Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evca16 ahoj gratuluju k takové zprávě. Teď už jenom samé dobré zprávy a spoustu štěstí a zdraví. ![]()
@evca16 bohužel zase nic, v pátek jsem byla na krvy a zase se nepovedlo tak budu čekat a zkoušet. jinak jsem objednaná ale až na červen
není bližší termín.
@čekatelka1 To je na prd
Kolikátý jsi měla pokus? Jsi objednaná na další KET nebo už nemáš mrazáčky?
@1Anička1 ještě mám další mrazáčky ale na další ket zazím nejsem domluvená to budu muset počkat až do toho června tak teď 3 měsíce zase čekat a pak se domluvím s doktorkou co dál. jinak tohle už byl 3 KET a ještě 1 Et a pořád nic.tak se jí chci zeptat zda by nešlo udělat imunologii.
To se takovou dobu čeká i na KET, tak to je síla. Už mě to taky štve to věčný čekání na něco… Doufám, že k sobě doktorka brzo někoho bude mít…
Imunologii bych určitě zkusila, třeba na něco přijdou… ![]()
@čekatelka1 imunologie by byla urcite na míste mi to vsechno podstupovali pred 1 pokusem
@1Anička1 no to ne, ale je tam teď sama doktorka tak to momentálně trvá, snad tam seženou brzo druhýho doktora tak pak už to bude lepší.
@evca16 Ty jo, ale Evčo, hcg 9500 a test negativní, to je fakt mazec
By mě zajímalo, jestli to udělal jen ten test z Gennetu nebo i jinej
Zkoušela jsi dělat?
Jinak ti to moc přeju, už si to taky zasloužíš
Teď už to neovlivníš, když to má vyjít, tak to vyjde. Jen to chce být co nejvíc v klidu, i když se to lehce řekne, co…
@1Anička1 jo v klidu snazim se ale strach je hrozna vec jo test z gennetu negativní a kdyz jsem prijela domu udelala jsem si taky stejný test a byl pozitivní tak ja nevim ted se testuji obden abych se alespon trochu uklidnila ale stejne je to cekaní desný ![]()
@evca16 Já se testovala taky obden, nedělej to, akorát to stresuje, jestli je čárka fakt stejně silná nebo je o trošku světlejší
Já už si říkám, že to příště dělat nebudu…
Já měla hcg 10 000 v 6.tt, to už budeš mít příští týden na utz vidět krásný mimčo ![]()
@evca16 juuu to je tedy pribeh gratuluji a preji hladky tehu prubeh ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.