Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@netopyrek26 To je mi fakt líto
Já bych šla být tebou na krev už zítra, ať víš s jistotou, na čem jsi. Taky bych nejradši šla, mám už 4 dny takovýhle testy, ale po uschnutí jsou fakt všechny na chlup stejný.
@1Anička1 Nene vydrzim do pondeli, vis porad si rikam ze je prcek treba jen pomalejsi a tim padem vylucuje hcg pomaleji, ale je to blbost
a hlavne uz me zacina pobolivat v podbrisku jako na MS a krome desnych bolesti prsou nic.No co holt se u me miminku nelibi ![]()
@netopyrek26 Hele na počátku těhotenství je taky bolest jako na MS. Já to měla až do toho 9.tt. Takže podle toho to taky nepoznáš
Tak uvidíme, v pondělí to rozseknem
Třeba se fakt jen loudaj.
@1Anička1 Ja vim jenze me i pred tim vzdy kdyz se blizilo datum kdy mela prijit ms bolelo bricho a krev 0
treba jo ale 12 den by tam uz asi melo neco byt videt. Hele ja uz jsem asi paranoidni ale ted jsem koukala na ten mamatest a zda se mi ze tam neco je ale prijde mi divny ze rano na maxovi nic a ted odpolko na mamaku dousek
Ahoj holky, nevíte jak to vypadá v Genetu v Liberci? je tam pořád jen doktorka Mokrá nebo si už konečně našli dalšího doktora. Ty čekací doby nebo léčba po telefonu je fakt nedobrá, má někdo nějaké nové Info? ![]()
@čekatelka1 Zatím je tam sama
neím jak jsou čekačky já jedu v kuse od ledna
![]()
Ahoj všem „genneťačkám“! Také jsem se chtěla zeptat, jestli už je druhý Dr. v CAR? A jaká MUDr. je, když je tam sama? Má čas na pacoše? Mám tolik otázek, až k ní příjdu.
@netopyrek26 píše:
@Missandei ahoj nene dr. tam je porad sama a je v pohode
Mám trochu obavy jaká je. S MUDr. Petrem jsem byla spokojená. ![]()
@Missandei Fakt je v pohode, je mila, vlidna, opravdu se nemusis bat, jinak taky jsem mela dr. Petra a k doktorce jsem se bala.
Když jsem byla na KET, viděli jsme nahoře, jak jsou pokoje, dr. Petra. Vůbec nechápu, co tam dělal, ale prostě tam byl.. ![]()
@netopyrek26 Jen prošel nahoře po chodbě. Nevím, co tam dělal, možná si přišel jen pro nějaké věci. Nemyslím si ale, že by se vracel ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.