GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
617
31.3.15 15:58

@1Anička1 Asi se budu ptat blbe, ale DPO jsou dny po ovulaci? Jestli jo tak to vubec netusim, mam s ovulaci problemy obcas ani nevim jestli probehla, ale mam pocit ze ji mivam az kolem 20 dne, plus minus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
31.3.15 16:42

@1Anička1 Já měla KET vždy 17-19den cyklu záleží jak roste sliznice :lol: a estrofemem roste pěkně, holky to dolaďují 2dc červeného vínka to je fajn léčba :pankac: :pankac: a v den KET se cpeme ananasem ten prý pomáhá implantaci :lol: ten taky můžu takže i kdyby to nepomáhalo určitě to neuškodí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
31.3.15 16:58

@hačilka Tak díky moc za rady :) Už to máš zmáknutý :) Zítra se snad dozvím, jestli bude KET v dubnu nebo v květnu… Už se nemůžu dočkat. Akorát mám strach z tý sliznice, protože teď po ZT mám 2 měsíce po sobě dost slabou MS a z toho usuzuju, že by mohl být problém se sliznicí…
Co ty, jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
31.3.15 18:21

@1Anička1 Já zobu dostimex na vysoký prolaktin :roll: :roll: 10.4jdu na krev a pak minimálka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
31.3.15 18:25

@1Anička1 Tady jsou různé babské rady :lol: :lol: musíš si vybrt co se pro tebe hodí :lol: :lol: :lol:
 http://www.mrnous.com/…-otehotneni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
31.3.15 18:41

@hačilka Díky :) A prosím tě, ten KET se dělá kolem poledního? UTZ před KETem zase ráno, že?
Tak to možná půjdeme nějak spolu :) Uvidím zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
31.3.15 19:29

@1Anička1 Ano KEt kolem poledne a sono ráno :lol: já doufám že bude MS kolen 16 a takže sono kolem 27.4 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
31.3.15 19:47

Holky tak jsem to dneska odpolko dostala a rano volam do Gennetu objednat se na UZ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
31.3.15 20:41

@hačilka Tak doufám, že ten UTZ bude alespoň jen jeden :D Jinak se v práci zblázněj, furt někde lítám :D
Tak držím pěsti, ať vše jde, jak má. Já napíšu zítra, jak jsem dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
31.3.15 20:45

@netopyrek26 To je škoda :( Tak zítra písni, kdy máš UTZ :) Je dost možný že půjdeme tak nějak na stejno, protože já už taky špinim a dostanu to tak do pátku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.15 22:42

Ahoj HAČILKA ja beru taky DOSTINEX na vysoký prolaktin mne je po nem asi slabo a nevolno.Ty si po nem v pohode? Dik za odpověd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.4.15 07:19

@pampeliska369 Ahoojky ze začátku nic moc :mrgreen:,ale už jsem si zvykla :jazyk: :jazyk: už jedu 4tý týden :jazyk: :jazyk: ješt jeden a jdu na krev co ty??? kolik jsi měla prolaktin??? Já přes 1800 :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.15 11:53

Ja sem brala Medocriptine skoro 1 rok a to bola hruza, kdiš sem to žekla Dr. Mokre tak my žekla že neco brat musim!!!Potom som šla k Dr. Peter ten my to hned vysadil a poslal mě na krev a pak sem mnela jit na konzultaci k nekomu jinimu ale pak Peter odešel a ja sem musela znovu k Mokre a ta my dala DOSTINEX a bilo ani my nezekla že kolik toho mam jenom ze my to troska kleslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.4.15 12:59

@pampeliska369 no jo něcím se to přeléčit musí :lol: prolaktim brání otěhotnění a způsubuje potraty :cert: :cert: to máš fajn že ti ho dr. hned napsala mě Petr poslal k endokrinoložce co jezdí do gennetu, už jsem u ní byla před 2lety všechna vyšetření mám hotová z té doby, takže jsem zbytečně přišla o 3týdny :cert: :cert:stejně mi taky napsala dostimex a nic jiného :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
1.4.15 14:43

@1Anička1 Ahojky tak na UTZ jdu 10.4 v 8h :) dneska jsem tam volala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.