Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evca16 jen tak, trochu mě udivilo, že chodíš na noční a ještě 12 hodin, to nemáš strach z chřipek od pacošů?
No nasi pacienti jenom prevazne spi takze ani ne
a rychleji ji chytnes v obchodaku nez v nemocnici:)
@evca16 po kolikátém pokusu jsi otěhotněla? já mám 3×KET a jednou ET a zase nic, tak jedeme teď v dubnu do Prahy na genetiku, Tak se snad zjistí proč vše zamlkne co do děložky dají
@čekatelka1 no ani po jednom ted se nam to zazrakem stalo spontalne a z toho mam jeste vetsí hruzu nez kdyby to bylo kontrolovane otehotnení s mými dg.je to zazrak z nebes
@evca16 tak držím pěsti ať máš štěstí, a hlavně buď opatrná, mysly pozitivně zatím papa ![]()
@čekatelka1 snazim se ale je to tezky ten pocit ze jsem tehotna je nadherny ale kez by to bylo bez tech obav mej se hezky a opatruj se ![]()
Ahoj holky, prosím poraďte. Mám endometriózu a před stimulací mám brát antikoncepci od 1.dne. Je to velký průšvih, když začnu až od druhého? Děkuju!
@1985bara Děkuju. Dr. mi říkala, že nesmím špinit, tak se právě bojím, abych to tím nepřivolala. A mám ještě jeden dotaz. Říkali nám, že schválení od revizáka má platnost 3měsíce (zatím na schválení čekáme)…nevíš jestli to znamenená, že se do té doby musí začít se stimulací…nebo s antikoncepcí? Já byla z toho všeho tak v šoku, že si nic nepamatuju. Doma jsme to s manžou počítali (nebezpečně nám koliduje s měsícem mimo ČR) a vymysleli, že to odložíme až na konec té doby (3měsíců), kdy se musí začít. Ale teď mi to je líto (a ta menses mě už fakt točí…:-))a raději bych to s tou antiko začala už teď ještě před schválením…tak proto ten předchozí dotaz. No furt nevím, co dělat.
La moinelle.. taky myslím že to nevadí…taky se počítá kdy to dostaneš, během dne nebo až po 17 h, to už se jako první DC počítá ten následující, takže kdyby sis po obědě šla schrupnout, vzbudila se až večer, tak by jsi taky přesně nevěděla. Snad je to srozumitelný
. Neboj to bude akorát
.
@Johanna7 Děkuju. Já to dostala asi v deset dopol. Ale v lékárně tu antikoncepci neměli a objednali mi ji až na zítra…tak proto to řeším.
@La moinelle taky jsem zacinala s antinou pred schvalenim a ano do trech mesicu musis zacit se stimulaci,,jinak ja cely dva mesice brani spinila, antina mi vubec nesedla, ale zase udelala svou funkci ![]()
La moinelle… Úplně přesně nechápu o co Ti jde, to si musiš propočítat sama nebo s Dr., já měla teď antiko 2×21 a pak stimulaci.
Jde mi o to, že v půlce června jedeme na měsíc mimo ČR a nejde to zrušit. Měla jsem za to, že do 3měsíců od schválení se musí začít s antiko (ne se stimulací)a říkala si, že začnu brát v kvetnu…stimulace v červenci. No a samozřejmě se mi to dneska v hlavě rozleželo a měla jsem hrozně perný den, nestihla jsem do Gennetu zavolat. Tak to řeším…já vím, jsem hrozná…teď a tady. Tak Vám moc děkuju za rady ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.