GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1114
3.3.15 10:41
@hačilka píše:
@Missandei Hele jak kdy, muž mě drží nad vodou, jinak mám doma dvě pubošky přes dvacet :roll: :roll: takže sice fandí ale občas zasviní pěkně zrovna když potřebuješ klid, psychika je taky jak na houpačce, asi díky vysokému prolaktinu :roll: :roll:,ještě do toho řeším novou práci, lidi se starají řeší a pomlouvají někdy to hodíš za hlavu, někdy tě to dorazí :think: :think: jsem po tom všem tlustá necítím se dobře sice cvičím ale nehubnu :mrgreen: :mrgreen: ale jsem milovaná manželka takže když jsme s mužem spolu tak je všechno dobré :hug: :hug: :hug: a žene mě to dál :D :D
@Johanna7 Ježíš,to máš taky masakr 8o 8o držím palečky a´t se zadaří :palec: :palec: :palec: u mě to bude 5tý IVF a doufám že bude 7transfer :lol:Nějak nevím jak mám odepsat na konkrètní odkaz, jsem takový technický talent HiHi.
Snáším to trochu líp, už jeden skoro 4letý zázrak doma máme, z 2.IVF, ale chtěli by jsme ještě, myslela jsem že to bude brnkačka,ale jak je vidět tak není. Nikdy nezbylo na mražení, takže vždy celé IVF. Vzhledem k tomu že mi je přes 40…, ale ještě to nevzdávám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
3.3.15 10:55
@Johanna7 píše:
Děkuji. Minule to bylo s PGD, nakonec vydrželo jen 1 na test, a to se ukázalo špatné. Teď je to 6.IVF, a bude taky s PGD, tak snad…? A to by bylo, aby už nebylo!!

6.IVF?! Člověče, ty jsi držák a hrdina! Co tělo? Zvládáš to? MOC MOC MOC ti držím všechny palce! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
3.3.15 10:57
@hačilka píše:
@Missandei Hele jak kdy, muž mě drží nad vodou, jinak mám doma dvě pubošky přes dvacet :roll: :roll: takže sice fandí ale občas zasviní pěkně zrovna když potřebuješ klid, psychika je taky jak na houpačce, asi díky vysokému prolaktinu :roll: :roll:,ještě do toho řeším novou práci, lidi se starají řeší a pomlouvají někdy to hodíš za hlavu, někdy tě to dorazí :think: :think: jsem po tom všem tlustá necítím se dobře sice cvičím ale nehubnu :mrgreen: :mrgreen: ale jsem milovaná manželka takže když jsme s mužem spolu tak je všechno dobré :hug: :hug: :hug: a žene mě to dál :D :D
@Johanna7 Ježíš,to máš taky masakr 8o 8o držím palečky a´t se zadaří :palec: :palec: :palec: u mě to bude 5tý IVF a doufám že bude 7transfer :lol:

To je krásný s tím manželem. :srdce: Dobře že ti je takovou oporou! A díky holkám a nové práci máš aspoň myšlenky jinde ;) Na pomluvy se vykašli. Lidi jsou hnusní. Ty si jeď svoje. A co se týče váhy, tu vyběháš na cyklostezce s kočárem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.3.15 11:28

Už jsem psala výše.
Nějak nevím jak mám odepsat na konkrètní odkaz, jsem takový technický talent HiHi.
Snáším to trochu líp, už jeden skoro 4letý zázrak doma máme, z 2.IVF, ale chtěli by jsme ještě, myslela jsem že to bude brnkačka, ale jak je vidět tak není. Nikdy nezbylo na mražení, takže vždy celé IVF. Vzhledem k tomu že mi je přes 40…, ale ještě to nevzdávám.
A jak se cítím? Jako kynutý knedlík. Ale proces injekcí a pilulí celkem dobře. A co se týče okolí, tak začínám být alergická na řeči typu „kdy budete mít druhý?“, „chtělo by to sourozence“, nebo „tak vy už asi mít druhý nebudete, že?“ Děsný!!! :cert:
Nemám si s kým promluvit, chlap sice „soucítí“, ale jsme oba kozorozi, tak si to tak nějak držíme v sobě. Pak to vše hodím za hlavu, a zase plna optimismu a naděje doufám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.3.15 11:30

Ježíší, a zase nic! Prosím poraďte mi někdo, na co mám kliknout, aby se zobrazilo na co odepisuji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.3.15 12:07

@Johanna7 Klikni na zmínit u příspěvku osoby které chceš odepsat :lol: :lol: :lol: Tak to jsme stejně staré :hug: mě bude 41 v červenci v gennetu jsem přes 2roky :( :( právě mám pocit že kbyby jsme se vyprdli na PGS tak už jsem v tom nebo mám odrozeno :think: :think: ale zase díky PGS vím že zdravá embrya máme jen dohužel je jich jen 25% ale to tak je :nevim: :nevim: Taky se cítím jak kynutý knedlík to je fakt trefné :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: cvičím nejím ale s vysokým prolktinem nezhubnu :cert: :cert: byla jsem vždy štíhlá nebo akorát prostě žádné problémy z váhou a teď si vyslechnu kydů a o dítěti vůbec vzhledem k tomu že muž nemá :,( :nevim: :nevim: už se stýkám jen s pár přáteli většině lidí se vyhýbám i v rodině mého muže tam všichni rodí a ty řeči nedávám, trapné keci umí být i ti kteří vědí čím procházíme :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.3.15 12:25

