GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.3.15 14:59

@evca16 jen tak, trochu mě udivilo, že chodíš na noční a ještě 12 hodin, to nemáš strach z chřipek od pacošů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.3.15 15:02

No nasi pacienti jenom prevazne spi takze ani ne :)a rychleji ji chytnes v obchodaku nez v nemocnici:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 15:03

@evca16 po kolikátém pokusu jsi otěhotněla? já mám 3×KET a jednou ET a zase nic, tak jedeme teď v dubnu do Prahy na genetiku, Tak se snad zjistí proč vše zamlkne co do děložky dají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 15:04

@evca16 to máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.3.15 15:44

@čekatelka1 no ani po jednom ted se nam to zazrakem stalo spontalne a z toho mam jeste vetsí hruzu nez kdyby to bylo kontrolovane otehotnení s mými dg.je to zazrak z nebes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.15 15:52

@evca16 tak držím pěsti ať máš štěstí, a hlavně buď opatrná, mysly pozitivně zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
12.3.15 16:00

@čekatelka1 snazim se ale je to tezky ten pocit ze jsem tehotna je nadherny ale kez by to bylo bez tech obav mej se hezky a opatruj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
12.3.15 21:53

Ahoj holky, prosím poraďte. Mám endometriózu a před stimulací mám brát antikoncepci od 1.dne. Je to velký průšvih, když začnu až od druhého? Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
12.3.15 21:54

@La moinelle ja myslim ze neni, bude to v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
12.3.15 22:03

@1985bara Děkuju. Dr. mi říkala, že nesmím špinit, tak se právě bojím, abych to tím nepřivolala. A mám ještě jeden dotaz. Říkali nám, že schválení od revizáka má platnost 3měsíce (zatím na schválení čekáme)…nevíš jestli to znamenená, že se do té doby musí začít se stimulací…nebo s antikoncepcí? Já byla z toho všeho tak v šoku, že si nic nepamatuju. Doma jsme to s manžou počítali (nebezpečně nám koliduje s měsícem mimo ČR) a vymysleli, že to odložíme až na konec té doby (3měsíců), kdy se musí začít. Ale teď mi to je líto (a ta menses mě už fakt točí…:-))a raději bych to s tou antiko začala už teď ještě před schválením…tak proto ten předchozí dotaz. No furt nevím, co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
12.3.15 22:11

La moinelle.. taky myslím že to nevadí…taky se počítá kdy to dostaneš, během dne nebo až po 17 h, to už se jako první DC počítá ten následující, takže kdyby sis po obědě šla schrupnout, vzbudila se až večer, tak by jsi taky přesně nevěděla. Snad je to srozumitelný ;-). Neboj to bude akorát :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
12.3.15 22:18

@Johanna7 Děkuju. Já to dostala asi v deset dopol. Ale v lékárně tu antikoncepci neměli a objednali mi ji až na zítra…tak proto to řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
12.3.15 22:19

@La moinelle taky jsem zacinala s antinou pred schvalenim a ano do trech mesicu musis zacit se stimulaci,,jinak ja cely dva mesice brani spinila, antina mi vubec nesedla, ale zase udelala svou funkci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
12.3.15 22:20

La moinelle… Úplně přesně nechápu o co Ti jde, to si musiš propočítat sama nebo s Dr., já měla teď antiko 2×21 a pak stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
12.3.15 22:30

Jde mi o to, že v půlce června jedeme na měsíc mimo ČR a nejde to zrušit. Měla jsem za to, že do 3měsíců od schválení se musí začít s antiko (ne se stimulací)a říkala si, že začnu brát v kvetnu…stimulace v červenci. No a samozřejmě se mi to dneska v hlavě rozleželo a měla jsem hrozně perný den, nestihla jsem do Gennetu zavolat. Tak to řeším…já vím, jsem hrozná…teď a tady. Tak Vám moc děkuju za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.