GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1114
27.2.15 17:59

Asi se opět trochu vmísím. Jsem tu nová, ale čtu tady už hodně dlouho. Chodím taky do Gennetu, k Mudr. Petrovi, vlastně chodila. Po počátečním šoku, když jsem si to trochu srovnala, mám takový zvláštní pocit, ze je to nejaké znamení, že teď to VYJDE!!! Mudr. Mokrou znám a dokonce mi některé věci vysvetlila srozumitelněji. Takže hlavu vzhuru, mám dobrý pocit ♡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
730
27.2.15 19:38

Já si také myslím, ze Mokrá udělá všechno proto, aby nám to všem vyšlo :lol: Mám ji ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
27.2.15 19:46

Holky klid :D myslím že to bude v pořádku :lol: :lol: Já začala chodit k Petrovi a jak tam nebyl byla jsem párkrát u doktorky a už jsem u ní zůstala :lol: :lol: :lol: u ní se cítím líp, je na ní vidět lidské citění s tím naším trápením ne jen profesionalita, dá se s ní diskutovat a líp vysvětluje :lol: jen se bojím ža teď bude na vše míň času když tam bude sama, co jsem byla naposled u Petra tak bylo vše šup šup a byli jsme venku 8o 8o to by nebylo dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
27.2.15 19:58

To je asi pravda ze bude na kazdeho 10min a dalsí a dalsí a nebude cas na klidné diskutovaní a resení problemu to me desí a predstava ze diky objednavaní stihneme vsichni jen dva pokusy za rok to je nepredstavitelná ztrata casu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
27.2.15 20:04

…říkala, že hledá někoho na spolupràci, každopádně tam teď chvíli sama. A i vzhled k tomu že bylo dnes docela arváno, mela jsem pocit, ze je tam jen pro mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
28.2.15 14:29

Tak holky jsem 9+5 a vše je v pořádku, bylo to něco nádherného je vidět…totálně mě to dojalo :-) přikládám fotky :-)Jinak byla jsem u dr. Mokré, která je tam zatím sama jak tu už psaly holky. Mě nemohlo čekat lepší překvapení než to že je tam doktorka zpět a to že je vše v pořádku :) Nikdo tady nezoufejte nám to vyšlo až na pátý pokus(2×ivf a 3×ket) a třetí ket vyšel :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.2.15 14:58

@Aneti1985 Krásní bobánci :potlesk: :potlesk: tak hlavně ať jste v pořádku :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
28.2.15 16:34

@Aneti1985 Srdečné dvojité gratulace :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
28.2.15 17:28

@Aneti1985 uzasny dvoupokojicek mas :-), gratuluji, jen tak dal :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
28.2.15 17:38

Holky moc děkuji:-) čekala jsem, že to bude hezký je vidět, ale že mě to až tak dojme to jsem nečekala, hrozně mě překvapilo že i když je to tak malý tak to fakt už vypadá jak malé miminko:-) měří něco přes 3cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
28.2.15 19:18

@Aneti1985 Moc moc moc gratuluji :D :) sama moc dobře vím o čem mluvíš a co pocituješ..nám to vyšlo uplně stejně jen na prvni pokus a naše dvojčátka budou do 14 dnů na světě :) :) tak strašně rychle to uteklo…ale vy všichni ostatní nezoufejte, také se dočkáte a vyjde vám to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
28.2.15 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
28.2.15 20:33

Holky jsem nejak nestastna nejde to tak jak by melo v pondelí jsem dostlala mesícky tak jsem hned nasadila pripravu na ket a objednala jsem se na Uz a hned od uterý zase menstruace zmizela takze jsem skoro no spis vubec nemenstruovala stalo se vam to nekomu? v gennetu mi rekli ze v priprave mam pokracovat a pockat na pristí týden na UZ ale bojím se ze neodesla stará vystelka a ted se na ní tvorí nova ze to bude naprd. :,( nekdo zazil neco podobneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
28.2.15 20:47

@marcula Teda tak to mate uz za par :) A muzu se te zeptat na prubeh tehotenstvi? Preci jenom jsou ty dve rizikovejsi. Me uz prestaly nevolnosti, ktere jsem mela vzdy navecer a ted az na bolest prsou a unavu mi nic neni. A jsi pirad doma nebo uz v nemocnici…promin, ze se tak ptam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
28.2.15 20:48

@evca16 S tim bohuzel nemam zkusenost, ale treba to bude dobry :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.