@hačilka Dekuju, a jupí asi to funguje. Na řeči se vážně vykašli, já vím není to lehké, ale já vždycky říkám „..počkám, až dostanou novou várku v Lídlu, a pak si nějaký vyberu..“. No co jim taky říct, když vůbec neví o čem mluví. Někdo projde kolem vypraných pánských kalhot, a je v tom, a někdo prostě ne. Ale MY zase máme jiné kvality. :andel:
Podle toho co tady čtu, tak vlastně žádný velký problém nemáme - neprůchodné vejcovody, a ten věk. Mě už bylo 41, ale necítím se. Taky jsem pozdě začínala, no jo, pořád jsem si říkala, že je čas… a vážně pěkně rychle letí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.3.15 13:01

Ahoj holky kdyz to tady ctu tak jsem pekne asi na zacatku :P nebo co mam ted pripravu na dalsi ket ve ctvrtek jdu na ultrazvuk tak jsem na to zveva co tam bude za sliznici jestli to funguje ale porad mam problem ze me bolí v podbrisku je to mozne beru jen Estrofen ale vedlejsí ucinky tam o bolesti v podbrisku nepisi diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.3.15 14:10

@evca16 holka na mě nekoukej :roll: :roll: já jsem taková abnormalita :jazyk: :jazyk: většině se daří :palec: :palec: jen my jsme záhada :jazyk: :jazyk: sice starý a zdravý, dvě děti a teď nic :,( :,( ale to se prolomí :palec: :palec: já s tím tak nějak počítám :D :D
@Johanna7 No já jsem začala brzy ale ze špatným chlapem :jazyk: :jazyk: alkoholikovi jsem porodila dvě krásné dcery :D sama vychovala a teď když ho napravila rakovina je na holky mooooc pyšný :lol: :lol: a s úžasným chlapem to prostě nejde :lol: koukni do mého fotoalba :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.3.15 14:18

Koukam ze uz vsichni mate alespon jednoho prdolu tak to clovek asi tolik neproziva ze to zatím nejde ale kdyz nejde docilit toho jednoho tak je to na hlavu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.3.15 14:30

@evca16 Holky mám dospělé tak si myslím že to prožívám blbě, protože jsme věčně s mužem sami :think: :think: pokud nedojde, prádlo žrádlo či prašule :jazyk: :jazyk: ale samozřejmě nemít žádné tak to je nejtěžší :think: :think: Já myslela že to bude v poho holky mám, život pěkný manža je zlatíčko, koníčka máme motorku, přátel už teď míň 8o ale upnula jsem se na to dítě jako by nic jiného nemělo cenu :nevim: :nevim:,vím že je to na prd tak hledám jinou práci i zábavu :roll: :roll: Takže dnes šprtám :jazyk: :jazyk: zítra dělám pohovor v na sestru důchoďáku :lol: :lol: vzhledem k tomu že jsem od školy mimo obor tak mám co dělat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.3.15 14:32

@evca16 To se mýlýš, každý, respektive každá to prožívá, byť třeba tím svým způsobem, někdo to zvládá líp, někdo hůř, a někdy jde taky o to jak dokážeš maskovat. Ale neboj, bude dobře, protože ono to jednou vyjde. A až pak držíš toho svého :andel: v náručí, zapomeneš na vše co tomu předcházelo. Já vím, jsou to stokrát omýlané řeči, taky jsem jim moc nevěřila, ale vážně je to tak. Tak nezoufej, udělej si nějakou radost a hurá na to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.3.15 14:35

@hačilka tak to mame poslani stejne ja jsem take zdravotní sestra sice upne v jinem oboru ale vím co je to se starat o nemohouci lidi a proto si rikam ze ja bych se pro ostatní rozkrajela a me se nedari být maximalne statstná mam také skveleho manzela jen mi je lito ze diky me nemuzem mít zatím mimi on je zraví a kdyz mam splín tak si rikam ze s jinou by uz deti urcite mel :,( takze me to tíží jak balvan sice lidi kolem me si myslí že jsem vpohode ale asi to umím dobre zahrat pracuji v kolektivu 50 zenských a kdo uz nema detí tak neustale prichazí dalsi a dalsí co jsou tehotne a kazde tehotenstvi me srazí na kolena :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.3.15 14:37

@Johanna7 snazim se porad vylepsovat bytecek abychom pak nemuseli az bude prcek ale uz skoro není co :lol: ja v :lol: ím že kazda z nas to ma jinak ale pocit ze by clovek mel být bez detí je desivý a asi bych nezustala kamaradka ma adoptovane dva kluky a je stastná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.3.15 14:43

@evca16 TVL padesát bab to musí být mazec :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hele taky říkám muži at si najde jinou že bude mít děti atd :( :( :( :( no je to těžké období ale určitě to jednou dopadne :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.