GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1114
3.3.15 14:43

@hačilka Jo, jo, já zas vybírala a přebírala, a věřila tomu, že až ho najdu tak prostě otěhotním a basta! Našla, ale ta druhá část mě docela zaskočila. To proč právě mně to nejde :nevim: :nevim: :nevim: Jednou se podařilo, zázrak, vše proběhlo bez problémů a hladce, pohodička, tak proč teď se tomu nechce. :cert: Sice řeším i jiné běžné věci, ale někde tam vzadu v mozečku a v skrytu duše pořád sedí permoník a mumlá „chci miminko, chci miminko“. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.3.15 14:46

@Johanna7 jojo ja zas kdyz nekteré z kolegyn porodi a napise ze se mam stavit na navstevy tak proste nejdu nemuzu proste to nejde a vzdy akorat se mi chce brecet rikam si proc ja nikdy jsem nikomu nic neudelala ziju normalni spokojený zivot mam bezva rodinu a jen to jedno nam neco nepreje :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
3.3.15 14:47

@hačilka jo mazec to je a jeste vetší kdyz vsichni tehotní jak nabezícím pasu i ty kterí jsou maldsí a ja je jete zaskolila v praci a pak odejsou driv nez ja to je tak nespravedlive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.3.15 16:17

@evca16 @Johanna7 No holky život není spravedlivý :jazyk: :jazyk: :jazyk: ale my se nedáme ošulit :pankac: :pankac: a to mimčo si vybojujem :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
3.3.15 16:59

@marcula Tééda tak to si myslím, že jsi jedna z mála, která má takto pohodové těhotenství u dvojčátek. Mě je většinou špatně navečer, a občas i přes den, ale mám pocit, že se to lepší tak se těším až překlenu ten třetí měsíc a pak už mi třeba nebude špatně vůbec:-) A kde jsi v nemocnici v Liberci? No já jsem na sebe fakt zvědavá, zatím si ty dvojčátka nedovedu představit…pořád se s tím tak nějak vnitřně vyrovnávám :-) A nechala jsi si říci co čekáš? Já si to asi nechám říct, abych si mohla vše hezky připravit. To na tebe budu toho 17.3. moc myslet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
3.3.15 19:52
@Missandei píše:
To snad ne?! Už to máš jednou zablokovaný a tečka ;)

Duben 2012 rozhodli jsme se že chceme rodinu
Duben 2013 užívala jsem clostilbegit
Srpen 2013 laparoskopie, hysteroskopie, průchodnost vejcovodů, zjištěn jeden neprůchodný vejcovod a druhý jen částečně, děloha v pořádku
Září 2013 Gennet, manžel spermio v pořádku a po genetické stránce v pořádku oba Únor 2014 1.IVM, měli jsme jen jedno embryo, ET nevyšel
Květen 2014 2. IVM, 4 embrya, ET nevyšel Červenec 2014 1. KET pozitivní tt ale krev 0, zůstali nám dva mrazáčci
Leden 2015 hysteroskopie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
4.3.15 06:52
@evca16 píše:
Koukam ze uz vsichni mate alespon jednoho prdolu tak to clovek asi tolik neproziva ze to zatím nejde ale kdyz nejde docilit toho jednoho tak je to na hlavu :?

Ahojky, taky nemám žádnýho prďouska. Jen koukám na okolí, jak nám to snáší do rodiny. Říkám si, že to prostě půjde! Povede se nám to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
4.3.15 06:58
@evca16 píše:
@hačilka tak to mame poslani stejne ja jsem take zdravotní sestra sice upne v jinem oboru ale vím co je to se starat o nemohouci lidi a proto si rikam ze ja bych se pro ostatní rozkrajela a me se nedari být maximalne statstná mam také skveleho manzela jen mi je lito ze diky me nemuzem mít zatím mimi on je zraví a kdyz mam splín tak si rikam ze s jinou by uz deti urcite mel :,( takze me to tíží jak balvan sice lidi kolem me si myslí že jsem vpohode ale asi to umím dobre zahrat pracuji v kolektivu 50 zenských a kdo uz nema detí tak neustale prichazí dalsi a dalsí co jsou tehotne a kazde tehotenstvi me srazí na kolena :oops:

Na psychiku je to to nejtěžší, co jsem zatím zažila. Koukat se na mladšího brášku, jak si s manželkou přinesou o prázdninách druhé miminko. Jak se rodina přítelovi sestřenice rozroste o třetí děťátko. Jak mi posílá kolegyně fotku s ultrazvuku. Jak se mě ženská odvedle zeptá, jestli nejsem těhotná, že mi roste bříško a já zrovna potratila… Je to krutý. Bolí to. Ve chvíli, kdy si říkám, že už nemůžu, že už to nedám, tak se zase postavím na nohy a jedu. A budu na sobě makat. Musíme věřit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.3.15 06:55

Ahoj. Tak jsem byla na OPU, a žádná sláva. Teď čekám na telefon, jak se mají k světu, a to jsou minuty pěkně dlouhé!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.3.15 07:06

@Johanna7 to znam. A pak každý den.Tfuj Tfuj ať jich je co nejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.3.15 07:21

@Eva Sz jo jo, budu věřit, ani nevím jestli se je podařilo „spojit“, snad ty 2 budou nejstatečněnší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
6.3.15 08:46

:nevim: tak první fázi zvládlo jen 1, a teď čekat do pondělí :? ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.3.15 09:57

@Johanna7 držím palečky ať bojovníček zabere :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.3.15 10:00

@Johanna7 jestli si chceš podrbat tak máme diskuzy holek po čtyřicítce stačí kliknou na odkaz a požádat o vstup :lol: :lol: :lol: :lol:
 https://www.emimino.cz/…lime-219961/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
6.3.15 10:10

@Johanna7 drzim palce a verim ze to je ten pravy :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.