Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Píšu prvně. Mám za sebou úspěšné IVF a tím pádem už 18 měsíčního raubíře. Pročátala jsem Vaše příspěvky a koukám, že to nemáme jednoduché
. 14. dubna jsem byla na KET, test pozitivní, i ten z krve, tak se jen třesu na ultrazvuk. Mám za sebou mimoděložní těhotenství, tak teď pozoruju každé píchnutí a děsím se, aby to nepřišlo zase.
A pak taky, jak proběhla diskuse k paní doktorce Mokré. Já si na ní taky nemůžu stěžovat. Pomohla nám, vysvětlila, vždy byla profesionální, ale zároveň empatická a milá a to každý doktor taky neumí. Jednou jsem se ji tam rozbrečela kvůli nějakému výsledku. Tak mě trochu rázně usadila, vysvětlila a bylo. Někdy i ten přísnější přístup je lepší než ťuťu, ňuňu. Ale to je asi věc názoru
Tak vám moc přeju ať to vyjde a sobě vlastně znovu taky
.
@marfyz Jo jo dr. je v pohode ja k ni chodim asi druhy mesic, pred tim jsem chodila k dr. Petrovi. Tak to gratuluji a preji hodne stesticka a at je vse ok
ja byla na KETU 17.4. ale bohuzel to nevyslo ![]()
To mě mrzí, je to stresující. Mám známou, které to taky nevyšlo několikrát, udělali si aktivní sportovní dovolenou tady po Česku, pak šli na poslední KET a bylo to. Říkala mi tenkrát, že už ani nedoufala a ono to zrovna vyšlo no. Tak na vás budu myslet a přát vám, ať další pokus vyjde.
@netopyrek26 Někdy mám taky pocit, že z nás tahaj akorát prachy a výsledky žádné. Jen pokusy. Ale chci a věřím, že to tak není.
@Missandei Tak to jsme na tom stejne, taky verim ze to tak neni ![]()
Ahoj holky, vidim, ze některá čekáte na výsledek a některé ho bohužel už znaji.Ja si byla dnes pro výsledky na imunologii a mam hodně protilátek proti spermiim a taky protilátky proti vajecnikum
@Eva Sz No tak aspoň už víš proč to nešlo
teď tě přeléčí a vyjde to
pokud si to tu četla třeba z roku 2013 tak stejný problém holky měly a už mají mimča
Je dobré když se najde příčina než když nevíš a doufáš že to příště dopadne
Tak ti držím palečky ať jsi přeléčená a můžeš se vrhnout do dalšího cyklu
![]()
@netopyrek26 @Missandei Holky k těm prašulím viděla jsem účet z repromědy za jedno IVF s PGD a i s pojišťovnou za 50
a ještě chouděti vyházeli embrouše protožé prý pojišťovna platí jen omezený počet k testu a mražení
je to v diskuzy IVF v roce 2014
Já dala v gennetu za toto 11 za PISCI a 5100za KET
![]()
Levnější jsou státní CAR ale pro mě jsou daleko
![]()
@hačilka tak snad mas pravdu.Asi by se ta imunologie mela zařadit na začátek vseho.Tobe přeji stesticko, at se embrouskove chyti
@Eva Sz no já ji měla až po prvním neúspěchu, někde ji píšou ještě dýl
najdisi tu holky se stejným problémem a uvidíš jak se po přeléčení zadaří ![]()
@netopyrek26 no jsou to prasa. a
a ty zničený blastocysty to je na po ![]()
@Eva Sz Já jsem stejný případ - protilátky proti spermiím a proti vajíčku. Je v tom ten rozdíl, že bereš metypred už 4 týdny před KET a týden před KET zvýšíš na 2 tablety a pak zas snížíš…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.