém holky měly a už mají mimča :potlesk: :potlesk: Je dobré když se najde příčina než když nevíš a doufáš že to příště dopadne :think: :think: Tak ti držím palečky ať jsi přeléčená a můžeš se vrhnout do dalšího cyklu :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.5.15 14:14

@netopyrek26 @Missandei Holky k těm prašulím viděla jsem účet z repromědy za jedno IVF s PGD a i s pojišťovnou za 50 :zed: :zed: :zed: a ještě chouděti vyházeli embrouše protožé prý pojišťovna platí jen omezený počet k testu a mražení :poblion: :poblion:je to v diskuzy IVF v roce 2014
Já dala v gennetu za toto 11 za PISCI a 5100za KET :think: :think:
Levnější jsou státní CAR ale pro mě jsou daleko :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
5.5.15 14:30

@hačilka tak snad mas pravdu.Asi by se ta imunologie mela zařadit na začátek vseho.Tobe přeji stesticko, at se embrouskove chyti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
5.5.15 15:15

@hačilka Ty blaho 50 tisic za jedno IVF, to je sila!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.5.15 15:19

@Eva Sz no já ji měla až po prvním neúspěchu, někde ji píšou ještě dýl :jazyk: najdisi tu holky se stejným problémem a uvidíš jak se po přeléčení zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
5.5.15 15:22

@netopyrek26 no jsou to prasa. a :cert: a ty zničený blastocysty to je na po :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
5.5.15 15:23

@hačilka No prave, to jsou teda pekny hovada!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
5.5.15 16:07

@Eva Sz Já jsem stejný případ - protilátky proti spermiím a proti vajíčku. Je v tom ten rozdíl, že bereš metypred už 4 týdny před KET a týden před KET zvýšíš na 2 tablety a pak zas snížíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.