Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva Sz Celkem jo, nabrali mě asi 5 ampulí, manželovi o něco míň, pak dával ještě vzorek. Zjistili mi protilátky proti spermiím a mírně zvýšené proti vajíčku. Tak snad jsou dobří. Ale jinde jsem nebyla, tak nemám srovnání…
@evca16 neboj to bude dobrý, dva dny utečou jako nic, i když v tomhle případě čekání jsou minuty hrozně dlouhý, ale drž se
a s tím špiněním to bude určitě zavrtávání, asi mu bylo chladno, tak se zakutal trochu víc do peřinky. Už jsem slyšela spoustu příkladu, že holky měly třeba 3 měsíce normálně MS, a vůbec je nenapadlo, že jsou těhu ![]()
@Johanna7 To doufam ze se zavrtal hloubeji nebo si neco zrovna vytvoril treba nos
jen aby byl ve ctvrtek celý doufame v to ![]()
Ahoj holky… cetla jsem tu o spineni ja jsem na tom stejne ale vcera jsem zacla krvacet vic
hned jsem volala do Gennetu tak mam lezet a byt v klidu.. doufam ze bude vse v poradku 1.4. nas ceka ultrazvuk tak drzte pesti.
@MS87 držíme pěsti
ať to dopadne, psalo tu spoustu holek že krvácelo a už mají odrozeno
![]()
Holky tak je to tam 6+6 a srdicko bije jak divý první fotecka doma je to zazrak
![]()
GRATULUJUuuuuuu. To je skvela zpràva, at se drzi jako kliste, a pekne se tam zabydlí.♡♡♡♡:-):-):-):-)
@evca16 hurá hura hurá. Mě doted mrzi, ze to u mě nepůjde nikdy prirozene, ale už se s tím smiruji.Jsem objednaná na imunologii na začátek kvetna.Pred tím měsíc dopředu odbery.Tak to vyšlo dobre, protoze na konci května půjdu do gennetu už s vysledky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.