Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1Anička1 Asi se budu ptat blbe, ale DPO jsou dny po ovulaci? Jestli jo tak to vubec netusim, mam s ovulaci problemy obcas ani nevim jestli probehla, ale mam pocit ze ji mivam az kolem 20 dne, plus minus
@1Anička1 Já měla KET vždy 17-19den cyklu záleží jak roste sliznice
a estrofemem roste pěkně, holky to dolaďují 2dc červeného vínka to je fajn léčba
a v den KET se cpeme ananasem ten prý pomáhá implantaci
ten taky můžu takže i kdyby to nepomáhalo určitě to neuškodí
![]()
@hačilka Tak díky moc za rady
Už to máš zmáknutý
Zítra se snad dozvím, jestli bude KET v dubnu nebo v květnu… Už se nemůžu dočkat. Akorát mám strach z tý sliznice, protože teď po ZT mám 2 měsíce po sobě dost slabou MS a z toho usuzuju, že by mohl být problém se sliznicí…
Co ty, jak jsi na tom?
@1Anička1 Já zobu dostimex na vysoký prolaktin
10.4jdu na krev a pak minimálka
![]()
@1Anička1 Tady jsou různé babské rady
musíš si vybrt co se pro tebe hodí
![]()
http://www.mrnous.com/…-otehotneni/
@hačilka Díky
A prosím tě, ten KET se dělá kolem poledního? UTZ před KETem zase ráno, že?
Tak to možná půjdeme nějak spolu
Uvidím zítra
@1Anička1 Ano KEt kolem poledne a sono ráno
já doufám že bude MS kolen 16 a takže sono kolem 27.4
![]()
Holky tak jsem to dneska odpolko dostala a rano volam do Gennetu objednat se na UZ ![]()
@hačilka Tak doufám, že ten UTZ bude alespoň jen jeden
Jinak se v práci zblázněj, furt někde lítám ![]()
Tak držím pěsti, ať vše jde, jak má. Já napíšu zítra, jak jsem dopadla ![]()
@netopyrek26 To je škoda
Tak zítra písni, kdy máš UTZ
Je dost možný že půjdeme tak nějak na stejno, protože já už taky špinim a dostanu to tak do pátku ![]()
Ahoj HAČILKA ja beru taky DOSTINEX na vysoký prolaktin mne je po nem asi slabo a nevolno.Ty si po nem v pohode? Dik za odpověd ![]()
@pampeliska369 Ahoojky ze začátku nic moc
,ale už jsem si zvykla
už jedu 4tý týden
ješt jeden a jdu na krev co ty??? kolik jsi měla prolaktin??? Já přes 1800
![]()
Ja sem brala Medocriptine skoro 1 rok a to bola hruza, kdiš sem to žekla Dr. Mokre tak my žekla že neco brat musim!!!Potom som šla k Dr. Peter ten my to hned vysadil a poslal mě na krev a pak sem mnela jit na konzultaci k nekomu jinimu ale pak Peter odešel a ja sem musela znovu k Mokre a ta my dala DOSTINEX a bilo ani my nezekla že kolik toho mam jenom ze my to troska kleslo.
@pampeliska369 no jo něcím se to přeléčit musí
prolaktim brání otěhotnění a způsubuje potraty
to máš fajn že ti ho dr. hned napsala mě Petr poslal k endokrinoložce co jezdí do gennetu, už jsem u ní byla před 2lety všechna vyšetření mám hotová z té doby, takže jsem zbytečně přišla o 3týdny
stejně mi taky napsala dostimex a nic jiného
![]()
@1Anička1 Ahojky tak na UTZ jdu 10.4 v 8h
dneska jsem tam volala ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.