GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
23.3.15 09:52

Taky bych pockala na krev je to lepsi a drzim pesti!!
Jinak na ket se muze jit hned jen musis brat spravne leky! A hlavne zavolat do Gennetu zda to nemas domluveny predem.
Lepidlo? Tezko rict ze zacatku bych ho asi nechtela ale pokovad jde o nekolikaty pokus tak bych to zkusila ty 3tisce uz se v tom opravdu ztrati :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.3.15 10:09

Tak jsem netestovala a čekám na ten dnešní zázrak. Přeci jen jsem poslední test dělala 12. den a od té doby by se ještě něco stát mohlo. Tak jsem napínavá jako kšandy. :think:
Jinak máme ještě 4 sněhuláčky. Do dalšího KETu bych chtěla jít uplně hned. Není na co čekat a moje selská logika mi říká, že by to neměl být problém. Uvidíme co na to paní doktorka.
A co myslíte? Dát 1 a být spořivá pro další KETy nebo dát zase 2?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.3.15 10:10

@Aneti1985 Pamatuju si tě. Taky si mě s tím těhulkovstvím předběhla. :lol: Ale přeju jen ať prosperujete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.3.15 10:27

@kalicka ja bych urcite dala 2 je tam vetsi sance! Pokovad se u nas stane neco spatne a nedopadne to tak jak by melo tak vim ze do vlozeni jednoho embrya uz bych nesla. Sice mam jeste jedno zamrazene ale pujdu na dalsi stimulaci a to jedno se bude casem hodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
23.3.15 10:58

@kalicka ..ať dnes dobře dopadne :)
1 nebo 2 to je težký rozhodnutí :?: tělo je prý naprogramovaný na 1, pokud jich je víc je to rizikovější - tak mi bylo vysvětleno. Na druhou stranu prý když jsou 2, tak si prý nějak pomáhají. Já měla při 2.IVF 2ET čerstvý, a máme prcka :lol:
Zase kdyby jsi dávala po 1, tak máš 4 pokusy, a to by bylo, aby se tělo nepřinutilo :hug:
Taky jsem tu někde četla, že holčina měla z 1 KET dvojčata. Držím palce k vyřešení dilema, ale třeba to už řešit nebudeš muset :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
23.3.15 16:47

@1Anička1 Tak to budu v kvetnu drzet palce, my bychom meli mit KET v dubnu, tak doufam ze na poctvrte uz to vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
23.3.15 18:20
@netopyrek26 píše:
Ahoj devcatka, tak jsem byla v utery poprve u dr. Mokre a az dorazi menzes zacinam s pripravou na KET, po hysteroskopii vse ok, jen me poslala na krev kvuli prokrvovani delohy, ale proc pisu chci se zeptat jestli mate nektera zkusenosti s Embryoglue, pry to maji od srpna jako novinku, tak se mame rozmyslet jsou to dalsi 3000kc navic. Ptala se jestli s nami o tom dr.Petr mluvil, no a nemluvil.

Ahojky! Já embryoglue měla. A obě embryjka se chytla. Jestli to bylo lepidlem, nevím. Těhu sice nedopadlo, ale přemýšlím, že do dalšího IVF do toho také půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.3.15 18:28

@kalicka určitě bych dala 2!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
23.3.15 18:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
23.3.15 19:56

Ahojky tak já dnes sebrala odvahu a objednala konečně manžela na spermiogram, mohu se zeptat jaké máte zkušenosti řeším to prvně :oops: sestřiččka se kterou jsem komunikovala po tel.nas objednala a rovnou mi řekla že upřednostnuji „vyhotovit“ materiál tam, já spíš myslela že by jsme ho tam dovezly… jak to probíhalo u Vás??? Ještě hloupá otázka kolik se platí při IVF je to hodně finančně náročné asi něco proplácí pojištovna jsme u VZP ale určitě ne všechno. Sama pracuji jako zdravotní sestra víte jak to je s penězma :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
23.3.15 20:11

@Missandei Moc dekuju za pisnuti :) my se nakonec rozhodli ze to zkusime, ty 3tis uz se v tom celkovem souctu ztrati :D a treba to vyjde, ted uz aby dorazila menstruace a muzem zacit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
23.3.15 21:00

@liiizzza Spermiogram je opravdu lepší udělat tam, manželovi se nejdřív taky vůbec nechtělo, ale nakonec to zvládl :) No a teď už tam byl asi 4× a bere to jako „samozřejmost“. Manžel půjde normálně do místnosti i se sprchou, tv,…, ne že by musel být někde na záchodě :D
Jinak co se týká IVF (když nepočítám ten úplný základ) - vždycky je lepší si něco připlatit - lepší mražení zbylých embryí, prodloužená kultivace, pak platíš za léky…
Celkem počítej k 25 tisícům. Mě to vyšlo skoro na 30, ale doplácela jsem hrozný peníze za léky, musela jsem stimulovat dlouho vysokými dávkami léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
23.3.15 21:01

@netopyrek26 Tak to už máš za pár :) Už jen čekáš na MS a jdete na to, viď :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
23.3.15 21:48

@kalicka Kali a tak co? :? Nic?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
24.3.15 06:51

@liiizzza ahoj,vzorek určitě odevzdat tam. Pokud budete muset na IVF, tak to je jediné komplikovanejsi pro chlapa.Ty budeš zobat leky, zavadet, pichat injekce, narkoza atd. Tak ať ten spermiogram máte co nejpresnejsi. Nikdy nevis, v jakém stavu byste dovezli vzorek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.