Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Marti30 moc pěkný…jsem zase po ivf…testma jsme tentokrát prošli
ale bylo to náročné..věřím že teď už máme nejhorší za sebou…byl to boj…tak snad po devíti letech budeme šťastný
drž se ![]()
@kalicka To mě mrzí, že to zas nevyšlo
jak tu už někdo napsal já bych dala dvě a lepidlo…když už tak už
A budu moc a moc držet pěstičky na příště ![]()
@1Anička1 No nevim ted me kamarakda nasadila brouka do hlavy, byla jsem minule utery na krvi kvuli prokrvovani delohy a ona byla na tom same odberu ale ji rekli ze si ma volat pro vysledky za 3-4 tydny, jenze me nic takoveho nerekli, tak jsem z toho nejak vedle
asi tam zitra zavolam a zeptam se, protoze bych to mela do patku dostat, tak abych neco nezkazila
@netopyrek26 To máš odběr, který doporučila hematoložka? Mě totiž odebírali kvůli nějakým mikrotrombům a říkali 4-5 týdnů… Tak taky čekám na tenhle výsledek, abych mohla na KET. Buď to bude dobrý nebo budu muset brát Anopyrin
@Piškotka neboj to špatné jste si už vybrali a ted už budete jen šťastní. Držím vše co mám a budu čekat zase na nějaké informace. A gratulka ke klouckovi.
@1Anička1 nene na odber me poslala dr. Mokra, no zitra se tam chystam a zeptam se. Hematologii zminovala az jako posledni variantu.
@netopyrek26 Budeš tam volat nebo tam pojedeš? Teď nevím
Já měla ty základní vyšetření krve v pořádku, až po potratu se dělaly ty podrobné testy… Tak dej zítra vědět, jsem zvědavá ![]()
@1Anička1 Nakonec jsem tam volala a opravdu se na ty vysledky ceka 3-4 tydny, ale az to ted dostanu pry muzu s pripravou klidne zacit
ty prvni vysledky jsou v poradku a ty druhe budou proste az dele, ale to pry nevadi, tak jsem rada, i kdyz sestra me trochu zklamala ze pry neni jejich povinnost rikat jak dlouho se ceka na vysledky
@netopyrek26 Tak to je super
To já hold musím počkat, až ty výsledky budou a v dubnu přípravu asi nestihnu
Ale teda divím se přístupu sestry, mě se to ještě nestalo, vždy byly příjemný…
@1Anička1 Taky me to zaskocila, ale kdyz mi pak volala tak uz byla v pohode ![]()
Ahoj, mužů se zeptat, nevíte po jaký době bych šla na Ket po neúspěšném Ivf? Jak by to dlouho trvalo, když je tam jen doktorka?
@kladenacka Ahoj, asi by jsi mohla jít při dalším cyklu
ale jak budou mít volný termín, to asi neovlivníš, domluv se s doktorkou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.