Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@dennisska No neuspěla viz popisek
4IVF a nic no nevzdávám to jdu do minimálky
jen co přeléčím prolaktin
![]()
@evca16 ale ne to
už se to tu probíralo
jen mě inspirovala Marťa tak je taky zkusím
nic zaručeného jen náhrada stravy s vysokým obsahem proteinu používí se u těžce nemocných lidí kteří sam moc nejedí, exmanžel je fasoval když měl rakovinu žaludku a celý mu vzali, nepil to děti si je dovezli domu tak jsem si vzpoměla že se to taky doporučovalo
tak do toho jdu
To víš, topící se stébla chytá
sice se po tom kyne, ale tady už není co zkazit
![]()
@hačilka tak když to beres takhle ![]()
Já jsem myslela, ze při stimulaci také zase nakynu. Ale ani deko jsem nepribrala a ted jsem ve 14tt a nepribrala jsem také ještě nic. Oproti prvnímu těhotenství mi totiž bylo pěkně soufl. Nezvracela jsem ani jednou, ale trápilo mě hodně velké nechutenství. Nic mi nechutnalo, do všeho jsem se musela nutit.
Ahoj holky mám na vás dotaz.Mne bylo doporučeno si zakoupit od Dr. Mokre INOFOLIC že pri to zviši šanci na otehotnění bere to nektera a mate s tim nejaku skušenost?
@pampeliska369 Já ho beru zatím nic
ale budu brát dál
je tu i diskuze o inofolicu tam se dovíš víc
![]()
@pampeliska369 @hačilka Holky a to se bere, i když se jde na IVF?
@1Anička1 jasně na to ho beru
je to bez receptu a bere se to před a při stimulce, den před OPU se vysadí
![]()
@1Anička1 U KETu ti to je na prd
,inofolic je dobrý pro kvalitu vajíček, takže jen při stimulaci do OPU, u KET už máš embryjko hotové tam spíš něco ať je pěkná sliznice ![]()
@1Anička1 Ahoj, já mám normálně cyklus 30-31 dní a UZ mi delala dr. protoze jsem byla na kontrole po hysteroskopii. Dneska jsem si test udelala, neco jsem tam zahledla ale je to tak slabe ze nevim zda to brat vazne, zitra testnu znovu
Jinak ja jsem nikdy po utrogestanu a estrofemu nespinila.
@hačilka Díky moc. Jinak prosím tě, kolikátý DC se tak dělá KET? Vím, že je to individuální, ale potřebuju to kvůli práci tak zhruba vědět. Určitě nebudu moct být doma. Asi je lepší zůstat doma co? Je omezený stres, námaha.
Jinak na sliznici beru estrofem, tak nevím, jestli ještě něco k tomu, abych ji pak zas neměla přerostlou ![]()
@netopyrek26 No to by bylo super
A ty nevíš, kolik jsi asi DPO?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.