Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka Jo, jo, já zas vybírala a přebírala, a věřila tomu, že až ho najdu tak prostě otěhotním a basta! Našla, ale ta druhá část mě docela zaskočila. To proč právě mně to nejde
Jednou se podařilo, zázrak, vše proběhlo bez problémů a hladce, pohodička, tak proč teď se tomu nechce.
Sice řeším i jiné běžné věci, ale někde tam vzadu v mozečku a v skrytu duše pořád sedí permoník a mumlá „chci miminko, chci miminko“. ![]()
@Johanna7 jojo ja zas kdyz nekteré z kolegyn porodi a napise ze se mam stavit na navstevy tak proste nejdu nemuzu proste to nejde a vzdy akorat se mi chce brecet rikam si proc ja nikdy jsem nikomu nic neudelala ziju normalni spokojený zivot mam bezva rodinu a jen to jedno nam neco nepreje ![]()
@hačilka jo mazec to je a jeste vetší kdyz vsichni tehotní jak nabezícím pasu i ty kterí jsou maldsí a ja je jete zaskolila v praci a pak odejsou driv nez ja to je tak nespravedlive
@marcula Tééda tak to si myslím, že jsi jedna z mála, která má takto pohodové těhotenství u dvojčátek. Mě je většinou špatně navečer, a občas i přes den, ale mám pocit, že se to lepší tak se těším až překlenu ten třetí měsíc a pak už mi třeba nebude špatně vůbec:-) A kde jsi v nemocnici v Liberci? No já jsem na sebe fakt zvědavá, zatím si ty dvojčátka nedovedu představit…pořád se s tím tak nějak vnitřně vyrovnávám
A nechala jsi si říci co čekáš? Já si to asi nechám říct, abych si mohla vše hezky připravit. To na tebe budu toho 17.3. moc myslet ![]()
@Missandei píše:
To snad ne?! Už to máš jednou zablokovaný a tečka
Duben 2012 rozhodli jsme se že chceme rodinu
Duben 2013 užívala jsem clostilbegit
Srpen 2013 laparoskopie, hysteroskopie, průchodnost vejcovodů, zjištěn jeden neprůchodný vejcovod a druhý jen částečně, děloha v pořádku
Září 2013 Gennet, manžel spermio v pořádku a po genetické stránce v pořádku oba Únor 2014 1.IVM, měli jsme jen jedno embryo, ET nevyšel
Květen 2014 2. IVM, 4 embrya, ET nevyšel Červenec 2014 1. KET pozitivní tt ale krev 0, zůstali nám dva mrazáčci
Leden 2015 hysteroskopie
@evca16 píše:
Koukam ze uz vsichni mate alespon jednoho prdolu tak to clovek asi tolik neproziva ze to zatím nejde ale kdyz nejde docilit toho jednoho tak je to na hlavu
Ahojky, taky nemám žádnýho prďouska. Jen koukám na okolí, jak nám to snáší do rodiny. Říkám si, že to prostě půjde! Povede se nám to ![]()
@evca16 píše:
@hačilka tak to mame poslani stejne ja jsem take zdravotní sestra sice upne v jinem oboru ale vím co je to se starat o nemohouci lidi a proto si rikam ze ja bych se pro ostatní rozkrajela a me se nedari být maximalne statstná mam také skveleho manzela jen mi je lito ze diky me nemuzem mít zatím mimi on je zraví a kdyz mam splín tak si rikam ze s jinou by uz deti urcite meltakze me to tíží jak balvan sice lidi kolem me si myslí že jsem vpohode ale asi to umím dobre zahrat pracuji v kolektivu 50 zenských a kdo uz nema detí tak neustale prichazí dalsi a dalsí co jsou tehotne a kazde tehotenstvi me srazí na kolena
Na psychiku je to to nejtěžší, co jsem zatím zažila. Koukat se na mladšího brášku, jak si s manželkou přinesou o prázdninách druhé miminko. Jak se rodina přítelovi sestřenice rozroste o třetí děťátko. Jak mi posílá kolegyně fotku s ultrazvuku. Jak se mě ženská odvedle zeptá, jestli nejsem těhotná, že mi roste bříško a já zrovna potratila… Je to krutý. Bolí to. Ve chvíli, kdy si říkám, že už nemůžu, že už to nedám, tak se zase postavím na nohy a jedu. A budu na sobě makat. Musíme věřit. ![]()
Ahoj. Tak jsem byla na OPU, a žádná sláva. Teď čekám na telefon, jak se mají k světu, a to jsou minuty pěkně dlouhé!!!
@Johanna7 to znam. A pak každý den.Tfuj Tfuj ať jich je co nejvic
@Eva Sz jo jo, budu věřit, ani nevím jestli se je podařilo „spojit“, snad ty 2 budou nejstatečněnší
@Johanna7 jestli si chceš podrbat tak máme diskuzy holek po čtyřicítce stačí kliknou na odkaz a požádat o vstup
![]()
https://www.emimino.cz/…lime-219961/?…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.