GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2314
9.3.15 13:06

Par ketu mam za sebou a ty dny byli ruzne dle te sliznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.15 13:20

@evca16 ahoj gratuluju k takové zprávě. Teď už jenom samé dobré zprávy a spoustu štěstí a zdraví. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
9.3.15 13:25

@čekatelka1 a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.15 14:03

@evca16 bohužel zase nic, v pátek jsem byla na krvy a zase se nepovedlo tak budu čekat a zkoušet. jinak jsem objednaná ale až na červen :( není bližší termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
9.3.15 14:45

@čekatelka1 To je na prd :( Kolikátý jsi měla pokus? Jsi objednaná na další KET nebo už nemáš mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.15 14:55

@1Anička1 ještě mám další mrazáčky ale na další ket zazím nejsem domluvená to budu muset počkat až do toho června tak teď 3 měsíce zase čekat a pak se domluvím s doktorkou co dál. jinak tohle už byl 3 KET a ještě 1 Et a pořád nic.tak se jí chci zeptat zda by nešlo udělat imunologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
9.3.15 15:20

To se takovou dobu čeká i na KET, tak to je síla. Už mě to taky štve to věčný čekání na něco… Doufám, že k sobě doktorka brzo někoho bude mít…
Imunologii bych určitě zkusila, třeba na něco přijdou… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
9.3.15 15:22

@čekatelka1 imunologie by byla urcite na míste mi to vsechno podstupovali pred 1 pokusem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.15 16:22

@1Anička1 no to ne, ale je tam teď sama doktorka tak to momentálně trvá, snad tam seženou brzo druhýho doktora tak pak už to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
9.3.15 17:41

@evca16 Ty jo, ale Evčo, hcg 9500 a test negativní, to je fakt mazec :D By mě zajímalo, jestli to udělal jen ten test z Gennetu nebo i jinej :D Zkoušela jsi dělat?
Jinak ti to moc přeju, už si to taky zasloužíš :) Teď už to neovlivníš, když to má vyjít, tak to vyjde. Jen to chce být co nejvíc v klidu, i když se to lehce řekne, co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
9.3.15 18:28

@1Anička1 jo v klidu snazim se ale strach je hrozna vec jo test z gennetu negativní a kdyz jsem prijela domu udelala jsem si taky stejný test a byl pozitivní tak ja nevim ted se testuji obden abych se alespon trochu uklidnila ale stejne je to cekaní desný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
9.3.15 18:54

@evca16 No to je nádhera, mám uplně husí kůži :) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
9.3.15 20:11

@evca16 Já se testovala taky obden, nedělej to, akorát to stresuje, jestli je čárka fakt stejně silná nebo je o trošku světlejší :-D Já už si říkám, že to příště dělat nebudu…
Já měla hcg 10 000 v 6.tt, to už budeš mít příští týden na utz vidět krásný mimčo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
9.3.15 20:13

@1Anička1 tobe tedy čárka mizela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
9.3.15 20:16

@evca16 juuu to je tedy pribeh gratuluji a preji hladky tehu prubeh :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.