GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
26.2.15 16:24

@Aneti1985 Asi ještě k Perovi :roll: :roll: Podle mě střídání proběhne v pondělí to už bude březen :think: :think: Tak dej zítra vědět :lol: :lol: Jsem ráda že je Mokrá zpátky ale ideální by bylo kbyby zůstali oba :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
26.2.15 16:25

@1985bara Moc děkuji, bylo mi teď docela furt špatně, žaludek jak na vodě a pořád to bylo jak kdyby se mi chtělo každou chvíli zvracet no a teď už asi tři dny klid po pěšině a skoro nic až teda na bolest prsou to už ani nepočítám tak nic tak se bojim jestli je vše ok…doufám, že oba bobísci budou v pořádku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.2.15 16:28
@hačilka píše:
@Aneti1985 Asi ještě k Perovi :roll: :roll: Podle mě střídání proběhne v pondělí to už bude březen :think: :think: Tak dej zítra vědět :lol: :lol: Jsem ráda že je Mokrá zpátky ale ideální by bylo kbyby zůstali oba :pankac: :pankac:

Střídání už proběhlo. Byla jsem tam dneska. Petr už tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
26.2.15 16:28

@hačilka Jo jasan určitě napíšu, to z toho nebudu ani spát :-) Já bych chtěla určo k ní…ale asi máš pravdu že tam třeba bude nejspíš až od března

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
26.2.15 16:32

@Laura30 Aha tak že myslíš že zítra půjdu dr. Mokré??? :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.2.15 16:42
@Aneti1985 píše:
@Laura30 Aha tak že myslíš zítra půjdu dr. Mokré??? :dance: :dance: :dance:

Nejspíš jo, prej už tam není. Taky si myslím, že by bylo lepší kdyby tam zůstali oba. Hlavně kvůli těm hrozně dlouhým čekacím dobám. Ale asi by to nebylo moc dobré. Opravdu spolu nevycházeli. Vím to přímo od ní. A osobně mám radši jí, tak jsem ráda, že se vrátila. Kdyby tam zůstal on, asi by to neudělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
26.2.15 16:45

@Laura30 No rozhodně není optimální, aby tam byl jen jeden doktor to je prostě nemožný…věřím, že to co nejříve vyřeší. Jééé já jsem tak ráda, že jdu k ní zas :lol: nic proti panu doktorovi, ale fakt jsem ráda :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.2.15 16:51

@Aneti1985 No to taky doufám. My už tam chodíme dost dlouho. A nechci zas zabít půl roku jen čekáním na objednání. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.2.15 18:14

@Laura30 No to mi povídej, my už tam chodíme dva a čvrt roku, v létě mi bude 41 takže nemám moc času, každého promrhaného cyklu je škoda :think: :think:,doufám že se to nějak urovná, koukala jsem na net i do Prahy do Gennetu hledají dr. :nevim: :nevim: Už jsem objednáná k Apolináři ale jak je Mokrá zpět tak si to asi rozmyslím pokud nebude prekérka s objednáváním :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
26.2.15 18:41

@hačilka No já přemýšlím nad ivf cube. Četla jsem na něj moc dobré recenze. V Gennetu už toho asi stejně moc nevymyslí, chodíme tam už pět let. O mimčo se snažíme už sedm. Takže protahovat to kvůli tomu, že se jenom na objednání teď čeká 3 měsíce se mi fakt nechce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.2.15 19:17

@Laura30 no to je taky mazec pět let 8o 8o no aspoň tě nehoní věk tady podle nicku ti je 30 viď? A problém máte jaký? jestli se tedy můžu zeptat ;) ;) Taky jsem četla o cube samou chválu :) :) no já si vybrala Apolinář protože přednosta se specializuje na endokrinologii a mě zlobí prolaktin :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
27.2.15 11:03

Zdravím :)

Dobrý den holky, jsem tu nová. Kamarádka mi včera dala odkaz na tuhle diskuzi. Do gennetu Liberec chodíme už skoro rok a půl a za tu dobu jsme stihli dvakrát ET a jednou KET, bohužel to ani jednou nedopadlo :,( teď jsem po hysteroskopii a čekáme na další KET. Jinak chodím k Dr. Petrovi, teda doteď jsem chodila, tak jsem zvědavá ke komu půjdu 23.3. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
27.2.15 11:20
@Johanna7 píše:
Možná některé potěším…ano…Mudr. Mokrá je zpět…prozměnu skončil Mudr.Petr. Info z dneška.
Čtu tu, že Petr končí. Jak to?! Hrozně jsem mu důvěřovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
27.2.15 11:23
@netopyrek26 píše:
Dobrý den holky, jsem tu nová. Kamarádka mi včera dala odkaz na tuhle diskuzi. Do gennetu Liberec chodíme už skoro rok a půl a za tu dobu jsme stihli dvakrát ET a jednou KET, bohužel to ani jednou nedopadlo :,( teď jsem po hysteroskopii a čekáme na další KET. Jinak chodím k Dr. Petrovi, teda doteď jsem chodila, tak jsem zvědavá ke komu půjdu 23.3. :D

Ahoj, také jsem tu nová. Chodím do Gennetu rok a 2 měsíce. 2×IVF. Chodila jsem k Petrovi a jsem dost v šoku, že skončil! Jak dlouho to věděl? Naposledy jsem u něj byla přesně před měsícem. Ty jo… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
27.2.15 11:32

Ahoj holky, můžete mi říct váš názor na MUDry? Znám jen Petra a byla jsem z něj nadšená. Podržel mne v těžkých chvílích. MUDr. Mokrou neznám. Která znáte oba dva, jaký je v nich rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.