Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@netopyrek26 tak to myslím, že nevydrzis, kdyz jsi měla ducha
je to vůbec možné 4 dny po KET? Já měla posledně slabyho ducha až 9.den… Ale jestli jo, tak by to byla paráda! Test z Gennetu nebo jinej?
@1Anička1 nene mela jsem benu test a taky mi to prijde brzy na ducha.Ted to necham byt a znovu testovat budu az v pondeli.Co ty budes testovat nebo ne.
@netopyrek26 no já stoprocentně
já určitě nevydrzim dýl jak do 9. dne. Dřív to asi nemá smysl, ale nerikam, ze to nezkusim i dřív, i kdyz vim, že bych neměla:-)
@1Anička1 Ja uz ted taky pockam, driv jak v pondeli to zkouset nebudu ![]()
Holčiny… jdu k vám pro vzpruhu. Potřebuju to s někým na stejný vlně probrat…
Jsem dnes 14. den po KET, dnes krev a HCG 139. Za týden mám jít na kontrolní odběr, jestli HCG stoupá. Mezitím jsem na intimce našla slabé zašpinění. Začala jsem panikařit… můžou to být nervy… nebo něco horšího či lepšího… Co vy na to? ![]()
@kalicka 139 je pěkná hodnota
nenervi se vydrž
já vím že je to rada na ho.no ale co jiného se dá dělat
spousta holek z počátku těhu špiní
to bude guuuuuuuut
![]()
Holky, nevite kam muzu zajit na krev hcg jako samoplatce v Liberci?
@faldi Diky.Asi si zajdu, pac to do ctvrtka asi nevydrzim.Mam pocit, ze ty carky na testech vubec nesili. A za ty 200 nebo kolik to bude, mi to stoji.Pro klid v dusi.
@kalicka No já nejsem z Lbc, ale myslím si, když skočíš do laborky, tak ti to tam určitě řeknou ![]()
@1Anička1 Nene jeste ne, za chvili se chystam do mesta, musim koupit testy uz doma zadne nemam
tak budu testit az pak ![]()
@netopyrek26 takže odpoledne nebo až zítra? Já jsem dneska 7 dní po KET a zkoušela jsem test. Byl tam takový slabý téměř neviditelný doušek
Ale ještě nejásám, bylo to skoro na lupu ![]()
@1Anička1 Jasne ze jeste dneska
koupila jsem na cely tyden
uz jsem ho zkousela a mam tam taky slabeho dusika, ale taky nejasam porad si rikam ze jeste brzy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.