GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
217
28.2.15 21:38

Ahoj holky, tak já přidávám svůj názor na Gennet, byli jsme tam s přítelem asi před rokem a půl na doporučení mé doktorky, mám totiž PCO a Leidenskou mutaci = vysoká srážlivost krve, a protože jsme chtěli miminko, tak nás tam poslala, aby nás vyšetřili a začali případně s nějakou léčbou, přidělili nás k Mudr. Petrovi a musím říct, že jsem s ním nebyla vůbec spokojená, v podstatě dle vyšetření, které provedl, tak se prokázalo to, co jsem už dávno věděla od své lékařky (PCO a ta srážlivost krve), při každé konzultaci mluvil úplně jinak, na prvním sezení a po prvním UTZ nám řekl, že to nebude tak hrozné, že zřejmě nemám ovulaci, ale že to je nejlepší varianta neplodnosti, kterou vyřešíme léky, při další konzultaci zase obrátil a dával svých chováním najevo, jakoby se ptal, co tam vlastně chceme a na poslední konzultaci, kdy jsem šla pro výsledky krve mi řekl, že přirozeně nikdy neotěhotním, vůbec se se mnou nechtěl bavit, vrazil mi do ruky papíry na pojišťovnu, zkumavku na moč a řekl, ať jdu ještě na krev a to samé ať udělá v nejbližších dnech i přítel..ani mě pořádně nenechal, abych to s přítelem doma probrala a hned na umělé? od té doby jsme tam nebyli, zatím nemám odvahu se tam vracet, teď to zkoušíme přirozeně a když opravdu bude nejhůř a nepůjde to, zkusíme to znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
28.2.15 22:59

@x.Luca.x ahoj polycysticke vaječníků mam take ovulaci taky nemam a taky mi rekli v gennetu ze normálně neotehotnim ale chodím dr. Mokré a s ni jsem spokojena sice se nam jeste nezadarilo ale snad se dockame a s dr. Petrem jsem Mela tu cest pef mesicem kdyz tp v genetu bylo chaotické a nesedl mi rikal zr nevidi důvod proc bych neotehotnela ale Asi si nevšiml ze Uz 3 x to nevyslo tal jsem mu moc neverila jsem rada ze se vtatila pani doktorka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
28.2.15 23:01

@Aneti1985 ja nevim uvidíme co.mi řekne doktorka jeste ze se vrátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
1.3.15 00:06

@evca16 ahoj, to jsem ráda, že nejsem jediná, komu tento doktor nesedl, já ovulaci dříve neměla, ani MS mi sama nepřicházela, vždy jen po vyvolávačce nebo hormonech, když už jsem pak brala několikátý hormony a stále pořádně nic nefungovalo, tak jsem si postavila hlavu a hormony jsem sama vysadila, na netu jsem prostudovala různé diskuze, co přírodního nejvíce zabírá a rozhodla se to zatím řešit sama, od léta užívám Nosifol, kontryhelový čaj a teď ještě vitamíny a MS už půl roku přichází sama a teď se mi srovnala i ovulace, myslela jsem, že nějakou léčbu mi doporučí i na Gennetu a budou to nějak řešit - bohužel neřešili…takže pro mě je zatím poloviční úspěch to, že jsem si srovnala MS i ovulaci..je hodně žen, které otěhotněli při PCO, takže si myslím, že šance je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
1.3.15 13:34
@Missandei píše:
Ahoj, také jsem tu nová. Chodím do Gennetu rok a 2 měsíce. 2×IVF. Chodila jsem k Petrovi a jsem dost v šoku, že skončil! Jak dlouho to věděl? Naposledy jsem u něj byla přesně před měsícem. Ty jo… :,(

Já s ním mluvila naposledy 28.1. to mi dělal hysteroskopii, taky mě to zaskočilo že odešel :( Jsem fakt hodně zvědavá jak to tam teď bude, mám tam jít toho 23.3. a domluvit se na KETU ale hlavně pro výsledky z hystologie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.3.15 17:08

No holky… se z toho picnu. Čtu, že v G došlo ke střídání… to jsem z toho jelen!! Ve středu jdu na UZ před KETem. Celou dobu žiju v tom, že jdu k doktorovi, ale ono to tak nebude, že jo?? To jsou věci tedy. :roll: No nic… aspoň to nemáme pořád tak jednotvárné… jako čekání na něco a nic se nedějě… takhle čekáme a ono se toho děje až moc :lol:
Za sebe paní doktorce fandím a na jednu stranu jsem ráda, že je zpět a bude se o mě zase starat. Na druhou stranu k tomu odchodu měla svoje důvody a teď to bude asi pořádnej záhul. Je tam naboucháno. :|
Hold… tak to na tom světě je… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
1.3.15 21:59

@Aneti1985 gratuluju k miminkům, to je paráda!!! :potlesk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
1.3.15 22:20

@Mar31 A co ty holka? Vse v poradku a kdy rodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
2.3.15 08:38
@netopyrek26 píše:
Já s ním mluvila naposledy 28.1. to mi dělal hysteroskopii, taky mě to zaskočilo že odešel :( Jsem fakt hodně zvědavá jak to tam teď bude, mám tam jít toho 23.3. a domluvit se na KETU ale hlavně pro výsledky z hystologie

Už si říkám, že to bude pozitivní. Jen mě děsí ta objednací lhůta. Musím si to tento týden obvolat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
2.3.15 08:39
@Johanna7 píše:
Asi se opět trochu vmísím. Jsem tu nová, ale čtu tady už hodně dlouho. Chodím taky do Gennetu, k Mudr. Petrovi, vlastně chodila. Po počátečním šoku, když jsem si to trochu srovnala, mám takový zvláštní pocit, ze je to nejaké znamení, že teď to VYJDE!!! Mudr. Mokrou znám a dokonce mi některé věci vysvetlila srozumitelněji. Takže hlavu vzhuru, mám dobrý pocit ♡

Víš že to mám stejně? Nejdřív šok. A pak čím víc o tom přemýšlím, je to třeba znamení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
2.3.15 09:17

Tak co nikdo nema nejaké novinky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
2.3.15 09:52

Dnes po telefonu objednáno. První termín 2.6. A ano, je tam pouze MUDr. Mokrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.3.15 10:08

@Missandei No to je mazec 8o 8o 8o červen :jazyk: :jazyk: :jazyk: to snad ne :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
2.3.15 10:14

No tak to snad není mozne to je nemozne stihnout tento rok víckrat jak dvakrat za 12 mesícu tak to je nezkutecne co budeme delat? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
2.3.15 10:14

@Missandei a na co ses objednala na transfer nebo na celý IVF? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.