GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1114
11.3.15 08:20

Ahojki, tak moje embryjko se podařilo úspěšně zmrazit :-D a teď zas to čekání. Snad bude O. K. Vkládám do něj velké naděje ♥.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.15 09:14

@Johanna7 - pročítam tu občas vaší diskusi a věř emryjku, mě šlo také na vyšetření PGS/PGD pouze jedno embryo a bylo geneticky ok. :D

• Citovat
  • Upravit
1114
11.3.15 10:18

Děkuji za podporu. Věřím, věřím, a jak už jsem psala dříve, mám takový zvláštní pocit, že tentokrát to vyjde. Ale lhala bych, kdybych nepřiznala, že mě občas přepadne myšlenka, že v pořádku nebude a že to zase nevyjde. To si pak musím najít nějakou zábavu či práci a myšlenku zaplašit. Tentokrát to asi odnesou okna. Jupí - jarní úklid :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
11.3.15 13:12

@Johanna7 :potlesk: a kdy pujde do perinky k tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
11.3.15 13:24

@evca16 Jééé, tak to nevím, kdyby to mělo být dle posloupnosti, od MS nějakých plus minus 18 dní, tak někdy koncem dubna, ale mě se to po pracovní stránce zrovna moc nehodí, a nechci to tam řešit a domlouvat si nějaké úlevy, tak nejspíš až v květnu. Ale tato úvaha je ještě v nedohlednu, teď hlavně aby bylo vše O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
11.3.15 16:30

@Johanna7 Držím palce, ať to zvládne :) Určitě musíš dát vědět :) Kdy budeš vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
11.3.15 17:29

@Johanna7 to bude ok mrknou na nej reknou ze je silak a poslouho ho na chvili se chladit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
11.3.15 19:12

@evca16 jo jo, takhle přesně to bude :pankac: už se chladí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.3.15 13:10

Tak co hoky neco noveho nekdo? potrebuju se trochu rozptýlit dnes jdu na 3 nocní dvanactku a uz toho mam dost jsem nafoukla jak balonek a miminko je tedy utlacovano:) :lol: ale snad mu to nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 14:37

@evca16 Ty chodíš na noční těhotná? :think: to teda riskuješ, já bych byla doma celou dobu do porodu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
12.3.15 14:37

Neboj :-) miminko si místo určitě najde, nebo si tam nějaký udělá, je ještě malinký :-D. Dávej pozor na sebe a nic nezvedej. Já čekam a ted řeším jaký dárek pro tchána, uf to je dřina na závity, asi vyhraje předuzená krůta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.3.15 14:41

@čekatelka1 jo jo chodim snazim se namahavým vecem vyhnout mam to dohodnute s kolegyní že za me kdyztak zaskoci ale myslím si ze kdyz to je zdrave a silne tak se udrzí nema cenu sedet doma a stresovat se cele dny sama doma byla jsem po kazdem Ketu na neschopence a nic tomu nepomohla ba naopak takze ted kdyz se to stalo i presto ze jsem chodila do prace byla týden na horach a jeste jsem nekolikrat na horach sebou sekla a jeste mi napichali agolutin tak snad uz nic horsiho se stat nemuze snad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.3.15 14:42

@Johanna7 tak takový darek by me nenapadl :) :potlesk: snazim se byt opatrna ja uz cekam jen na ten uz pristí týden a pak zmením napln prace a budu jen v ambulanci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 14:49

@evca16 ty jsi zdravotní sestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.3.15 14:51

@čekatelka1 jojo proc|?|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.