Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já znám taky jen Dr. Petra a taky jsem z něj byla nadšená, s Dr. Mokrou jsem setkala jen na sále při ET, ale působila na mě celkem mile, Jsem ti asi nepomohla viď.
@netopyrek26 píše:
Já znám taky jen Dr. Petra a taky jsem z něj byla nadšená, s Dr. Mokrou jsem setkala jen na sále při ET, ale působila na mě celkem mile, Jsem ti asi nepomohla viď.
Také jsem jí měla při ET. 1×. Milá je.
![]()
@hačilka Jj, je mi 30. No já vlastně ani nevím, v čem je pes zakopaný. Našlo se toho u nás víc, ale nic tak zásadního, proč by to nemělo vyjít. Třeba mírně zvýšené NK buňky, ale jen tak malinko, že by to nemělo mít žádnej zásadní vliv. To samé spermiogram, malinko horší, ale žádná katastrofa. Dál se pak doktoři trochu rozchází. Třeba v gennetu- silná endometrióza, ale při laparoskopii u apolináře nic nenašli. Taky syndrom pco, který diagnostikovali v gennetu se u apolináře nepotvrdil. Genetika ok, menstruace tak pravidelná, že bych si podle ni mohla nařizovat hodinky, na stimulaci reaguji dobře i při minimálních dávkách, hodně mrazáčku, vždy pozitivní test a stejně to nikdy nedopadne… Tak nevím ![]()
Ten gennet me docela strsuje kdyz slysim co se tam deje porad za zmeny kdyz mi dr. Mokra řekla v lednu ze konci byla jsem dost zklmana ja i manzel ji mame radi a veríme ji tak jsem velice rada jak to je ted ale deji se tam takove veci ze clovek si nemuze byt jistý ke komu je vlastne objednaný ![]()
@evca16 píše:
Ten gennet me docela strsuje kdyz slysim co se tam deje porad za zmeny kdyz mi dr. Mokra řekla v lednu ze konci byla jsem dost zklmana ja i manzel ji mame radi a veríme ji tak jsem velice rada jak to je ted ale deji se tam takove veci ze clovek si nemuze byt jistý ke komu je vlastne objednaný
Cítím to přesně taky tak! Stresuje mě to. Zvykla jsem si na svého Mudra a nechápu to?
@Missandei Já znám oba a Dr. Mokrou mám teda radši. Přijde mi férovější, řekne vše narovinu, vždy všechno perfektně vysvětlí a hlavně se opravdu snaží hledat problém a řešení.
Taky by mě zajímalo, co se tam vlastně stalo, že se situace tak najednou otočila, proč skončil Dr. Petr tak ze dne na den ![]()
@Laura30 píše:
@Missandei Já znám oba a Dr. Mokrou mám teda radši. Přijde mi férovější, řekne vše narovinu, vždy všechno perfektně vysvětlí a hlavně se opravdu snaží hledat problém a řešení.
Až opadne šok, budu si říkat, že je to třeba i nový začátek pro nás doma ![]()
Jeden doktor to je hruza to je hotovy cirkus ne reprodukcni klinika
@Missandei Myslím, že teď objednávají na konec května (info ze začátku týdne). Teď už možná červen. Ale jen na konzultace, KET je snad mnohem dřív.
@1Anička1 píše:
@Missandei Myslím, že teď objednávají na konec května (info ze začátku týdne). Teď už možná červen. Ale jen na konzultace, KET je snad mnohem dřív.
to snad není možné?! Spadla mi spodní čelist. V lednu mi říkal Petr, ať počítám 6-8 týdnů. To je MAZEC!!!
Tak za tohle čekání doufám, že mi udělají aspoň trojčata! ![]()
@Missandei Mě v lednu po hysteroskopii říkal, že mě objednají za 14 dní na kontrolu. Tak jsem se šla objednat a sestřičky mi řekly, že fakt není místo, že budu až koncem dubna, tak to se mnou málem švihlo. Ale někoho objednali i na dřív, tak buď někdo vypadl nebo nevím, jak to dělají.
@1Anička1 píše:
@Missandei Mě v lednu po hysteroskopii říkal, že mě objednají za 14 dní na kontrolu. Tak jsem se šla objednat a sestřičky mi řekly, že fakt není místo, že budu až koncem dubna, tak to se mnou málem švihlo. Ale někoho objednali i na dřív, tak buď někdo vypadl nebo nevím, jak to dělají.
Holka, to je fakt mazec! A ještě tak přemýšlím, jestli to bude ještě o pomoci ženským nebo to je továrna s běžícím pásem? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.